DZC '68NieuwsOverige nieuws

Overige nieuws

Een bedankje van de toernooi commissie

Na wederom een geslaagd toernooi kun je niet teveel bedanken…

Want hoe kan een toernooi slagen zonder inzet van alle teams en vrijwilligers.

Het begint bij de uitnodigingen en het eindigt bij de uitreiking van de prijzen.
Lees meer...

DZC'68 verliest finale Achterhoek Cup na shoot-outs (foto's)

DZC’68 verloor afgelopen zaterdag (22/6) ook haar derde opeenvolgende finale van de Achterhoek Cup. Tegen hoofdklasser AZSV uit Aalten was de stand na de reguliere speeltijd 1-1, maar AZSV was beter in het benutten van de shoot-outs, 4-2. Helaas dus geen mooi afscheidscadeau voor hoofdtrainer Stéven Verheijen.
Lees meer...

Uitslagen het Sligro toernooi (JO11/JO12) staan online

De uitslagen van onsSligto toernooi staat online
Lees meer...

Werkgroep Vrouwenvoetbal: Wegens succes beëindigd!

De Werkgroep Vrouwenvoetbal bij DZC’68 startte in het seizoen 2013 – 2014. Dit met als opdracht het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging te ontwikkelen op kwantiteit en kwaliteit. Na zes jaar is de balans opgemaakt en gezien de resultaten is niet langer nodig om de meidenafdeling als apart onderdeel van de vereniging te profileren.
Lees meer...

XA Document Solutions levert printer aan DZC'68

XA Document Solutions heeft DZC'68 een prachtige multifunctionele Xerox netwerkprinter geleverd. De vereniging kan hierdoor weer jaren vooruit. Daarnaast is XA Document Solutions ook sponsor geworden bij DZC'68. Wij heten XA dan ook van harte welkom!
Lees meer...

Uitslagen jan klaassen toernooi staan online

De uitslagen van ons Jan Klaassen toernooi staat online 
Lees meer...

Eikenprocessierups ook actief bij DZC'68

De eikenprocessierups is ook actief bij DZC'68, niet qua voetballen, maar op de eikenbomen rondom onze accomodatie. We hebben al van meerdere teams gehoord (na de training) dat, de spelers er last van hebben, vooral jeuk. 
Lees meer...

Breaking News op DZC'68

De mooie woorden gericht aan onze ere-voorzitter Jan MInkhorst, van de Burgemeester van de Gemeente Doetinchem (Mark Boumans), bedank woorden van de KNVB, onthulling van het Jan MInkhorst plein.
Lees meer...

Een avond vol onderscheidingen

Woensdagavond 29-5 vond de ALV plaats, de laatste ALV voor Jan Minkhorst als voorzitter.  Op de agenda stond naast de bestuursverkiezing ook nog enkele andere punten, zoals het huishoudelijk reglement en de begroting voor volgend seizoen.
Maar…
Lees meer...

Afscheidnemend voorzitter Jan Minkhorst in het zonnetje gezet (foto's)

Jan Minkhorst heeft woensdagavond 29 mei een koninklijke onderscheiding gekregen, uitgereikt door Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem. Tevens heeft hij de zilveren speld uitgereikt gekregen van de KNVB districts voorzitter Oost.
Lees meer...

Collage 1 juni

De foto collages van zaterdag 1 juni, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Dzc'68 JO12-6G wint laatste wedstrijd overtuigend

Vandaag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen ! Gelukkig wel met super mooi voetbalweer ! Vol goede moed en vol op zin , verzamelden we om 9 uur in ons mooie clubgebouw. Helaas waren Abigail en Djoanna vandaag verhinderd. 
Lees meer...

DZC'68 VR1 Kampioen 2e klasse


Zaterdag 18 mei is VR1 met een 2-3 winst op sv Epe VR1 kampioen geworden in de 2e klasse C. Komend seizoen debuteert DZC’68 met het vrouwenvoetbal op Landelijk niveau in de eerste klasse. Een puike prestatie van de dames, trainer en het overig kader
Lees meer...

JO 14-1 kampioen

In een super spannende wedstrijd kwamen onze Kanjers in de eerste helft op voorsprong, de ontlading was direct groot, maar door het sterke spel van de Arnhemse Boys en ook omdat de meeste van onze kanjers erg zenuwachtig waren steeg de spanning met de minuut.
Lees meer...

Supportersblad

Supportersblad tegen NSC Nijkerk is online. Met deze keer

- Vrijwilliger aan het woord
- Vrijdag 31 mei a.s.: Leeuwinnen Voetbalfestival bij DZC’68!
- Wij zoeken jou!
Lees meer...

