DZC '68NieuwsOverige nieuwsTe Kloeze Riooltechniek bordsponsor bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek bordsponsor bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek BV is bordsponsor geworden bij DZC'68. De specialist bij rioolproblemen heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Te Kloeze van harte welkom!

Te Kloeze Riooltechniek Achterhoek en Liemers

Al 35 jaar is Te Kloeze Riooltechniek dé specialist in riooltechniek in de Achterhoek en Liemers. Tot in Arnhem, Doetinchem en Winterswijk is Te Kloeze Riooltechniek (bij acute problemen) 24/7 oproepbaar voor het ontstoppen van het riool bij voorkomende rioolproblemen. De klantenkring van Te Kloeze Riooltechniek is zeer divers en loopt uiteen van wooncorporaties, gemeenten, bedrijven & instellingen, maar zeker ook particulieren. De mensen die bij Te Kloeze Riooltechniek werken vormen een hecht team van – geloof het of niet – enthousiaste ontstoppers.

Snel rioolproblemen oplossen?
Als ontstoppingbedrijf kan Te Kloeze Riooltechniek, dankzij de modernste technieken, tot een snelle diagnose komen. Via een camera kan in het riool een inspectie plaatsvinden, waarbij een verstopping of mogelijke andere problemen snel aan het licht komen.

Rioolproblemen of stankoverlast?
Naast het reguliere werk als ontstoppingsbedrijf kan Te Kloeze Riooltechniek u tevens vrijblijvend adviseren over hoe u toekomstige rioolproblemen en –ontstoppingen kunt voorkomen. Preventieve rioolreiniging behoort daarbij uiteraard tot de mogelijkheden.

ISO 9001 & VCA gecertificeerd
Bij het bestrijden van rioolproblemen werkt de ontstoppingsdienst van Te Kloeze Riooltechniek volgens veilige protocollen, behorend bij de in 2018 wederom behaalde VCA certificering. Zij worden immers dagelijks blootgesteld aan potentiële gevaren. Daarnaast heeft Te Kloeze Riooltechniek veel werk en tijd gestoken in het nóg beter beheersen van processen, het bereiken en behouden van klanttevredenheid en in een periodieke evaluatie van alle rioolwerkzaamheden. Deze inzet, gepleegd door het hele team van Te Kloeze Riooltechniek, is in 2018 wederom bekroond met het ISO 9001 certificaat. Om te kunnen waarborgen dat alle bij Te Kloeze Riooltechniek werkzame personen op de juiste manier blijven werken, worden zij op regelmatige basis bijgeschoold. Dankzij de dubbele certificering van Te Kloeze Riooltechniek bent u verzekerd van veilig vakwerk.

Te Kloeze Riooltechniek BV
Akkermansbeekweg 15
7061 ZA Terborg

Doetinchem: 0315-330375
Winterswijk: 0543-760013
Zevenaar: 0316-760002

info@tekloeze.nl