DZC '68NieuwsOverige nieuwsBeautysalon Elody en Pedicure Karin op trainingspakken Vrouwen 2

Beautysalon Elody en Pedicure Karin op trainingspakken Vrouwen 2

Beautysalon Elody en Pedicure Karin hebben ons tweede vrouwenteam voorzien van prachtige trainingspakken. Wij zijn deze twee vrolijke dames hiervoor erg dankbaar en wensen het team erg veel succes met de pakken!

Beautysalon Elody

Beautysalon Elody is gevestigd aan de Oude Terborgseweg 199b in Doetinchem.

De visie van de salon is dat het niet alleen om schoonheid van buiten gaat, maar ook om de klant het gevoel mee te geven van luxe, weldaad, aandacht en zorg. Er zijn behandelingen hierop samengesteld, waarin huidverbetering, therapeutische behandelingen en wellness centraal staan. De expertises Wellness expert en Cenzaa Skin Therapist heeft Elody hiervoor in huis.

Kortom, laat uw huid door professionele handen verzorgen en verbeteren in een salon waar ontspanning boven alles gaat en kwaliteit vanzelfsprekend is! Want u bent mooi zoals u zich voelt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit alles? Elody verwelkomt u graag in haar salon.

Wilt u graag een afspraak maken of heeft nu nog vragen over de behandelingen, acties of de salon zelf? Neem dan contact op door middel van onderstaand e-mailadres of telefoonnummer:

Email: info@beautysalonelody.nl
Telefoon: 0314-642553

Pedicure Karin

Goede voetverzorging geen overbodige luxe!

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die de aandacht die ze verdienen?

Heeft u er weleens bij stilgestaan dat we maar één paar voeten hebben en dat we daar ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af. Maar pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt besteden we aandacht aan onze voeten.

Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek aan Pedicure Karin en loop weer op wolken!

Neem voor een afspraak telefonisch contact op met Karin via telefoonnummer 0314-340832