Collage 18 mei

De foto collages van zaterdag 18 mei, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Meerdere teams kampioen

Zaterdag 25 mei, zijn meerdere teams kampioen geworden in hun klasse. Dat zijn de JO11-4, JO12-3, JO14-1, 2de en de Vrouwen 1.
Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mooie mijlpaal.

Uitnodiging ALV 29 mei 2019

Hierbij nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 29 mei om 19.00 uur in het Clubhuis van DZC'68. 


Lees meer...

Collage 11 mei

De foto collages van zaterdag 4 mei, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Te Kloeze Riooltechniek bordsponsor bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek BV is bordsponsor geworden bij DZC'68. De specialist bij rioolproblemen heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Te Kloeze van harte welkom!
Lees meer...

Collage 4 mei

De foto collages van zaterdag 4 mei, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Ook Broekhuis Oost Bronzen Balsponsor DZC'68

Naast Broekhuis Opel is ook Broekhuis Oost toegetreden tot de DZC-familie. De BMW en Mini dealer aan  de Innovatieweg 12 in Doetinchem is een overeenkomst aangegaan als Bronzen Balsponsor. Wij heten ook Broekhuis Oost van harte welkom!
Lees meer...

Broekhuis Opel Doetinchem Bronzen Balsponsor

Broekhuis Opel Doetinchem  is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De Opel dealer van de Achterhoek heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Broekhuis Opel van harte welkom bij onze vereniging!
Lees meer...

Vrijwilligers aan het woord

Deze keer aan het woord: vader en dochter Eric en Marissa Horstink. Eric werkt op de afdeling opsporing van NVWA,
Marissa is lerares op basisschool De Zonneboom in Doetinchem. Ze zijn beiden trainer/coach van de MO17-1 bij DZC.
Lees meer...

Supportersblad

Supportersblad tegen Go Ahead Kampen is online. Met deze keer

- Vrijwilliger aan het woord
- Leeuwinnen festival
- Opleiding tot vereigingsscheidsrechter
Lees meer...

Techniek Praktijk Centrum Doetinchem bordsponsor DZC'68

De stichting Techniek Praktijk Centrum Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het opleidingscentrum met bijna 400 verschillende opleidingen en cursussen heeft zich voor 3 jaar aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

DZC'68 JO9-1 wint het De Graafschap Pincvision Tournement 2019!

Op 2e paasdag wist de JO9-1 van DZC'68 zich te plaatsen voor de finale van het De Graafschap Pincvision Tournement. Dinsdag  23 april, mocht de JO9-1 voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap - FC Emmen de finale in het stadion spelen tegen Sp. Rekken JO9-1.
Lees meer...

Collage 20 april

De foto collages van zaterdag 20 april, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Özgür Dayioglu nieuwe trainer DZC’68 VR1

Komend seizoen wordt Ӧzgür Dayioglu (34) de nieuwe trainer/coach van DZC’68 VR1 in Doetinchem. Afgelopen vijf jaar was hij actief voor De Treffers en liep hij voor zijn opleiding UEFA-B, onder andere mee met De Treffers en DTS’35. Bij dit traject werd hij begeleid door een docent die tevens hoofdcoach is bij SC Heerenveen VR1 (Eredivisie vrouwen).
Lees meer...

Nieuws vanuit de Scheidsrechters commissie

Nieuws van de scheidsrechtercommissie
Lees meer...

Collage 13 april

De foto collages van zaterdag 13 april, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Arbitrageplan scheidsrechters commisie

De laatste maanden heeft de scheidsrechters commissie, een arbitrageplan gemaakt en deze is goedgekeurd door het bestuur.

Lees meer...

Vacature trainer-coach DZC’68 2

Voor seizoen 2019-2020 is DZC’68 opzoek naar een trainer-coach voor DZC’68 2. Momenteel komt DZC’68 2 uit in de reserve 1e klasse en is de kans op promotie naar de reserve hoofdklasse aanwezig.


Lees meer...

Collage 6 april

De foto collages van zaterdag 6 april, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Panel Precision BV Bronzen Balsponsor bij DZC'68

Panel Precision BV uit Terborg is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De specialist op het gebied van plaatbewerking is hiermee drie jaar verbonden aan onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en heten Panel Precision van harte welkom.
Lees meer...

DZC’68 17-03 bekert door naar de Finale

Het was een mooie zaterdag voor de boys van DZC’68 17-03 er stond een lastige tegenstander op het programma VIOD 17-03.


Lees meer...

"Top Team" JO9-09 wint

Zaterdag 30 maart speelde de JO9-9 voor de Beker tegen VS Haarlo JO9-1. Het team was een van de Top teams van deze week en speelden in de mooie shirts met positieve teksten op hun rug. 
Lees meer...

