DZC '68SponsorenBC Support68 › Introductie

Introductie

Als (kandidaat-)sponsor willen we u graag op de hoogte brengen waar voetbal vereniging DZC’68 voor staat. In deze inleiding geven we u inzicht in het beleidsplan van de Doetinchemse Zaterdag Club, zodat ook u straks ook zult zeggen:
"Een leven lang DZC”

Wie zijn wij?

DZC'68 is een specifieke zaterdagvoetbalclub met ongeveer 1.350 leden. Het competitievoetbal op het veld vindt dan ook alleen op de zaterdag plaats. Op Sportpark Zuid beschikt de club over een clubhuis, 15 kleedkamers, 5 wedstrijdvelden, waarvan 1 kunstgrasveld, en 3 trainingsvelden. DZC'68 is toegankelijk voor alle geledingen binnen onze samenleving. Zowel in prestatiesport als breedtesport biedt de vereniging ruime mogelijkheden voor de voetballiefhebbers om hun sport te bedrijven, dat geldt zowel voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Het sociale gebeuren en de sportiviteit staan hoog in het vaandel van de club. Lidmaatschap van DZC'68 betekent niet alleen het sporten en het betalen van de contributie, maar ook dat leden en ouders van jeugdleden zich inzetten voor de club. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en wordt er graag gebruik gemaakt van de beschikbare kennis en kunde. Elk seizoen zijn er meer dan 250 vrijwilligers nodig om meer dan 950 sporters het naar de zin te maken. Alles moet bijdragen aan de sociale cohesie en het verenigingsgevoel.

Op welk niveau spelen wij?

Het 1e elftal komt uit in de 2e klasse van het zaterdagvoetbal en bestaat voor het merendeel uit mannen c.q. jongens uit eigen kweek. De jeugdopleiding van DZC'68 staat daarom hoog op de agenda van de club. De A1, B1 en C1 spelen op landelijk niveau. DZC'68 neemt met zo’n 15 seniorenteams, 50 junioren- en pupillenteams en 5 vrouwen- en meisjesteams deel aan de KNVB-competities. Verder is er nog de Champions League voor startende pupillen in de leeftijd van 5 jaar en ouder. Deze jongens en meisjes spelen nog geen reguliere competitie maar spelen 4 tegen 4 om zo het spel en de techniek onder de knie te krijgen. Naast voornoemde groepen biedt DZC'68 ook plaats aan veteranengroepen, die of op vrijdagavond in toernooivorm meedoen aan KNVB-competities (35+ en 45+ voetbal) of op vrijdag- of zaterdagmiddag onderling een balletje trappen (35+). Tot slot heeft DZC'68 een vijftal zaalvoetbalteams die doordeweeks competitie spelen.

Missie:

De missie van DZC’68 is er voor te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, met veel plezier en op sportieve wijze de voetbal sport in haar diversiteit kan beleven. DZC’68 streeft naar kwaliteit en ontwikkeling voor en door haar leden en haar omgeving. Vanuit deze betrokkenheid vervult DZC’68 een sociaal- maatschappelijke rol waar iedereen rond de club trots op is.

Visie:

Voetbal staat centraal. We spelen in op de behoeften van de verschillende typen DZC-ers. DZC’68 staat open voor samenwerking met partners die bijdragen aan het behalen van de doelen van de vereniging. De missie en de doelen moeten door de leden samen worden gerealiseerd. De club is er alles aan gelegen de betrokkenheid van de leden en de omgeving bij de club zo groot mogelijk te maken.

Doelstellingen:

DZC’68 is een stabiele eersteklasser en heeft de beste amateurvoetbal opleiding in de regio
DZC’68 verzorgt een breed voetbalaanbod voor iedereen van 4 tot 80 jaar.

Sponsoring

Sponsors zijn van essienteel belang voor DZC’68. Zonder uw steun kunnen we bovenstaande visie niet realiseren. Als Support68 hopen wij dan ook dat de geschetste visie u aanspreekt, ons streven is dan ook dat niet alleen onze leden, maar ook onze sponsoren vol trots kunnen zeggen:
" Een leven lang DZC”

Contact

Alle sponsormogelijkheden binnen DZC'68 vindt u hier
Daarnaast kunnen we in een persoonlijk gesprek met u alle mogelijke variaties hierop bespreken.

Neem daarom gerust contact op met een van de leden van de sponsorcommissie.