DZC '68NieuwsOverige nieuwsHet seizoen van de MD2

Het seizoen van de MD2

Wie goed oplet bij een wedstrijd van de MD2 heeft gehoord dat er geyelled wordt. Niet zo luid, want dat doe je niet als meisje van dit team, maar beschaafd. En, elke keer wordt er weer iets anders geroepen, want zo komt iedereen aan de beurt. Elke wedstrijd vraagt trainer Marco: ”Wie weet er een goede yell vandaag?” En dan is er altijd een grappig zinnetje te roepen. Oh en niet te gemeen voor de tegenstander.
Die tegenstanders zijn de dames vaak te snel af geweest. Als je zo’n sociaal team bent, loop je het risico overlopen te worden. En soms was het gewoon geen eerlijke strijd. Dames die twee koppen groter waren, dispensatieteams of een team waarvan de speelsters al langer samen spelen. MD2 zeurde niet maar pakte het verlies gewoon. Want iedereen had lekker gebald en dan is het goed. Toch?!

Aan de start van de voorjaarscompetitie verloren we een aantal speelsters (en leidster Anne Marie) aan de E1. Daarvoor in de plaats kwamen nieuwe speelsters ons team versterken. Het mooie van ons team is, dat iedereen die nieuw binnen komt gelijk wordt omarmd. Niemand wordt buiten gesloten.

Helaas heeft Tiara een langdurige blessure gehad en was Amber ook een tijdje uit de running. Gelukkig zijn beide dames weer helemaal hersteld!

Ik wil onze trainer Marco en de vaste officials (vader van Lara, vader van Tiara en vader van Myriam en Kirsten) en onze vaste scheids Roy, hartelijk danken voor hun inzet het afgelopen seizoen!

En wens alle meiden van MD2, Fay, Amber, Lara, Tiara, Nour, Rezana, Saar, Femke, Sophie, Lotte, July, Rosalie, Kirsten, Myriam, Roos en Janneke een hele fijne zomer toe!
Baukje

Leidster MD2