DZC '68NieuwsOverige nieuwsClubkadercoach Kirsten Boshoven stelt zich voor

Clubkadercoach Kirsten Boshoven stelt zich voor

Clubkadercoach Kirsten Boshoven is vanuit Sportservice Doetinchem al een aantal maanden actief bij DZC’68. Graag stelt ze zich voor en vertelt ze waar ze zich mee bezighoudt bij DZC.
Mijn naam is Kirsten Boshoven, 26 jaar jong en geboren in Duiven. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op mogen doen als Sportdocent in Nijmegen in verschillende achterstandswijken. Sinds april 2019 ben ik bij Sportservice Doetinchem werkzaam als Clubkadercoach

Ik ben een op en top sportfanaat. Sinds mijn 6e beoefen ik al met veel passie handbal – nu sinds een aantal jaren bij OBW in Zevenaar. Zelf ben ik daar ook actief als vrijwilligster, in de rol van scheidsrechter, trainster van een aantal jeugdteams en heb ik taken binnen de jeugdcommissie.

Ik ben al een aantal maanden Clubkadercoach bij DZC. Ik heb mij in deze periode, samen met een werkgroep, vooral beziggehouden met het vrijwilligersmanagement en het creëren van meer betrokkenheid van vrijwilligers bij de vereniging. Nu zal ik ook aan de slag gaan met ‘Coach de coach’ binnen DZC. Hierin zal ik mij bezighouden met het begeleiden van trainers op pedagogisch en didactisch vlak. Alles met als doel om een trainer nóg meer capabel voor de groep te laten staan en te begeleiden in zijn of haar (professionele) ontwikkeling als trainer.

Ik heb er erg veel zin in om straks (wanneer het weer mogelijk is) ook de velden op te gaan en om nóg meer van de vereniging te leren kennen!

Mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie mij bereiken via 06 - 41 33 12 67 of k.boshoven@sportservicedoetinchem.nl