DZC '68NieuwsOverige nieuwsProData Champions League on TOUR (Update 3-4-2015)

ProData Champions League on TOUR (Update 3-4-2015)

Zoals we vorige week al meldden ging afgelopen zaterdag de Pro Data Champions League ON TOUR! En niet zomaar on TOUR, nee, we waren uitgenodigd door niemand minder dan de mini voetballers van OBW in Zevenaar. Het mooie was dat AL onze talenten waren geselecteerd voor dit spektakel, NIEMAND uitgezonderd en dus vertrokken we met een selectie van maar liefst 20 man(netjes) sterk, ondersteund door onze harde kern van supporters

(nee, geen hooligans maar ECHTE fans). We werden met alle egards ontvangen op het prachtige stadion van OBW. De voltallige staf van OBW was aanwezig, onder leiding van Tonnie. Na alle officiële plichtplegingen werd het vervolgens tijd om te gaan voetballen. Het zonnetje scheen, het kunstgrasveld lag er prachtig bij, de scheidsrechters stonden paraat dus daar GINGEN ze……Het was toch wel ff andere koek dan we gewend waren!     We hadden zomaar ineens echte tegenstanders. Wat wel bijzonder en ook grappig was, was dat soms een speler van ons meedeed met een team van OBW. Dit omdat OBW soms met een man te weinig was. Toppers als ze zijn, trokken onze mannen gewoon het OBW-shirt aan om vervolgens met een enorme energie er tegen aan te gaan. WAAR kleine mannen groot in kunnen zijn! Respect! Maar ze oefenen vast en zeker alvast voor later, dan speel je soms ook voor de ene club en dan weer voor de andere club. Multifunctioneel inzetbaar noemen ze dat!  Overigens hadden we ook een jarige in ons midden. Ties was namelijk jarig en in plaats dat hij thuis aan de taart zat, was hij gewoon lekker aan het voetballen. Jarig of niet, voetbal gaat voor! In de kleedkamer hebben we voor Ties gezongen maar dat hebben jullie bij DZC’68 vast en zeker wel gehoord!
Het was een ontzettende leuke ochtend! Super tegenstander (of kan ik beter spreken van samenstander?:) super organisatie en zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel, mensen van OBW voor dit topfeestje!
En we zien jullie graag terug op 25 april bij DZC’68!
Tot dan! Annabel

Klik op onderstaande link voor de foto's van voetbalvereniging OBW en zie onderstaande foto's.
Foto's OBW - DZC'68