JO15-3 wint ook deze zwaar bevochtte pot

Een wedstrijd dat begon uiteraard met een minuut stilte na de trieste gebeurtenissen van afgelopen maandag! Door wat blessures moesten we aan wat leen spelers gekomen van diverse elftallen gelukkig konden we 14 man op het wedstrijd formulier plaatsen.
Lees meer...

"TOP Team" JO12-6G wint hun wedstrijd

Vandaag waren we een van de "Top-teams" bij Dzc'68. Een top team is een uitverkoren team die in de unieke , positief coachen shirts mag spelen ! Dit zijn shirts met leuke positieve kreten op de rug ( de foto's spreken voor zich )! Natuurlijk vinden we zelf al dat we een top team zijn/hebben , dus deze shirts zaten ons als gegoten !!
Lees meer...

Heel DZC'68 bakt bij Gaabs!

Gabi Hunter van Gaabs is de officiële taartenbakster van DZC'68 geworden! Wij zijn enorm trots en verheugd dat DZC'68 voor mooie en lekkere taarten terecht kan bij de gezelligste bakwinkel van Nederland! 
Lees meer...

Autobedrijf Ruesink Doetinchem sponsor bij DZC'68

Autobedrijf Ruesink is bordsponsor geworden bij DZC'68. De gerenommeerde Citroën en Fiat dealer uit Doetinchem is een overeenkomst aangegaan voor drie jaar. Wij heten Autobedrijf Ruesink van harte welkom bij onze vereniging.
Lees meer...

Eijmans kiest voor zekerheid en dus voor DZC'68!

De firma Eijmans uit Didam heeft ook voor zekerheid gekozen en is sponsor geworden bij de mooiste club van Nederland! Het reclamebord van de onafhankelijk intermediair op het gebied van assurantiën, pensioenen en hypotheken hangt de aankomende drie jaar aan het hoofdveld van DZC'68.
Lees meer...

Cesartherapie Jansen aan hoofdveld DZC'68

Cesartherapie Jansen uit Terborg en Gaanderen is de aankomende drie jaar door middel van een reclamebord zichtbaar aan het hoofdveld van DZC'68. Wij heten Cesartherapie Jansen van harte welkom als sponsor bij onze club!
Lees meer...

Nieuws vanuit de Scheidsrechters commissie

Het nieuws van de scheidsrechterscommissie, wat doen ze / hebben gedaan, de laatste tijd.
Lees meer...

Lazize verandabouw bordsponsor bij DZC'68

Lazize verandabouw heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. Lazize verandabouw is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien met 3 meter boarding. Wij heten Andre en Ruben van Lazize van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Iedere week drie Top Teams Prettig Sportklimaat

Veel leden en andere betrokkenen bij DZC’68 weten dat ‘plezier&sportiviteit’ de basis vormen van het DNA van de club. Een prettig sportklimaat is wat ons bindt en een belangrijke bijdrage levert aan de prestaties van onze teams.


Lees meer...

Supportersblad

Supportersblad tegen DTS 35 is online. Met deze keer

- Vrijwilliger aan het woord
- Nieuwe trainer DZC'68
- Seizoensafsluiting
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer aan het woord: Thijs Pelgrom (41), vader van Jelle en Isa en partner van Janneke. Geboren in Hummelo, sinds 2004 woonachtig in Doetinchem en werkt als administrateur bij de firma Svedex in Varsseveld en bij de Steenoven BV in Hummelo. Thijs is sinds de zomer van 2017 trainer van het team van zoon Jelle bij de JO9.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe aflevering op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen NSC Nijkerk 1
Lees meer...

Wedstrijdverslag Dzc'68 JO12-6G - KSV/ERIX JO12-1G

Zaterdag 9 maart mochten eindelijk weer de wei in ! Prima omstandigheden, beetje winderig misschien maar daar hebben 2 teams last/gemak van 
Lees meer...

Stukje nostalgie verdwijnt, sloop kleedkamers veld 4

Deze week is er begonnen met de sloop van de kleedkamers bij veld 4. Wie heeft zich hier niet omgekleed of leuke activiteiten bij gedaan.
Lees meer...

MO17-1 2e plaats op Voetbal Talenten Toernooi (VTT)

DZC '68 is dit seizoen gestart met een MO17-1 in een landelijke competitie (4e Divisie) welke door de KNVB is opgezet om de ontwikkeling van het meidenvoetbal in deze leeftijdscategorie te stimuleren
Lees meer...

