DZC '68NieuwsOverige nieuwsEXIT Toys naamgever Champions League DZC'68

EXIT Toys naamgever Champions League DZC'68

EXIT Toys Buitenspeelgoed is naamgever geworden van onze kleinste sterren (EXIT Toys Champions League). Het Doetinchemse bedrijf wil met zijn eigentijdse buitenspeelgoed kinderen stimuleren en zelfs uitdagen om buiten te spelen. Dit streven past ons als een DZC-shirt en we zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking!EXIT Toys Buitenspeelgoed

EXIT Toys: "Leave the room, play outside!"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen ze door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat hun speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden zij op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind! Wil je up to date blijven van hun (nieuwe) producten? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief of volg hen op social media!