DZC '68NieuwsOverige nieuwsHeel DZC'68 bakt bij Gaabs!

Heel DZC'68 bakt bij Gaabs!

Gabi Hunter van Gaabs is de officiële taartenbakster van DZC'68 geworden! Wij zijn enorm trots en verheugd dat DZC'68 voor mooie en lekkere taarten terecht kan bij de gezelligste bakwinkel van Nederland! 

Gaabs, de gezelligste bakwinkel van het land!

Stel; je ontvangt een uitnodiging voor een wereld waar Alice in Wonderland en Willy Wonka samenkomen. Een wereld vol met zoete lekkernijen, zo ver als het oog reikt. Je loopt langs marsepeintaarten die eruitzien als eetbare kunstwerken. Er hangt een geur van chocola en er staan schalen vol met koekjes in allerlei vormen. Even verderop liggen verschillende soorten cake. Met stukjes chocolade, stroopwafel of framboos. Er liggen knapperige macarons in alle kleuren van de regenboog en daarnaast staan cupcakes in elke denkbare smaak. Het is bijna onmogelijk om te kiezen. Uiteindelijk besluit je een cupcake met een champagnetoef te proberen.

De crème is boterzacht en de cake is verrukkelijk. Je sluit je ogen en je probeert je voor te stellen dat je eerstvolgende feestje met vrienden, klanten, collega's of familie er precies zo uit ziet als deze droomwereld, met al dat lekkers binnen handbereik. Wat een traktatie zou dat zijn...

Bij Gaabs stellen ze zich die wereld niet alleen voor, ze helpen je om deze wereld waar te maken. Cakemix, marsepein of bakbenodigdheden; in hun webshop en winkel vind je alles om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je ook gewoon je (DZC68)taart bij hen bestellen of Gaabs inhuren om cupcakes en cakepops te maken voor je bruiloft of zakelijk evenement. En ten slotte kun je ook bij hen terecht voor een dessert of sweet table, voor dat echte 'Alice meets Willy Wonka'-gevoel.

GAABS
Terborgseweg 44
7005 BB Doetinchem
TEL. 0314 - 33 02 17