DZC '68SponsorenBC Support68 › Introductie

Introductie Support68

Sponsoring is niet meer weg te denken bij verenigingen. Sinds oktober 2013 kent DZC’68 een sponsorcommisie genaamd Support68. Support68 bestaat uit een groep echte DZCers welke zich op commercieel gebied inzet voor onze prachtige vereniging.
Door sponsoring van DZC’68 ondersteunt u de grootste voetbalvereniging van Doetinchem en omgeving. Een vereniging toegankelijk voor alle geledingen binnen onze samenleving. Zowel in prestatiesport als breedtesport biedt de vereniging ruime mogelijkheden voor de voetballiefhebbers om hun sport te bedrijven, dat geldt zowel voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Het sociale gebeuren en de sportiviteit staan hoog in het vaandel van de club.

Het sponsorbestand van Support68 bestaat inmiddels uit tal van ondernemers. Ondernemers die zich betrokken voelen bij DZC’68.

Support68 biedt tevens voor ondernemers uitstekende mogelijkheden om in contact te treden met andere bedrijven en potentiële klanten. De sponsoren van DZC’68 komen uit zeer diverse branches en opereren in diverse markten. Via Support68 kunnen bedrijven niet alleen hun netwerk, maar ook hun naamsbekendheid vergroten.

Bij ons maakt u topamateurwedstrijden mee. Onze gezellige “Delade Business Lounge” is tijdens thuiswedstrijden van ons 1e elftal geopend waar u in een ontspannen, informele setting op een plezierige wijze kunt netwerken.

Business Club Support68 
Naast de reguliere sponsormogelijkheden kunt u ook toetreden tot de Business Club van Support68. Support68 biedt de leden van de Business Club jaarlijks een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Daarnaast profiteert u als Business Club lid van diverse voordelen en extra exposure.

Sponsor worden
Om optimaal uw zakelijke activiteiten naar buiten toe uit te kunnen dragen heeft Support68 verschillende sponsormogelijkheden opgesteld.
Lees alles over deze mogelijkheden (klik hier) in onze menukaart. In een persoonlijk gesprek kunnen we natuurlijk alle mogelijke variaties hierop bespreken.

Neem gerust contact op met één van de leden van de sponsorcommissie via support68@dzc68.nl