DZC '68NieuwsOverige nieuwsASG Autoschade Gelderland official partner DZC'68

ASG Autoschade Gelderland official partner DZC'68

Afgelopen zaterdag heeft ASG Autoschade Gelderland een driejarig sponsorcontract getekend en is daarmee official partner van DZC'68. Daarnaast ondersteunt ASG DZC’68 ook nog eens met een clubbonus! 

ASG Autoschade Gelderland

Autoschade Gelderland is al bijna 25 jaar expert op het gebied van autoschadeherstel. Zij werken met een gemotiveerd en enthousiast team van 53 medewerkers aan het snel en goed herstellen van de schade aan uw auto. Bij hen heerst nog de echte no-nonsense mentaliteit: wat zij beloven komen ze na. Ze zijn niet voor niets uitgegroeid tot het grootste autoschadeherstel bedrijf van Gelderland!

Vernieuwing is hun drijfveer
Zij investeren doorlopend in het vernieuwen en moderniseren van hun gereedschappen en opleidingen van hun 53 medewerkers. Hierdoor beschikken ze over de modernste technieken en systemen die bijdragen aan onzichtbaar schadeherstel. Uiteraard voeren zij hun werkzaamheden zoveel mogelijk uit met oog voor duurzaam ondernemen.

U kunt op hen rekenen!
Wanneer u schade heeft aan uw auto, kunt u op hun rekenen. Of het nu gaat om onze 24-uurs service op het gebied van ongevalsberging of om het klaarzetten van uw (gratis) leenauto uit hun uitgebreide leenwagenpark, Zij zijn er om u te helpen. Zij begrijpen dat u als zakelijke klant met bijvoorbeeld een taxibedrijf of koeriersdienst onmiddellijk de beschikking moet hebben over gelijkwaardig vervangend vervoer. Geen probleem bij Autoschade Gelderland!

Wilt u meer weten over hun diensten? Neemt gerust contact op met één van hun vestigingen.

Deukje opgelopen? Herstel dit bij ASG Autoschade Gelderland en steun daarmee DZC’68

ASG Autoschade Gelderland ondersteunt, naast dat het official partner is geworden, DZC’68 ook nog eens met een clubbonus! Dit houdt in dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer leden van DZC’68 hun autoschade laten herstellen bij ASG Autoschade Gelderland.

Hoeveel bedraagt deze clubbonus?
ASG Autoschade Gelderland zal na het herstellen van uw autoschade 5% van het totale schadebedrag storten in de clubkas van DZC’68.

De spelregels: 
In aanmerking komen leden, hun directe familieleden (ouders en/of broers en zussen) en sponsoren van DZC’68.

De klant geeft zelf aan bij ASG Autoschade Gelderland dat hij lid, direct familielid of sponsor is van DZC’68 en dat de vereniging recht heeft op een sponsorbedrag (Controle dmv ledenadministratie en sponsorbestand).

De klant geeft vervolgens, door een mail te sturen aan support68@dzc68.nl, bij DZC’68 aan dat hij/zij een schade heeft laten herstellen bij ASG Autoschade Gelderland.

Zowel DZC’68 als ASG Autoschade Gelderland houden de stand van de clubbonus bij. De sponsorbedragen worden vervolgens per half jaar afgerekend.

Indien DZC’68 meer dan € 150 ontvangt door een herstelde schade zal de betreffende persoon ook nog een attentie ontvangen van DZC’68.

DZC’68 heeft ook voor u geregeld dat u een gratis bon voor de wasstraat krijgt aangeboden!

Laat uw autoschade dus herstellen bij ASG Autoschade Gelderland en steun daarmee DZC’68!
*De clubbonus geldt niet voor schades via leasemaatschappijen.

U kunt uw verzekeringsschade bij de volgende vestigingen laten herstellen:

ASG Doetinchem                                           ASG Lichtenvoorde
Edisonstraat 33-35                                        Mercatorstraat 38
7006 RA Doetinchem                                    7131 PX Lichtenvoorde
Telefoon: 0314-341030                                Telefoon: 0544-390010

ASG Spankeren                                            ASG Zutphen
Van Rensselaerweg 6                                  De Stoven 7
6956 AV Spankeren                                     7206 AZ Zutphen
T 0313 - 41 37 88                                         Telefoon: 0575-525031

Voor verdere informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met Support68 door een mail te sturen naar support68@dzc68.nl

We hopen op jullie medewerking!

Bestuur Support68