DZC '68NieuwsOverige nieuwsSanne Wolterinck vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1–Bruchterveld VR1

Sanne Wolterinck vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1–Bruchterveld VR1

Mijn verwachting vooraf was dat als we met het team ons eigen spel zouden gaan spelen een hele goede kans zouden maken om deze eerste van de twee wedstrijden een goed resultaat neer te zetten.
Wij begonnen de eerste helft gelijk sterk en waren de bovenliggende partij. Na ruim een kwartier spelen had Mira er al 1 in het net liggen door goed voorbereidend werk van Tess. Na 22 minuten kregen we dan eindelijk een drinkpauze. Ondanks de hitte werd er ook na deze drinkpauze weer goed gevoetbald. Vlak voor rust gaf Sophie een mooie bal op Tess die naar binnen trok en de bal laag links onderin het doel kon schieten. De keeper was bij deze bal kansloos omdat ze op het verkeerde been stond.

De tegenstander had de eerste helft nog een kleine kans uit een standaard situatie waar Mike ons vooraf nog voor gewaarschuwd had. Serana kwam uit maar greep naast de bal waardoor de bal alsnog bij iemand van de tegenpartij terecht kwam. Na wat gepingpong kon de bal uiteindelijk toch nog worden weggejaagd.

Of ik nog kansen heb gehad of gecreëerd? Genoeg, aan de acties lag het niet maar het scoren laten we het daar maar niet over hebben ;).

En zo gingen we met een welverdiende voorsprong van 2-0 de rust in.

In de rust in Maartje gewisseld voor Marissa. De tweede helft gingen we op gelijke voet veder en dat resulteerde al snel in de 3-0. Marissa veroverde de bal van de tegenstander en gaf een mooie bal op mij. Na een actie was ik de tegenstander kwijt en kon ik een voorzet geven op Mira die de bal erin kon tikken.

Ook na deze goal kregen we kansen om de definitieve genadeklap uit te delen. Maar helaas bleef het 3-0 en moeten we zaterdag nog vol aan de bak om de gewenste promotie zeker te stellen.

Verder is er in de tweede helft nog twee keer gewisseld. Mira is gewisseld voor Anne Hazelaar en Tess is gewisseld voor Lieke. Mijn complimenten voor de invallers en mijn respect voor de wissels die niet gespeeld hebben!

De uitblinker vandaag was Sophie, die leverde zoals gewoonlijk weer zoveel strijd! Alleen was ze soms een beetje te ijverig, maar ze is nog jong en dat komt vast goed.

De sfeer na de wedstrijd was mooi en gezellig. Deze gezelligheid heeft nog tot in de late uurtjes geduurd, omdat er een teambarbecue gepland stond bij Jodie thuis. Met ons team zit het wel goed, dus ik zeg op naar zaterdag D'ran!