Jos van der Veen komend seizoen hoofdtrainer bij DZC’68

DZC’68 heeft met Jos van der Veen de hoofdtrainer voor het aankomende seizoen binnen. De 29-jarige Van der Veen, nu nog trainer bij zaterdag hoofdklasser DETO, wordt de opvolger van de naar Quick’20 vertrekkende Stéven Verheijen. De keuze voor van der Veen sluit aan bij de wens van DZC’68 voor een jonge enthousiaste trainer met een duidelijke visie.
Lees meer...

Een kijkje in de keuken bij

Hallo! Ik ben Mischa Damen, één van de medewerkers in de keuken van DZC. Ik ben fulltime student in Enschede aan Universiteit Twente.
Lees meer...

Altop zorgt voor frisse wind bij DZC'68

Met trots melden wij dat DZC'68 een sponsorcontract heeft afgesloten met de Altop Groep. Onderdeel hiervan is Altop International die het luchtbehandelingssysteem heeft geplaatst op onze accommodatie. De Altop Groep zal de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden zijn.
Lees meer...

DZC'68 JO17-3 bekert verder

Zaterdag 23 februari was het in het teken van de beker, voorde jo17-3, we zaten al bij de laatste 8 van de 64.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze week aan het woord: Jan de Boer (45), vader van Luca, Alessio en Federico, partner van Claudia.  Bij DZC’68 sinds de zomer van 2011 toen mijn oudste zoon Luca begon met voetballen in de Champions league.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen "asv Dronten 1"
Lees meer...

Trainer Jo15-3 loopt de Alpe d'Huzes, voor aan kanker overleden moeder

Rico Stap, trainer van de Jo15-3,  gaat op 6 juni de alpe d'huzes 3x op ( 50 km) in strijd tegen kanker. Hij zamelt geld in om ooit een wereld zonder kanker te creëren! Wie wilt dat nou niet?
Lees meer...

Buddysysteem ook door KNVB opgemerkt

De KNVB heeft ook het buddysysteem binnen de vrouwen- en meidenafdeling van DZC'68 opgemerkt. Het bericht staat momenteel op de voorpagina van de KNVB-site en via deze link te lezen.
Lees meer...

De kater komt later....

Zaterdag 9 febraurai  stond de 1e wedstrijd van het voorjaars seizoen op het progamma tegen DZC'68 J015-4.  Wij DZC'68 15-3 begonnen aan de wedstrijd met een iets andere opstelling om het middenveld van de JO15-4 te kunnen bestormen.
Lees meer...

DZC JO13-1 en "De storm van Bedum"

Al maanden hebben we het over deze wedstrijd. Juist hierom werden kosten nog moeite gespaard om alle uitwedstrijden met een bus te kunnen gaan. Puur om de grote afstanden. Vandaag 228 kilometer voor de boeg. Op zich is dat nog wel te overzien, maar in het holst van de nacht (5.30 uur) opstaan is voor deze verslaggever/teammanager niet zo weggelegd
Lees meer...

Keukenloods.nl en DZC'68 vinden elkaar!

Met trots kunnen wij melden dat Keukenloods.nl en DZC'68 een samenwerking voor vier jaar zijn aangegaan. Deze landelijke grote speler in de 'keukenmarkt' staat wekelijks in de basis bij onze hoofdmacht maar is ook zeker zichtbaar aan de zijlijn! Daarnaast kunnen alle leden profiteren van de actie van Keukenloods Gaanderen op de ledenpas!
Lees meer...

Mike Clephas volgend jaar geen trainer meer van Vrouwen 1

In overleg met bestuur, technisch manager en afdeling Vrouwenvoetbal is besloten dat Mike Clephas aan het einde van het seizoen gaat stoppen als trainer van ons Vrouwen-1 team.
Lees meer...

Sterke start JO15-3 tegen 2e klasse DTS JO15-2 uit EDE

Aangezien er weinig gevoetbald werd zaterdag 2 februari, ging de oefenwedstrijd van onze JO15-3 door tegen JO15-2 DTS uit Ede.
Lees meer...

Sport en spel voor senioren

Iedere vrijdag van 10:00 tot 11:00 wordt er sport en spel voor senioren georganiseerd. Er worden verschillende sport- en spelvormen gedaan, aangepast op ieders niveau. Het gezellig samen bewegen, staat voorop!
Lees meer...

JO15-1 Sportploeg van het jaar

Maandag 28 januari zijn de jongens van de JO15-1 sportploeg van het jaar geworden, dat georganiseerd was door Sportservice Doetinchem.
Lees meer...

Nood Trainingsschema's

Vanwege het slechte weer zijn er twee noodtraining schema's gemaakt. Eén schema zonder grasveld 2. En een schema zonder grasvelden 2 en veld 8. De schema's zijn te vinden onder het menu Trainingsschema. Het schema zonder veld 2 is deze week actief. Week 5, 28 januari t/m 1 febr.  
Lees meer...

