DZC '68NieuwsOverige nieuwsAutomobielbedrijf Ten Have Doetinchem verlengt bij DZC'68

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem verlengt bij DZC'68

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De Toyota dealer van de Achterhoek blijft hierdoor als Bronzen Balsponsor aan de vereniging verbonden. Wij danken Rob en zijn team voor het vertrouwen!

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem

Bij Ten Have, Toyota Dealer in Doetinchem, vinden zij het belangrijk om de tijd te nemen voor uw behoeften. Dan pas weten ze welke service en mobiliteit bij u past. Een auto moet naar hun idee namelijk écht passen bij wie u bent. En daarom staat in hun team persoonlijke service, aangepast op uw behoeften voorop.

De Showroom
Wanneer u de showroom van Ten Have binnenloopt, bepaalt u zelf of u eerst wat wil drinken, of juist liever zelf alvast rondkijkt. U ziet hun verhaal door de hele ruimte terugkomen, en dus ook wanneer u zelf wil kijken, komt u zo van alles over hen te weten. Heeft u meer behoefte aan wat hulp of advies? Met onze meer dan 100 jaar historie en ervaring helpen zij u graag verder.

Achterhoekse ondernemersfamilie
Hun geschiedenis loopt bijna gelijk aan die van Toyota. Het merk begon tien jaar eerder, in 1886, en zij in 1896. Ze zijn meegegroeid met Toyota, en zoeken net als het merk altijd naar een betere weg. Inmiddels zijn ze gevestigd in Doetinchem. Op een centrale locatie, in het economisch centrum van de Achterhoek. Makkelijk te bereiken, direct gelegen aan de snelweg. In de showroom van Ten Have hoort, ziet en voelt u hoe het is om een Toyota te rijden.

Waarom ze doen wat ze doen
Aandacht voor uw wensen en persoonlijke voorkeuren is hoe zij u op uw manier willen helpen. Iedereen is anders, en ze vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan blijven. Om een plek te bieden, waar ze u helpen zoals u dat wil. Zorg en aandacht voor elkaar staat centraal in alles wat ze doen. Bouwen aan een persoonlijke en duurzame relatie doen zij met hun klanten én hun medewerkers.

Zij verzorgen uw vorm van mobiliteit
Voor iedereen. Of u nu voor uzelf of voor uw bedrijf bij Ten Have binnen komt. Voor een korte onderhoudsvraag, of een uitgebreid advies. Ze nemen altijd de tijd voor u. Hun doel is om een lange termijn oplossing te bieden voor uw mobiliteitsvraagstuk. U kunt bij hen terecht voor alle modellen van Toyota. Nieuwe personen- en bedrijfswagens of dealer occasions. Ook verzorgen zij private lease en zakelijke lease (shortlease) en kunt u bij hen terecht voor onderhoud en reparaties. Ten Have nodigt u graag uit, voor een warm welkom in hun showroom.

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem
Logistiekweg 32
7007 CJ Doetinchem
[T] 0314 322 611
[E] info@tenhavedoetinchem.nl