DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 schoon en fris met Doseer.nl

DZC'68 schoon en fris met Doseer.nl

Doseer.nl blijft huisleverancier bij DZC'68 als het gaat om schoonmaakartikelen en hygiëne. Daarnaast is ook het sponsorcontract (Zilveren Balsponsor) met vijf jaar verlengd. Wij zijn als vereniging enorm trots op de hernieuwde samenwerking met dit mooie Doetinchemse bedrijf!

Doseer.nl

Doseer.nl Reinigingsmiddelen is de ideale partner voor het leveren van alle producten die benodigd zijn op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Vanuit de Achterhoek werken zij vol enthousiasme en plezier om hun klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste in deze tak van sport. Zij geven graag persoonlijk advies voor alle facilitaire zaken binnen organisaties!

Doseer.nl is leverancier van onder andere toiletpapier, handdoekpapier, poetspapier, handverzorgingsproducten, vaatwasmiddelen en uiteraard alle bijbehorende dispensersystemen. Daarnaast leveren zij een breed pakket aan stofzuigers, schrob-zuigmachines, hygiënisch borstelwerk, disposables, kaarsen en bedrukte servetten. Zij staan garant voor producten van een goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Als groothandel richten zij zich op de horeca, midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en grootverbruikers. Hun producten zijn uit voorraad leverbaar en worden in heel Nederland bezorgd. Ook komen zij vrijblijvend op locatie om een inventarisatie te maken van de huidige situatie. Zij geven je graag advies!

Doseer.nl heeft een enthousiast team voor je klaar staan, met mensen die niets liever doen dan jou optimaal te bedienen in je schoonmaakstrategie. Schoon, fris en snel, dat is Doseer.nl.

Je kunt altijd contact opnemen met Doseer.nl via 0314 - 74 03 20 of info@doseer.nl