DZC '68NieuwsOverige nieuws4e traint lekker warm in sweaters van Meek's Meubelen en Replato

4e traint lekker warm in sweaters van Meek's Meubelen en Replato

In ons 4e zitten natuurlijk allemaal sterke mannen maar ook die hadden het wel eens koud op trainingsavonden. Dat is nu echter voorbij dankzij de mooie sweaters aangeboden door Meek's Meubelen en Replato. Max en Jordi, namens DZC68 en het 4e elftal bedankt!

Replato

Replato. Van oorsprong een gieterij en graveerbedrijf. Opgericht in twee bedrijfspanden aan de 'Amsterdamse grachten' in 1913. Graveren doen Zij nog steeds, maar daar zijn in de loop van de jaren veel nieuwe technieken aan toegevoegd. Hun corebusiness bestaat nog altijd uit het vervaardigen van naam- en typeplaten, bewegwijzering, labels, stickers, foliewerk en reclame uitingen. Dit doen zij voor 90% zelf in hun eigen productiefabriek in Almelo.

Het komt er op neer dat zij nagenoeg alle materialen bedrukken en bewerken behalve papier en textiel.
Het Replato team bestaat uit 28 professionals met uiteenlopende kwaliteiten en competenties. Deze smeltkroes zorgt voor een goede basis van kennis en kwaliteit. Naast productie bieden zij ook diensten aan, zoals; advies, ontwikkeling en begeleiding van projecten. Ook hebben zij vakkundige monteurs als collega's, die de bestelde producten op locatie door heel de BeNeLux kunnen monteren! Daarmee zijn zij een compleet full service bedrijf op het gebied van product markering, bewegwijzering en sign projecten.
 

Replato Naamplaten & Signalering B.V.
Van Weerden Poelmanweg 9
7602 PC Almelo
[T ] 0546 86 11 16
[E] info@replato.nl

Meek's Meubelen Vorden & Ruurlo

AMBACHTELIJKE ACHTERHOEKSE KWALITEIT
Meek’s Meubelen is opgericht in 1967 op het terrein en een gedeelte van de gebouwen van wat eens Houtezagerij Groot Bramel was.

Sindsdien is het hard gegaan en is Meek’s Meubelen uitgegroeid tot een toonaangevende woonwinkel met woonwinkels in Ruurlo en Vorden. In Ruurlo presenteren zij hun Modern Woondesign meubelen, in Vorden hun aanbod Landelijk Wonen & Slapen meubelen. Bij elkaar goed voor zo’n 10.000 m2 wooninspiratie.

ZO WERKEN ZIJ BIJ MEEK’S MEUBELEN
 
GEMOEDELIJK EN MET AANDACHT
U kunt rustig op uw gemak rondkijken en heeft u vragen, dan bespreken zij die met u onder het genot van een bakje koffie of thee.

SERVICE EN KWALITEIT
Zij leveren meubelen van gerenommeerde merken en bieden standaard twee jaar fabrieksgarantie volgens de CBW-voorwaarden.

GRATIS BEZORGING AAN HUIS
Zij bieden gratis een full service levering aan huis voor iedere klant binnen een straal van 100 kilometer. Met hun eigen auto’s en door hun eigen vaste chauffeurs bij u thuisbezorgd.


MEEK'S MEUBELEN VORDEN
sfeervol wonen & slapen

Ruurloseweg 8-12
7251 LK Vorden
[T] 0575 - 55 18 79
[E] vorden@meeksmeubelen.nl
[E] service@meeksmeubelenvorden.nl
MEEK'S MEUBELEN RUURLO
modern woondesign

Domineesteeg 14
7261 AS Ruurlo
[T] 0573 - 45 33 49
[E] ruurlo@meeksmeubelen.nl
[E] service@meeksmeubelenruurlo.nl