DZC '68NieuwsOverige nieuwsVoorbeschouwingen en Verslagen mannen 1

Voorbeschouwingen en Verslagen mannen 1

Trouwe lezers van deze site zijn gewend aan voorbeschouwingen en verslagen van de wedstrijden van mannen 1. Aangezien er een paar verslaggevers zijn gestopt en er een tendens is te bespeuren van 'meer beeld, minder tekst' heeft Communicatie besloten de aandacht voor mannen 1 bij te stellen.
In de meeting Communicatie van 17 september jl. is het punt voorbeschouwingen en verslagen van de wedstrijden van mannen 1 aan de orde geweest. Aangezien er een paar verslaggevers zijn gestopt en er een tendens is te bespeuren van 'meer beeld, minder tekst' is er besloten de aandacht voor mannen 1 bij te stellen. Het resultaat van diverse gesprekken na deze meeting is het volgende.

Jordy Nijholt schrijft voor iedere thuiswedstrijd een korte voorbeschouwing en laat die de dinsdag of de woensdag voor de wedstrijddag plaatsen op de site.

De verslagen van de thuiswedstrijden komen te vervallen.

Nick Abbink en Cock Oudijk schrijven beurtelings (indien mogelijk) de verslagen van de uitwedstrijden en laten die z.s.m. na de wedstrijd plaatsen op de site. Verder zullen er nog een paar gastschrijvers worden benaderd, maar laat u verrassen.

Communicatie wenst Jordy, Nick en Cock veel schrijfplezier !!