DZC '68NieuwsOverige nieuws1. Jubileumcommissie van start - Versterking gezocht!

1. Jubileumcommissie van start - Versterking gezocht!

Na een introductie op de algemene ledenvergadering van november vorig jaar en een brainstorm met de daar aanwezige leden over welke activiteiten we voor ons 50-jarig jubileum gaan organiseren, is de jubileumcommissie met de voorbereidingen van start gegaan. Met onze jubileumactiviteiten betrekken we de hele club bij het jubileum in 2018.
Daarbij sluiten we aan bij de activiteiten die al bestaan, maar worden ook enkele activiteiten speciaal in het kader van het jubileum opgezet. Vooral voor de oudere jeugd staat er een spectaculaire activiteit in de planning!
In de jubileumcommissie vindt overleg plaats om de activiteiten op elkaar af te stemmen. De activiteiten worden vervolgens voorbereid in werkgroepen. We zoeken voor de jubileumcommissie en voor een aantal werkgroepen nog mensen. We zijn in ieder geval nog op zoek naar een juniorenlid en naar een ouder om onze jubileumcommissie te versterken. Maar ook andere leden/ betrokkenen zijn van harte welkom. Wil jij meewerken aan een onvergetelijk jubileum? Meld je dan aan via jubileum@dzc68.nl. We nemen vervolgens contact met je op om door te spreken wat onze plannen zijn en wat we dan verwachten.