DZC '68NieuwsOverige nieuwsNieuwe manager accommodatie

Nieuwe manager accommodatie

Bestuur van DZC’68 laat met veel genoegen weten dat per 1 april 2018 aanstaande Niek Oostendorp aan de slag gaat als manager accommodatie bij DZC’68. Niek is een geboren DZC’-er en is al vanaf zijn jeugd lid van de vereniging.
Behalve als begenadigd voetballer heeft al een diverse functies binnen de vereniging bekleed.

We wensen Niek heel veel succes en werkplezier toe bij onze mooie club. Hieronder stelt hij zichzelf verder aan jullie voor.

Namens bestuur DZC’68

Jan Minkhorst

Wie is Niek Oostendorp

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Niek Oostendorp, 49 jaar jong, getrouwd met Danielle en vader van Ella en Jesse. Van kleins af aan ben ik altijd lid geweest van DZC, door het voetbal een heerlijk jeugd beleefd, het eerste gehaald, vrienden gemaakt, die nu nog grotendeels mijn sociale leven bepalen.

Rond mijn 30e ben ik gestopt met mijn actieve voetbalcarrière, omdat het lastig werd mijn huidige baan in de bioscoop te combineren met voetballen. Ik ben echter wel altijd actief lid gebleven binnen de vereniging.

Trots en super gemotiveerd ben ik, dat ik bij mijn club de functie van accommodatie manager mag gaan vervullen.

Ik vind het een eer en een uitdaging om samen met anderen het nieuwe complex en haar activiteiten verder uit te bouwen en te professionaliseren.

Graag tot gauw bij DZC ‘68