DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC '68 VR2 - SP Haarlo/GSV '63 VR1

Wedstrijdverslag DZC '68 VR2 - SP Haarlo/GSV '63 VR1

Op 29 oktober 2016 speelde VR2 thuis tegen ST SP Haarlo/GSV’63, een team waar we in de laatste wedstrijd van het seizoen kostbare punten verspeelden door een ongelukkig eigen doelpunt. Een tegenstander met veel ervaren speelsters, waarvan we er ons een paar konden herinneren.
Binnen 5 minuten was er een misverstand in de verdediging van DZC’68 en scoorde Haarlo de 0-1. Vanaf de zijlijn herhaalde trainer Umud nog een keer de instructie voor deze wedstrijd en dat werd goed opgepakt door het team. Karlijn omzeilde de buitenspelval van Haarlo en scoorde de gelijkmaker: 1-1.

Daarna volgde een voorzet van Nienke, die goed werd benut door Karlijn, die daarmee de stand op 2-1 bracht. De tegenstander zette alles op alles om de rust met een gelijke stand in te gaan. Een knappe redding van onze Jantien gooide roet in het eten. DZC’68 had een aantal kansen, die strandden op de keeper van Haarlo ofwel net naast of over het doel gingen.

De speelsters van VR2 kwamen nog meer op dreef in de 2e helft. Door de strakke organisatie van onze verdediging en het goede meelopen van het middenveld, kon de tegenstander geen kansen meer creëren. Een genadeloos benutte vrije trap van Jo-Ann bracht de stand op 3-1.

Karlijn scoorde vanuit een pass van Susanne de 4-1, gevolgd door een prachtig doelpunt van “mien vrouw” 5-1. VR2 liet wederom prachtige combinaties zien. Eén daarvan, ingeleid door Kimberly en voortgezet door Karlijn en Melek bracht de stand op 6-1. Na een goede solo van Nienke, zette Melek de eindstand op 7-1.

Het was een leuke wedstrijd, om met de woorden van onze keepster te spreken “eentje, waarin je je mobiel in je BH meeneemt in de 2e helft zodat je je niet verveelt”.