De Groenmakers goud waard voor DZC'68 en vrouwenvoetbal!

Dat de De Groenmakers goud waard is voor DZC'68 blijkt deze periode wel. Dagelijks hebben de 'rayonhoofden' contact met elkaar om de velden zo snel mogelijk weer bespeelbaar te krijgen. Dit alles om het balletje weer lekker te laten rollen! DZC'68 is dan ook ontzettend trots en verheugd dat De Groenmakers zich langer als Gouden Balsponsor aan onze vereniging heeft verbonden.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen "de Merino's"
Lees meer...

Steven Verheijen met ingang van het nieuwe seizoen naar Quick’20

Afgelopen week heeft onze hoofdtrainer van DZC’68, Steven Verheijen, het bestuur gemeld dat hij met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) trainer wordt van derde divisionist Quick’20 in Oldenzaal.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer Marcel Heijink, trainer van de JO13-6M
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van Augustus is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

DZC'68 gaat vloggen

Onze club groeit en dat betekent dat we niet alles meer kunnen volgen. We willen natuurlijk alle leuke momenten meekrijgen dus gaan we teams de kans geven om hun dag aan de rest van DZC te laten zien. We geven elke week een ander team de kans om te laten zien waarom hun zaterdag zo leuk is. Dit kan met een thuiswedstrijd, maar de vlogstok (selfiestick) mag ook zeker mee naar een uitwedstrijd.
Lees meer...

JO13-1 speelt finale KNVB Weber Woonwereld Toptoernooi

In het donker verzamelen we ons op de parkeerplaats van DZC. Na 2,5 week rust bereiden we ons nu voor op de tweede seizoenshelft. Middels scherpe trainingen, oefenwedstrijden en een KNVB toptoernooi proberen we onze boys en girl zo goed mogelijk voor te bereiden op de laatste 10 competitiewedstrijden.
Lees meer...

Buddy’s bij meidenvoetbal DZC’68

Het meiden- en vrouwenvoetbal bij DZC’68 zit al een tijdje in de lift. Er wordt door het bestuur, management en de coördinator en betrokken vrijwilligers hard gewerkt om alle 180 meiden en vrouwen te stimuleren en faciliteren om op het voor hen passende niveau te voetballen.
Lees meer...

Collages nieuwjaarsreceptie + snerttoernooi

De foto collages van zaterdag 5 januari van onze nieuwjaarsreceptie en het snerttoernooi.
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie – Sport verenigt

Zaterdag 5 januari hield DZC’68 twee van haar monumentale activiteiten: de Nieuwsreceptie met daaropvolgend het Snerttoernooi. Tijdens de Nieuwsreceptie werd teruggeblikt en vooruitgekeken én werden de Vrijwilligers van het Jaar benoemd: Roy Leguijt, Monique Derksen en Danny van Leeuwen.
Lees meer...

Iedereen voelt zich bij ons thuis

"Het clubhuis van DZC'68 staat 7 dagen per week open voor tal van andere doeleinden dan voetbal. Voorzitter Jan Minkhorst vindt het belangrijk dat iedereen welkom is bij zijn club" zo begint het artikel op Grenzeloos Actief.
Lees meer...

E&M Draadvonktechniek zoekt halve kantinetafel!

De actie sponsor een kantinetafel loopt aardig maar nog 2 a 3 tafels extra zou super zijn! Nu heeft Eddy Janssen van E&M Draadvonktechniek aangeven een halve tafel te willen sponsoren. Wie wil samen met E&M Draadvonktechniek met zijn logo op zo'n prachtige tafel? Bij interesse graag een berichtje aan Support68@dzc68.nl 
Lees meer...

DZC’68 2x genomineerd voor Sportploeg / Sport stimulerings initiatief

Wij zijn 2x genomineerd voor de "Doetinchemse Sportverkiezing 2018", namelijk Sportploeg "JO15-1" en voor Sport stimulerings initiatief "Walking Football" 
Lees meer...

Lankhof Beveiliging & Telecom verlengt sponsorcontract

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft het Zilveren Balsponsorcontract met DZC'68 met 4 jaar verlengd. Ook in onze nieuwe accommodatie heeft Lankhof er namelijk voor gezorgd dat dmv hun camerasysteem er beter op uw en onze spullen gelet kan worden. Daar zijn wij als vereniging zeer content mee en danken Lankhof voor het vertrouwen!
Lees meer...

