DZC '68NieuwsOverige nieuwsHJZ Zandvoort Draadindustrie BV verlengd sponsorcontract

HJZ Zandvoort Draadindustrie BV verlengd sponsorcontract

Na wederom spijkerharde onderhandelingen heeft HJZ Zandvoort Draadinsdustrie BV het sponsorcontract met drie jaar verlengd. Wij danken HJZ Zandvoort Draadindustrie BV voor het vertrouwen in onze club!

HJZ Zandvoort Draadindustrie BV

HJZ Zandvoort Draadindustrie BV, opgericht in het jaar 1936, is de eerste fabriek in Nederland die gehard stalen nagels produceerde. Het unieke proces van het "harden" alsmede de productie van de diverse soorten ferro en non-ferro nagels vindt plaats in een zeer moderne geoutilleerde fabriek te Doetinchem.

Het spreekt vanzelf dat de producten onder strenge kwaliteitsnormen gefabriceerd worden. Zij streven naar perfectie waarbij er innovatief en milieu-bewust gewerkt wordt. Dit uit zich onder meer door de bestaande producten steeds te verbeteren alsmede het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit in nauwe samenwerking met en in opdracht van de diverse opdrachtgevers.

De producten van HJZ vinden hun weg naar zowel gebruikers in de bouw als in de industrie. Mede hierdoor is de naam "HJZ" al vele jaren bekend als een A-merk in zowel binnen- als buitenland.

Met veel trots is inmiddels de 4e generatie actief binnen het familiebedrijf, de toekomst wordt dan ook met veel vertrouwen tegemoet gezien.