DZC '68 › Lid worden

Lid worden

*
*
  
*
*
*
*
*
*

Inschrijving als / historie gegevens.


*
*
  
*
*

Inschrijving als / historie gegevens.


*
*
*

Inschrijving vrijwilliger DZC’68


Het sociale gebeuren en de sportiviteit staan hoog in het vaandel van DZC’68. Lidmaatschap van DZC betekent niet alleen het sporten en het betalen van de contributie, maar ook dat leden en ouders van jeugdleden zich inzetten voor de club. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en wordt er graag gebruik gemaakt van de beschikbare kennis en kunde. Veel taken zijn goed in deeltijd te doen met meerdere vrijwilligers. Mogelijkheid mee te lopen, om kennis te maken met het vrijwilligerswerk is aanwezig. Niet alleen voor onze vereniging zijn vrijwilligers van onschatbare waarde, ook voor uzelf kan vrijwilligerswerk veel voldoening geven. Het plezier, de vriendschappelijke contacten met collega-vrijwilligers en daarnaast de waardering zijn een grote drijfveer voor de huidige vrijwilligers. Klik op de link vacatures om de openstaande vacatures in te zien. Graag willen wij u welkom heten binnen ons team vrijwilligers.


*
  

  • U geeft toestemming om de vermelde persoonsgegevens te gebruiken voor het maken van een spelerspas en deze in haar verenigingsadministratie te bewaren;

  • U verklaart bovengenoemde gegevens naar waarheid te hebben ingevuld.

  • U bevestigt deze verklaring door een vinkje te plaatsen in het Ja ik ga akkoord vakje onderaan dit formulier. Daarna kunt u uw aanmelding verzenden. U krijgt zo spoedig mogelijk na verzending nadere informatie van één van onze coördinatoren of van de ledenadministratie over de verdere gang van zaken..
*