DZC '68NieuwsOverige nieuwsRabobank Graafschap verder als partner DZC'68

Rabobank Graafschap verder als partner DZC'68

Rabobank Graafschap en DZC'68 hebben overeenstemming bereikt over een langere samenwerking. De bank zal de vereniging op diverse vlakken blijven ondersteunen met het realiseren van haar ambities. Tom Schaafs kwam namens Rabobank Graafschap de hernieuwde partnerschap bezegelen. 
Rabobank Graafschap voelt zich betrokken bij de wereld om hen heen. Samen met hun leden, klanten en partners werken ze daarom aan initiatieven en oplossingen die een positieve impact hebben op de voedselsysteemtransitie, de energietransitie en de transitie richting een meer inclusieve samenleving.

Zij zetten hun kennis en verbindingskracht in en geven een deel van hun winst terug aan de samenleving. Niet alleen helpen ze de vereniging bij jou om de hoek bij het verduurzamen van hun clubhuis. Ook werken ze samen met gemeenten in heel Nederland om nieuwe, duurzame woningen te bouwen. 

Rabo ClubSupport
Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen zij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven ze als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs, waaronder DZC'68, toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen ze samen met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. 

Advies van Rabobank Graafschap? Bel met Tom (particulier) of Mario (zakelijk)