DZC '68NieuwsOverige nieuwsMarktlink Fusies en Overnames Zilveren Balsponsor DZC'68

Marktlink Fusies en Overnames Zilveren Balsponsor DZC'68

Marktlink Fusies en Overnames heeft het sponsorcontract bij DZC'68 geüpgraded naar Zilveren Balsponsor. Dit heugelijke feit werd gisterenavond bezegeld bij Vanouds in Doetinchem. Wij zijn zeer trots en content met deze vernieuwde samenwerking!

Bedrijf kopen of verkopen bij Marktlink

Marktlink Fusies en Overnames begeleidt sinds 1996 ondernemers in alle sectoren bij overnames, dit doen zij op een onafhankelijke, discrete en nuchtere wijze. Voor zowel kopers als verkopers hebben zij aan de tafel gezeten en prachtige deals gerealiseerd. Van eerste oriëntatie tot het openen van de champagne bij de notaris, ieder onderdeel van het overnametraject verzorgen zij voor u.

Wat maakt Marktlink uniek
Persoonlijke betrokkenheid en een passie voor het vak is wat de werkwijze van Marktlink typeert. Zij staan naast hun opdrachtgevers en spreken dezelfde taal als de ondernemers die zij begeleiden. Naast overnameprocessen ondersteunen zij ook bij onder andere waarderingen, financieringen en conflictbemiddeling. Door hun grote netwerk weten zij (inter)nationaal de beste kennis uit de markt te halen en hebben ze altijd toegang tot de beste kopers en verkopers waar dan ook ter wereld.

Kernwaarden Marktlink
  • Entrepreneurial mindset
  • Today, tomorrow, together
  • No mountain too high
  • There is always a way

Missie Marktlink
Bij Marktlink laten ze elke dag opnieuw zien dat het bedrijfsovernameproces inspirerend en leuk is. Zij vinden altijd een creatieve oplossing. Niets is hen te gek. Zij krijgen de deals gedaan op een unieke en discrete wijze en bovenal met passie. Zij streven altijd naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Een bedrijf kopen of uw bedrijf verkopen? Kom dan in contact met Marktlink Fusies en Overnames