DZC '68NieuwsOverige nieuwsMulder-Hop Vastgoedschilders verlengt sponsorcontract DZC'68

Mulder-Hop Vastgoedschilders verlengt sponsorcontract DZC'68

Mulder-Hop Vastgoedschilders heeft het sponsorcontract als Bronzen Balsponsor met drie jaar verlengd.  Het Doetinchemse schildersbedrijf is al jaren betrokken bij DZC'68. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots op deze hernieuwde samenwerking.

Strak werk, vakwerk met Mulder-Hop Vastgoedschilders

Al ruim 50 jaar brengen en houden zij uw vastgoed in topconditie door vakwerk te leveren in schilderwerk, onderhoud en herstelwerkzaamheden. Zij besparen u als opdrachtgever tijd en geld door een projectmatige aanpak en een strakke planning, met goed en frequent overleg.

Planmatig onderhoud
U wilt zich geen zorgen maken over de conditie van uw vastgoed, deze moet gewoon in orde zijn. Zij ontzorgen u en voeren het planmatig onderhoud uit, waaronder buitenschilderwerk, herstellen van voegwerk, schoonmaken van kozijnen, vervangen van hang- en sluitwerk. Zij houden uw vastgoed in blijvende goede conditie!

Renovatie
Zij zijn sterk in verduurzaming en renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Als partner voor aannemersbedrijven zijn ze een goede teamplayer die helpt het totale project binnen de vaak strakke tijdplanning te realiseren. Ze vervangen bijvoorbeeld glas en draaiende delen van ramen en deuren. Daarnaast voeren ze schilderwerk en houtrotherstel uit.

Nieuwbouw
Binnen een vaak krappe afbouwplanning kennen zij hun opdracht: snelheid, goede afstemming met bouwpartners en strak vakwerk leveren! Zij ontzorgen hun opdrachtgever en weten dat de totale planning veel onderlinge afhankelijkheden kent. Zij bieden flexibiliteit en kunnen opschalen en schuiven waar nodig.

Specifiek
Zij kunnen de meest uiteenlopende klussen aan. Dat komt door hun ruime ervaring en grote groep vakmensen met verschillende disciplines. Calamiteiten, verzekeringswerk, of projecten onder zeer bijzondere omstandigheden? Kom maar op! Zij zijn direct inzetbaar waar en wanneer u hen nodig heeft.

Particulieren
U kunt bij Mulder-Hop terecht voor uiteenlopend schilderswerk. Eenvoudig of complex, binnen of buiten, eenmalig of periodiek. U ontvangt deskundig advies op basis van hun kennis over ondergrond, bouwkundige staat en producten. Voor aanvang krijgt u een heldere begroting met plan van aanpak dat met u is afgestemd. Vervolgens gaan hun vakmensen aan de slag, beperken ze de overlast tot een minimum, overleggen zij regelmatig met u en zorgen natuurlijk voor een strak resultaat!

Meer weten over hoe Mulder-Hop Vastgoedschilders u kunnen helpen? Neem contact met hen op via 0314 326 622 of mail naar info@mulder-hopschilders.nl