DZC '68NieuwsOverige nieuwsVan Egmond Groep op shirt eerste elftal DZC'68

Van Egmond Groep op shirt eerste elftal DZC'68

De Van Egmond Groep staat de aankomende vier jaar op de mouw van het tenue van het eerste elftal van DZC'68. Daarnaast is de van Egmond Groep Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als DZC'68 zeer verheugd met de samenwerking met dit gerenommeerde Achterhoekse bedrijf!

Van Egmond Groep

Van Egmond Groep is een groep bedrijven, gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.

Van Egmond Elektrogroothandel BV
Al 80 jaar is Van Egmond Elektrogroothandel een betrouwbare partner als het gaat om leveren en adviseren van elektrotechnische producten en diensten. Met een breed scala aan fabrikaten en officiële dealerschappen zijn zij in staat hun relaties in de industrie, installatiebranche, machine- en panelenbouw te bedienen met goede adviezen, scherpe prijzen en efficiënte logistiek.

Van Egmond Industriële Automatisering BV
Van Egmond Industriële Automatisering is al 40 jaar actief op het gebied van deel- en totaalprojecten in alle sectoren van de industrie. Software Engineering en Panelenbouw zijn hierbij de sleutelwoorden. De engineering en assemblage van energieverdeelsystemen stelt hen in staat een totaalleverancier te zijn voor installateurs en zelfinstallerende industrie.