Kremer Groep Zilveren Balsponsor DZC'68

Zaterdag 8 december zijn Richard & Coen Kremer van de Kremer Groep BV een (sponsor)overeenkomst aangegaan met DZC'68. De Kremer Groep zal de aankomende drie jaar als Zilveren Balsponsor op Sportpark Zuid zichtbaar zijn. Tevens heeft Coen Kremer aangegeven alvorens hij bij Juventus gaat spelen eerst nog een paar jaar de geel-blauwe kleuren van DZC'68 wil verdedigen. 
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze week aan het woord: Heico Heezen, geboren getogen in de Achterhoek. Hij woont met zijn vrouw Nelke en twee kinderen Cas en Tijn in het centrum van Doetinchem. Werkzaam in het onderwijs op het Graafschap College in Doetinchem, sport regelmatig en gaat vaak op stap met zijn twee Labradoodles Sepp en Raf.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen KHC
Lees meer...

Collage 16 februari 2019

De foto collages van zaterdag 16 februari, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

DZC '68 JO13-1 steviger in de top van de 2e divisie!

Ik begin als mens altijd een beetje weemoediger te worden als we richting de kerst gaan. Donkere dagen, koudere temperaturen, en steeds vaker let ik op achtergronden van mensen, bedoelingen of opmerkingen, en aan hoe goed wij het eigenlijk hebben, en hoe slecht sommigen anderen. En dan begin je aan een seizoen als leider van 13 ventjes en 1 meid met maar 1 opdracht. Ik heb er samen met trainers Nick en Tolly veelvuldig over gesproken in de aanloop naar dit seizoen want voor ons allemaal geldt maar 1 ding.
Lees meer...

De kampioenswedstrijd van de JO15-3

De allerlaatste wedstrijd van de competitie was een KAMPIOENSWEDSTRIJD tegen Terborg-silvolde J015 2 om 09.00 werd er verzameld in de kantine bij DZC'68, kort daarna namen wij vergader ruimte 2 in beslag om daar in alle rust ons wedstrijd bespreking te doen ivm de vele drukte in de gangen bij de kleedkamers.
Lees meer...

Herfstkampioenen!

De herfstkampioenen zijn bekend, namens DZC'68 van harte gefeliciteerd!
Lees meer...

Sfeerimpressie eerste walking football wedstrijd bij DZC'68

Vrijdag 7 december  kwam Keijenborgse boys op bezoek. De walking football mannen van DZC'68 trainen iedere vrijdagochtend, daarom was het tijd om hun geleerde skills van onze trainer Ralf Timmer te tonen tijdens een echte wedstrijd. 
Lees meer...

Hoogbezoek bij DZC'68

5 december was er hoogbezoek bij DZC'68,namelijk Sinterklaas en de Pieten. Er waren 37 kinderen van DZC'68 die dit allemaal mee maakte.
Lees meer...

Collage 1 december 2018

De foto collages van zaterdag 1 december, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Nieuwe afleveringen DZC'68 TV online

Er zijn weer twee nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen vv Scherpenzeel en Go Ahead Kampen 1
Lees meer...

Mijn ideale D1  (JO15-1)

De lest for best, het ideale elftal volgens Gerben van Hardeveld, dat hij trainer was. Bij deze willen we Gerben bedanken voor de mooie verhalen van 50 jaar DZC'68.
Lees meer...

De helden van de toekomst

We kregen dit filmpje toegestuurd, de helden van de toekomst voor DZC'68
Lees meer...

DZC JO13-1 en het mirakel van Emmen!

Terwijl heel Nederland al in de ban is van pepernoten, cadeau's en kerstpakketten moeten wij voor de winterstop nog twee mooie wedstrijden spelen. En net als echte profs mogen we vandaag ervaren hoe het is om na lang in de bus te hebben gezeten nog eens een wedstrijdje te voetballen. En dan ook nog tegen een betaald voetbal organisatie. FC Emmen uit staat op het programma. De nieuwkomer in de eredivisie is natuurlijk ook bezig om eigen talent op te leiden, net als alle andere betaald voetbal clubs.
Lees meer...

Vrijwilliger aan de woord

Deze week aan het woord: Wendie Leferink-Tang, 47 jaar en geboren in Doetinchem. “Samen met mijn maatje, vriendje en echtgenoot Timmo hebben we twee leuke kids Quinty van 17 en Kenji van 12, waar ik elke dag voor zorg.”
Lees meer...

35+ of 45+ voetbal: Kun jij het nog?

Vrijblijvend kennismaken met 35+ of 45+ voetbal? Dat kan ook deze hele winter bij DZC'68 !! Bijna elke vrijdagavond voetballen onze 'routiners' bij DZC'68. Op half veld met met volledige passie. 

Lees meer...

Collage 24 november 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 24 november, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

JO13-1 blijft de koplopers in zicht houden.

