DZC '68NieuwsHoofdnieuwsHoornstra Bouw official partner DZC'68

Hoornstra Bouw official partner DZC'68

Hoornstra Bouw heeft afgelopen zaterdag een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC'68. DZC'68 is natuurlijk zeer verheugd dat de samenwerking met Hoornstra Bouw na het zeer prettig verlopen bouwtraject een mooi vervolg krijgt!

Hoornstra Bouw

Hoornstra is in 1985 opgericht door J.Th. Hoornstra en oorspronkelijk gevestigd te Doesburg. Naast deze vestiging is het bedrijf uitgebreid met vestigingen in Duiven, Zevenaar en Nieuw-Buinen. Dit inmiddels gerenomeerd familiebedrijf is begonnen als een bescheiden aannemersbedrijf op het gebied van infrastructuur, Hoornstra Infrabouw. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Naast het aanleggen van infrastructuur voor de overheid is Hoornstra ook een veelgevraagde partij bij nieuwbouw, verbouw , renovatie en onderhoud.

De platte organisatiestructuur met hele korte lijnen maakt Hoornstra tot een flexibel, innovatief bedrijf dat snel kan inspelen op vraag en op veranderingen. De klanten van Hoornstra roemen hen om deskundigheid, prettige werkwijze en de geleverde kwaliteit aan zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgever.

Hoornstra Bouw is een dochteronderneming van Hoornstra Infrabouw. Het bedrijf beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hier worden in eigen beheer op zowel ambachtelijke wijze (restauratie werkzaamheden) als modern machinaal, houten bouwwerken uitgevoerd. Doordat dit onderdeel in eigen beheer is, kan er een nauwkeurige planning worden opgesteld en zijn zij niet afhankelijk van derden. Het vervaardigen van raamkozijnen, deuren, dakkapellen, trappen en prefab bouwdelen verhoogt de efficiency en snelheid op de bouwplaats.

Zij claimen - voor zowel de particulier als de zakelijke opdrachtgever - een betrouwbare partner te zijn. Nieuwsgierig naar wat zij voor u kunnen betekenen? U kunt te allen tijde een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en geheel vrijblijvend uw (ver)bouwplannen met hen bespreken.

Hoornstra Bouw
Leigraafseweg 45
6983 BR Doesburg
Tel: 0313-476100
E-mail: Info@hoornstra-bouw.nl