DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag VR2 SVHA VR1 - DZC’68 VR2

Wedstrijdverslag VR2 SVHA VR1 - DZC’68 VR2

Op zaterdag 7 oktober 2017 stond de uitwedstrijd tegen SVHA in Herveld op het programma. Er stond een harde, koude wind en het regende. Gelukkig was de rode dugout-deken mee vanuit Doetinchem dus de wissels zaten warm en droog.
In de eerste helft hielden de speelsters van DZC’68 het veld goed compact en werd positioneel goed verdedigd. Beide keepsters hielden het doel schoon tot de 35ste minuut: Sanne gaf een beauty van een pass op Karlijn, die prompt onderuit gehaald werd in het strafschopgebied. De bal ging op de stip en Jo-Ann scoorde de 0-1. Jessie keerde vlak voor rust spectaculair dé kans op 1-1 voor SVHA. We gingen de rust in met een voorsprong.

In de tweede helft bleken de dode spelmomenten funest voor DZC’68. Vanuit een corner viel na 9 minuten de gelijkmaker en kort daarna, opnieuw via een corner, de 2-1. De speelsters van DZC’68 bleven op zoek naar de 2-2 en het was uiteindelijk onze aanvoerster, die de 2-2 op het scorebord liet zetten. De wedstrijd ging daarna gelijk op. Over en weer waren er kansen en reddingen. Uiteindelijk trok SVHA aan het langste eind en scoorde de 3-2. Alhoewel de 45 minuten van de 2e helft nog niet voorbij waren, floot de scheidsrechter de wedstrijd af. Waarschijnlijk had hij genoeg van de kou en de regen. Misschien hadden de resterende minuten ons de gelijkmaker gebracht, misschien ook niet. We zullen het nooit weten …

De volgende wedstrijd van VR2 is op 21 oktober a.s. Dan wordt de bekerwedstrijd tegen Zelos ingehaald in Zelhem.