Tegenslag alom deze week. Hugo blijft nog de hele week thuis om uit te zieken, en de slepende blessure van Tim lijkt er niet veel beter op geworden te zijn. In ieder geval niet goed genoeg om te trainen en dus ook te spelen.
Lees meer...

Kwam het door zwarte piet of niet ....?

Het is weer zaterdag ! YES weer een wedstrijd vandaag tegen leeftijdsgenoten van Gendringen .
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering – Voetbal is Feest

Dinsdagavond 21 november stond er weer een Algemene Ledenvergadering op het programma. Een vergadering waarin het bestuur van DZC'68 verantwoording aflegt over alle zaken die het afgelopen seizoen zijn gepasseerd. 

Lees meer...

Vrijwilligersavond groot succes

Zaterdag 17 november was de jaarlijkse vrijwilligersavond bij DZC'68. Dit jaar was er extra aandacht vanwege het 50 jarig bestaan van de club.
Lees meer...

Collage 17 november 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 17 november, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Jo14-1 winnen weer van Spero maar moeizaam met 2-1

Natuurlijk werden Gijs en Frits gemist, want die moesten vanwege de vele blessures met de O15-1 mee, maar Spero bleek te hebben geleerd van de beker wedstrijd.
Lees meer...

DZC JO13-1 al in de ban van Sinterklaas

Na 4 opeenvolgende winstpartijen moesten we vandaag naar Rijssen voor de wedstrijd tegen Excelsior '31. Uit vooronderzoek wisten we dat dit weleens een zware kluif kon gaan worden, omdat deze ploeg makkelijk combineert en ook fysiek zijn mannetje staat.
Lees meer...

Kom aankomende zaterdag op de fiets

Kom aankomende zaterdag op de fiets naar DZC'68 als je een thuiswedstrijd speelt, dit vanwege de vele wedstrijden en de geringe parkeerplaatsen.

Collage 10 november 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 10 november, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Onderschatting is overschattig, maar toch .......

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Pax op het programma.
Pax staat onderaan en iedereen wist het al zeker, vandaag gaan we winnen!! Want, ja hallo, hun staan onderaan! Voor de wedstrijd heb ik nog wel even aangeven dat ook Pax waarschijnlijk geen kadootjes weggeeft vandaag. Daar was iedereen het mee eens. We moesten er toch echt voor gaan vechten!
Lees meer...

DZC JO13-1 pakt 4e zege op een rij!

Donkere wolken pakken zich samen boven sportpark Zuid. Het is grauw en regenachtig, en tussen de regenbuien door druppelen onze spelers binnen in ons mooie sportcomplex. Ook de spelers en begeleiding van onze tegenstander Schalkhaar arriveren in hun kleedkamer. We krijgen complimenten voor de leuke ontvangst van onze gastheer en voor de prachtige accommodatie waar we als leden van DZC allemaal gebruik van mogen maken, aldus onze reuze sportieve tegenstanders van vandaag.
Lees meer...

tB Investments kleedt DZC'68 JO14-2

tB Investments heeft onze JO14-2 niet alleen voorzien van het prachtige DZC'68 tenue maar de mannen lopen er ook strak bij op de training in hun schitterende trainingskleding. DZC'68 is de familie Ten Brinke zeer erkentelijk voor dit gebaar! 
Lees meer...

Sligro en DZC'68 genieten groots van samenwerking

Zaterdag 3 november hebben Albert Ketz van de Sligro Doetinchem en voorzitter Jan Minkhorst een hernieuwd sponsorcontract getekend. De prettige samenwerking tussen onze foodleverancier en de vereniging heeft de Sligro bewogen het sponsorcontract op te waarderen naar een Zilveren Balsponsorpakket. Daar kunnen wij groots van genieten!
Lees meer...

Gendringen zat. 3 - DZC'68 9: de bijna-stunt

Voor de tweede keer dit seizoen naar De IJsselweide in Ulft. Maar nu voor vv Gendringen Zaterdag 3, aan de andere kant van het sportpark.
Lees meer...

DZC JO13-1 en de muur uit Drachten.

Waar we afgelopen dinsdag nog kletsnat van het trainingsveld kwamen, scheen vandaag een prachtige najaarszon. En dat terwijl het vannacht voor het eerst een paar graden onder nul was geweest. We hebben de hele week gewaakt voor onderschatting. 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 JO12G - KILDER JO12-1

Kilder, de mede koploper(5 - 15), thuis, iemand moet toch eens proberen te winnen van zo'n team ! En dat waren we ook zeker van plan !
Lees meer...

