DZC '68NieuwsOverige nieuwsBericht vanuit het bestuur (Januari 2021)

Bericht vanuit het bestuur (Januari 2021)

Ten eerste wensen we als bestuur iedereen een heel goed, gezond en sportief 2021!!
Hoe sportief 2021 zal gaan worden is nu nog niet duidelijk. Een sportief begin van het nieuwe jaar zal bij DZC'68helaas nog niet gaan lukken.
Wanneer er weer gestart mag worden met trainen voor de senioren is nu nog niet bekend, laat staan wanneer de competitie weer vervolgd gaat worden. Wel heel fijn dat de jeugd mag trainen!

Het blijft nog steeds onwennig om niet de zaterdag volgepland te hebben staan met voetbalactiviteiten bij DZC'68. Die zaterdagen worden erg gemist, dan zien we ook terug op social media op de teampagina’s van verschillende teams. Mooie creatieve uitingen om het teamgevoel en clubgevoel vast te houden! Er leuk om te zien!

Als bestuur zitten we deze periode niet stil. De vergaderingen zijn nog steeds online (Cock op de zolderkamer, Peter in een bijna leeg huis en Marieke aan de keukentafel). Financiën is eigenlijk het belangrijkste agendapunt van iedere vergadering. De periode van geen voetbal en sluiting van de kantine blijft maar voortduren en dat heeft natuurlijk effect op de inkomsten. De vaste lasten gaan wel door! Het zal dan ook nodig zijn om de begroting (opnieuw) aan te passen. Samen met de managers wordt gekeken naar de mogelijkheden waar kosten bespaard kunnen worden en waar extra inkomsten mogelijk zijn.

Verder zijn we als bestuur en managers bezig om onze documenten en taken/actiepunten op een centrale plaats te beheren via Sportbundels. Een mooie manier om alles centraal te bewaren waar bestuur en managers toegang toe hebben. Veiliger dan wanneer bestanden her en der op verschillende laptops staan.

Wanneer je niet meer op het veld staat en ook niet meer in de kantine komt is het betrokken blijven bij de club niet altijd makkelijk. Als bestuur hopen we dat jullie, leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters, DZC’68 trouw blijven. Met elkaar houden we de club overeind en we hopen dat we spoedig weer kunnen starten met voetballen, zowel met trainingen als wedstrijden in competitieverband.
En dat we weer samen op en langs het veld kunnen staan bij DZC’68: De zaterdag is van ons!