DZC '68NieuwsOverige nieuwsOnderschatting is overschattig, maar toch .......

Onderschatting is overschattig, maar toch .......

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Pax op het programma.
Pax staat onderaan en iedereen wist het al zeker, vandaag gaan we winnen!! Want, ja hallo, hun staan onderaan! Voor de wedstrijd heb ik nog wel even aangeven dat ook Pax waarschijnlijk geen kadootjes weggeeft vandaag. Daar was iedereen het mee eens. We moesten er toch echt voor gaan vechten!
Dat gezegd hebbende begonnen we aan de , althans Pax begon aan de wedstrijd!! Wat begon Pax goed zeg ! Staan hun echt onderaan vroeg ik aan een ouder? Ja ze staan echt onderaan!! Oké zal dan wel, we gingen toch echt met een 2-0 achterstand de rust in! Niemand deed wat hij of zij moest doen. We liepen de man lopen ,we speelden niet samen. Jammer maar gelukkig verdedigde Abigail goed mee bij een corner. Er werd op ons doel geschoten maar zij hield de bal voor de doellijn tegen! Gelukkig maar, geen 3-0. Uiteraard hield Marijn ook nog enkele ballen goed uit zijn doel!

Oké met 2-0 achter dus de rust in ! In de kleedkamer schoot ik toch (Voor het eerst dit seizoen) een beetje uit mijn slof. Geheel tegen mijn principes in!! Maar ik moest hen toch duidelijk maken dat het zo toch echt niet kon! Er gaan ouders mee en er komen opa's en oma's of andere familieleden of bekenden kijken naar hun! Kom op zeg! Afgesproken dat we weer de afspraken zouden nakomen, keerde we terug op het veld.

Gelijk bleek dat de donderspeech toch een belletjes heeft doen rinkelen. Want dit keer begonnen wij aan de wedstrijd(2de helft). Ook ik was me ervan bewust dat het anders moest en had de opstelling wat gewijzigd. Nu speelden we wel over en hielden we wel onze mannetjes. We konden nu zelfs aanvallen. Dat liep zo goed dat Ayşenour binnen een paar minuten 2 keer scoorde en dus stond het opeens 2-2. We hadden het het weer te pakken. Uit een intrap kwam de bal voor de voeten van Anne van Hal die schoot maar eens, RAAK! Yes we hebben de voorsprong te pakken, maar helaas werd er in een duel bij Anne Peters tegen de voet getrapt en moest ze gewisseld worden. Nu hadden we 3x gescoord maar Dylano nog niet, die zette alles op alles want hij moest en zou dat doelpunt maken. Daar kreeg Dylano de bal, een aktie en nog maar een aktie en proberen te schieten.... jammer de keeper hield hem tegen maar die liet los gelukkig was Luna Van Leussen oplettend en die prikte de bal binnen ! 2-4 hoppa!! Maar nog geen doelpunt van Dylano.... ja weer een schot en weer de keeper maar weer niet klem en daar stond Luna voor haar 2de van vandaag! Wow 2-5.
En ja je raad het al nog steeds geen doelpunt van Dylano.