DZC '68NieuwsOverige nieuwsJan Bisperink nieuwe Manager Accommodatie

Jan Bisperink nieuwe Manager Accommodatie

Jan Bisperink wordt de nieuwe Manager Accommodatie. Hij wordt de opvolger van Jorg Lammers die een groot horecaproject in Amsterdam gaat leiden en deze activiteit niet kan combineren met zijn werkzaamheden voor DZC’68. Jan treedt op 1 november in dienst.
Het bestuur van DZC’68 is verheugd te kunnen mededelen dat er nieuwe Manager Accommodatie is benoemd, Jan Bisperink. De benoeming gaat in op 1 november en geldt voor 16 uur in de week. Jan is de opvolger van Jorg Lammers die in september 2012 als eerste Manager Accommodatie bij DZC68 is benoemd. Jorg heeft een grote horecaklus aan de Zuidas in Amsterdam aangenomen en de combinatie met zijn functie als Manager Accommodatie bij DZC was helaas niet mogelijk.

Jan Bisperink is 28 jaar en woont in Borculo. Hij is Sales Account Manager bij Via Sportiva (groothandel in sport- en bedrijfskleding) en is daarbij onder meer verantwoordelijk voor de relatie van zijn bedrijf met gemeenten, onderwijsinstellingen en sportverenigingen. Een sollicitatiecommissie bestaande uit, Marja Meesters, Anne de Boer, Cock Oudijk en Jan Minkhorst zijn met een unanieme voordracht richting het bestuur gekomen en deze heeft dit voorstel bekrachtigd.

Met de benoeming van Jan heeft DZC een enthousiaste teamspeler binnengehaald met oog voor mens en organisatie. We wensen Jan heel veel succes toe in deze functie en bedanken Jorg heel hartelijk voor alle inspanningen die hij heeft gedaan voor onze sportvereniging. Dus Jorg BEDANKT en Jan SUCCES !!

Met hartelijke groet,
namens het bestuur,

Egenius Lodewijks