DZC '68NieuwsOverige nieuwsOok Broekhuis Oost Bronzen Balsponsor DZC'68

Ook Broekhuis Oost Bronzen Balsponsor DZC'68

Naast Broekhuis Opel is ook Broekhuis Oost toegetreden tot de DZC-familie. De BMW en Mini dealer aan  de Innovatieweg 12 in Doetinchem is een overeenkomst aangegaan als Bronzen Balsponsor. Wij heten ook Broekhuis Oost van harte welkom!

Broekhuis Oost 

Ook Broekhuis Oost maakt onderdeel uit van de dealerholding Broekhuis, die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Naast hun 48 vestigingen hebben zij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In hun brede dienstverleningspakket hebben zij daarnaast 11 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Hun ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen zij het beste uit hunzelf naar boven zodat u onbezorgd mobiel blijft. Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 1400 medewerkers.

Broekhuis, beweegt mensen

Broekhuis Oost
Innovatieweg 12
7007 CD Doetinchem
[T] 0314-326351