DZC '68NieuwsOverige nieuwsBenschop Glas verlengt sponsorcontract

Benschop Glas verlengt sponsorcontract

Benschop Glas uit Doetinchem heeft zijn sponsorcontract met drie jaar verlengd. Tevens heeft Benschop Glas het oudste bord dat aan het hoofdveld hing vervangen door een nieuwe. 

Benschop Glas Doetinchem

Al sinds 1967 houdt Benschop Glas zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorporaties bijgekomen.'Er zijn ongeveer zestig bedrijven die hun glas bij ons kopen en we zijn regionaal partner van Service Glasherstel, waarbij ook alle scholen zijn aangesloten', verteld Roland Benschop. Particulieren kunnen op bedrijventerrein Wijnbergen terecht voor glas, spiegelglas en speciaal slijpwerk. 

Een aantal jaren geleden verhuisde Benschop Glas naar het bedrijventerrein Wijnbergen. Van hieruit worden zowel de aannemers als particuliere klanten bediend. Hierdoor zijn zij in staat op een effectieve en goede manier in te springen op de behoeften van hun klanten. Op weekdagen zijn ze van 07.30 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. 

Benschop is uw specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. 

Benschop Glas Doetinchem
Doetinchemseweg 61
7007 CB Doetinchem
(ind. Wijnbergen) 

Tel: 0314 - 344550
Fax: 0314 - 363026

24 uur services
Tel: 0800 - 0611