DZC '68NieuwsOverige nieuwsOok Autobedrijf Ebus weer deelnemer ledenpas DZC'68

Ook Autobedrijf Ebus weer deelnemer ledenpas DZC'68

Ook bij Autobedrijf Ebus kunt u aankomend jaar weer profiteren met uw ledenpas! Heeft uw auto onderhoud nodig of moet deze gerepareerd worden? Ga dan naar Autobedrijf Ebus in Etten en ontvang maarliefst 10% korting op uw factuur.

Autobedrijf Ebus

Autobedrijf Ebus verzorgt de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Zij bieden graag dat beetje extra service en gaan voor een persoonlijke benadering van al haar klanten. Afspraak is afspraak en een beetje extra service is voor Autobedrijf Ebus vanzelfsprekend.

BOVAG
Autobedrijf Ebus is lid van de BOVAG Garantievereniging en de Stichting Certificering Motorrijtuigenbeveiliging. Zij mogen zich dan ook een erkend APK keuringsstation noemen.

ALTIJD UP-TO-DATE
Autobedrijf Ebus is als full service autobedrijf altijd op zoek naar de nieuwste mogelijkheden. Zij beschikken over een uitstekend geoutilleerde werkplaats met goed geschoolde medewerkers en de modernste apparatuur. Zij besteden veel aandacht aan de training van hun medewerkers. Hierdoor blijven zij up-to-date met de laatste technieken en het moderne automanagement.

Profiteer als lid van DZC’68 dus van de 10% korting en breng uw auto voor reparatie en/of onderhoud naar Autobedrijf Ebus aan de Zeddamseweg 13 in Etten.