DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 - FC Winterswijk (informatie)

DZC'68 - FC Winterswijk (informatie)

Zaterdag 23 september 2023 start de competitie in de 1 e klasse H gelijk met een prachtig affiche. Voor het eerst in de geschiedenis spelen de Achterhoekse clubs DZC’68 en FC Winterswijk in competitieverband tegen elkaar. Deze derby wilt u uiteraard niet missen!
Afgelopen zaterdag speelden beide elftallen voor de beker nog tegen elkaar in Winterswijk. De gelijkopgaande wedstrijd werd uiteindelijk nog een prooi voor FC Winterswijk (2-1). Ondanks het verlies gaat ook DZC'68 naar de volgende ronde omdat VVG tegen Varsseveld in 0-0 eindigde. Het belooft in ieder geval een spannende pot te worden.

Direct na de wedstrijd start onze 'THIRD HALF' met JULES en niemand minder dan Bobby St. Tropez. Volop gezelligheid....U hoeft dus niet gelijk naar huis ;-)

WedstrijdsponsorKab accountants & belastingadviseurs
Balsponsor: E&M Draadvonktechniek

Kaartverkoop DZC'68 - FC Winterswijk

DZC'68 - FC Winterswijk
Wanneer: Zaterdag 23 september 2023
Aanvang: 18:00 uur

Sponsoren van DZC'68 (Support68) en FC Winterswijk (Sponsorcommissie FC Winterswijk) ontvangen separaat een mail omtrent toegang tot deze wedstrijd. Indien u voor donderdag niets ontvangen heeft stuur dan een mail naar Support68@dzc68.nl of businessclub@fcwinterswijk.nl

Kaartverkoop
Via onderstaande link kunnen vanaf heden e-tickets worden aangeschaft voor de wedstrijd DZC'68 - FC Winterswijk.

Prijs
Volwassenen: € 5
Kinderen tot en met 17 jaar: Gratis toegang

BESTEL TICKETS
Kaartverkoop aan de kassa is ook mogelijk maar in verband met de verwachte drukte adviseren wij een e-ticket te kopen! De tickets worden bij de hoofdingang door een medewerker van DZC'68 gescand.
Let op: De code van het e-ticket is slechts 1x geldig. Een rood kruis betekent dus geen toegang!

Klik op delink voor een e-ticket DZC'68 - FC Winterswijk

*Leden van DZC'68 hebben, op vertoon van hun ledenpas, gratis toegang