DZC '68NieuwsOverige nieuwsIntersport Twinsport Doetinchem op ledenpas!

Intersport Twinsport Doetinchem op ledenpas!

Intersport Twinsport Doetinchem verlengt het contract met DZC’68 waardoor u ook aankomend jaar, op vertoon van uw ledenpas, weer 10% korting krijgt op alle voetbalgerelateerde producten.

Intersport Twinsport Doetinchem

Intersport Twinsport Doetinchem is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft.

Gelegen in het centrum vind je hun filiaal Doetinchem. Dit is de ideale plek om je sportspullen te kopen! Met specialisatie in onder andere voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, indoor en hockey is dit dé sportspeciaalzaak in Doetinchem. Daarnaast biedt Intersport Twinsport uistekende service- en garantievoorwaarden en een ruim assortiment aan topmerken. Hun verkopers staan 6 dagen per week klaar om je te voorzien van een vakkundig en persoonlijk advies. Hun filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen zij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. Op deze manier brengen zij ‘Sport to the People’.