DZC '68NieuwsOverige nieuwsHulstein Projectmanagement en Advies lid business club DZC'68

Hulstein Projectmanagement en Advies lid business club DZC'68

Hulstein Projectmanagement en Advies heeft zich aangesloten bij de business club van DZC'68. Bas Hulstein hecht veel waarde aan samen(net)werken en waar kan dat beter dan bij de club waar ook zijn dochter voetbalt. Hulstein Projectmanagement en Advies van harte welkom bij DZC'68! 

Hulstein Projectmanagement en Advies

Ing. Bas Hulstein is een onafhankelijk professional met meer dan 25 jaar ervaring in de water sector.

De passie ligt in de watersector en alle hieraan gerelateerde (technische) CAPEX vraagstukken, variërend van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de uitvoering en nazorg. Bas is een senior project manager met een civieltechnische achtergrond, gespecialiseerd in het managen van multidisciplinaire (technisch/procestechnologische) projecten: ontwerpen, begroten, maken van contract documenten, aanbesteden, projectbouwbegeleiding, constructie en het opleveren van technische installaties.
 
Hij heeft 26 jaar ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van project management, ontwerp, contractvorming en aanbesteding (Bouwteam / UAV-Gc / Best Value, SCB, etc.), kostencalculatie en realisatie van afval- en drinkwaterzuiveringen, slibverwerkingsinstallaties, drinkwater pompstations, rioolgemalen, stuwen en persleidingen.

Bas heeft gedurende zijn loopbaan vele opdrachtgevers vertegenwoordigd (in loondienst/detachering), o.a. waterschappen, ingenieursbureaus, aannemers en industrie en heeft mede hierdoor een brede kennis van (internationale) bouw- en inframarkt. Bas is zeer bekend met de IPM rollen Project management, Technisch management en Contract management.

Heeft u vragen of interesse in hun diensten? Neem gerust contact op met Hulstein projectmanagement & advies en zij adviseren u graag.

Hulstein Projectmanagement en Advies
Kruisbergseweg 90
7009 BS Doetinchem
[T] 06 40 863 638
[E] info@hulsteinpma.nl