DZC '68NieuwsOverige nieuwsBuddysysteem ook door KNVB opgemerkt

Buddysysteem ook door KNVB opgemerkt

De KNVB heeft ook het buddysysteem binnen de vrouwen- en meidenafdeling van DZC'68 opgemerkt. Het bericht staat momenteel op de voorpagina van de KNVB-site en via deze link te lezen.
De KNVB is zeer enthousiast over deze vorm van begeleiding van jonge speelsters. Het 'buddysysteem' staat nu onder de aandacht van het ontwikkelprogramma van de KNVB, waar ook DZC'68 aan meedoet. De recente ervaringen van het buddysysteem zijn zeer positief en laat al meteen de waarde van dit project zien. 

Natuurlijk is dit niet het enige punt waarop DZC'68 zich bezighoudt binnen het ontwikkelprogramma van de KNVB. Er zijn enorm veel ontwikkelingen die verenigingsbreed worden opgepakt om de vrouwen- en meidenvoetbal volledig te integreren, en dus niet alleen specifiek ten behoeve zijn van het vrouwenvoetbal binnen DZC'68.

Mocht uw interesse gewekt zijn n.a.v. dit bericht en heeft u interesse om mee te denken of nieuwe ideeën? Graag! Neem dan contact op met Wim Hoopman, Coördinator Vrouwenvoetbal DZC'68 of Ralf Timmer, Technisch Manager van DZC'68.

Mail Wim: vrouwenvoetbal@dzc68.nl
M
ail Ralf: r.timmer@dzc68.nl