DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DOS Kampen - DZC’68

Wedstrijdverslag DOS Kampen - DZC’68

fgelopen zaterdag 26 februari stond de wedstrijd tegen DOS Kampen op het programma. DOS Kampen stond voor aanvang van deze wedstrijd op de laatste plaats met 6 punten uit 9 wedstrijden en DZC’68 op de eerste plaats met 23 punten uit 10 wedstrijden. Op papier leek het daarom een makkelijke wedstrijd te worden, maar op het veld pakte dat anders uit.
Voor aanvang van de wedstrijd veel vuurwerk en rookbommen, ontstoken door de DOS Kampen supporters vanaf de tribunes. En zo begon de wedstrijd ook, veel passie en strijd door de DOS Kampen spelers. Dit resulteerde al in de 3e minuut in een, in onze ogen, onterechte strafschop voor DOS Kampen na een overtreding van Robin Faber.

De strafschop werd goed ingeschoten maar nog beter gestopt door Mike Thus.

Maar in de 18e minuut lag de bal toch in het netje, een hoekschop werd gemakkelijk binnen gekopt door Twan Krul van DOS Kampen.

Langzamerhand kwam DZC’68 iets beter in het spel waardoor er een aantal kleine kansjes ontstonden. Toch werd het in de 30e minuut 2-0 voor DOS Kampen door een doelpunt van Allan Bakker.

Na dit doelpunt kreeg DZC’68 langzaam meer grip op de wedstrijd zonder echt grote kansen te creëren.

In de rust werden de trainers bij de scheidsrechter geroepen en werd ze verteld dat hij de wedstrijd niet kon hervatten vanwege een blesure die hij in de eerste helft had opgelopen. Omdat er niet binnen de reglementaire 30 minuten een vervanger opgeroepen kon worden werd de wedstrijd gestaakt. Wat dus betekent dat de 2e helft op een andere datum gespeeld moet worden.

Doordat CSV Apeldoorn niet van KHC wist te winnen (1-1) blijft DZC’68 op de eerste plaatst staan (met nog 1 helft tegoed) met 1 punt meer dan CSV Apeldoorn.

Zaterdag 5 maart om 15:00 staat de thuiswedstrijd tegen vv Nunspeet op het programma.