Memoires 11 - Het tochtige Setax-busje

Hierbij de elfde memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Steven Smit is getrouwd en vader van drie kinderen.Hij is leider van JO15-1 bij DZC'68 en werkt bij Vion Retail in Groenlo, waar hij ook leiding geeft aan een team en verantwoordelijk is voor de IT.
Lees meer...

Wedstrijdverslag MVR J015 3 - DZC '68 J015 3

Zaterdag 27 oktober stond er toch wel een bijzondere pot op het progamma tegen MVR J015 3, die helaas afgelopen maanden door een verschrikkelijk drama wat zich afspeelde in de 1e bekerronde in het nieuws kwam.,
Lees meer...

DZC’68 11, Maakt zich Sterk voor Matchis

: Het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren

Matchis: Het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren is de komende seizoenen verbonden aan het elfde en zal met haar logo te zien zijn op de polo shirts van dit team. 
Lees meer...

DZC’68 1 verliest in Ede van DTS’35

Zaterdag 20 oktober vertrok de spelersbus van DZC'68 1 richting Ede, dit keer voor een uitwedstrijd tegen DTS’35. De blauw witten verloren tot nu toe al haar wedstrijden in de 1e klasse D.
Lees meer...

Wedstrijdverslag vv Doetinchem 2 – DZC’68 11

Zaterdag 20 oktober stond er een bekerwedstrijd op de planning: tijdens de officieuze loting in Zeist zijn wij aan het zaterdag team van vv Doetinchem gekoppeld. Toevallig is dit team ook een tegenstander van ons in de competitie, zij staan momenteel ongeslagen bovenaan en we wisten dat het voor ons geen makkelijke middag zal worden. 
Lees meer...

Collage 20 Oktober 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 20 oktober, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Aan de top blijven is moeilijker, dan aan de top komen

Dat is de titel, uit de De TrainerCoach, (verenigingsblad van de VVON) van deze maand. Hierin vertellen Ralph Timmer en Jan Minkhorst, over hoe de weg is gegaan naar "het predicaat Regionale Jeugdopleiding".
Lees meer...

Walking Football impressie foto's

Vrijdag 19 oktober was er weer walking football. Hieronder staan de foto's. Lijkt het leuk om mee te doen, kan elke vrijdagochtend vanaf 9:30 uur bent u welkom op ons Sportpark.
Lees meer...

Wij zijn op zoek naar scheidsrechters, iets voor u !!!

DZC’68 maakt werk van het scheidsrechterbeleid!

Wij zijn de grootste amateurvereniging van Doetinchem. Er worden dan ook iedere week vele (jeugd)wedstrijden op ons mooie complex gespeeld. Dat kan niet zonder spelleiders en scheidsrechters.
Lees meer...

Na elke thuiswedstrijd van DZC'68 1 een interview met Stéven Verheijen

Vanaf dit seizoen, na iedere thuiswedstrijd, een interview met  hoofdtrainer Stéven Verheijen over de gespeelde wedstrijd, verschijnt een paar dagen later op Soundcloud. 
Lees meer...

Cohen Machineverhuur is gek met DZC'68 JO15-1

Cohen Machineverhuur is gek op de mannen van JO15-1. Cohen Machineverhuur die al jarenlang als shirtsponsor is verbonden aan dit team heeft de mannen dit seizoen ook nog eens voorzien van trainingstenues en winterjassen. Arthur namens DZC'68 en de JO15-1 ontzettend bedankt!
Lees meer...

EXIT Toys naamgever Champions League DZC'68

EXIT Toys Buitenspeelgoed is naamgever geworden van onze kleinste sterren (EXIT Toys Champions League). Het Doetinchemse bedrijf wil met zijn eigentijdse buitenspeelgoed kinderen stimuleren en zelfs uitdagen om buiten te spelen. Dit streven past ons als een DZC-shirt en we zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking!Lees meer...

Doseer.nl huisleverancier met Zilveren randje!

Doseer.nl is, naast huisleverancier bij DZC'68 van alles wat te maken heeft met schoonmaak en hygiëne, ook Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als vereniging enorm trots op de samenwerking met dit mooie Doetinchemse bedrijf!
Lees meer...

Verkeersschool Anneveldt Bronzen Balsponsor DZC'68

Verkeersschool Anneveldt al jaren lang bordsponsor bij DZC'68 heeft een ander route gekozen en is Bronzen Balsponsor geworden! Wij zijn Piet Anneveldt zeer erkentelijk in zijn vertrouwen en zijn blij met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

DZC O14-1 laat zich bedriegen in onnodige harde wedstrijd in Wijchen!

Vol goede moed gingen onze jongens op pad richting Wijchen. (Onze Jongens ipv kanjers, hier meer over later) Helaas zat het verkeer niet mee door de files en kwamen de meesten te laat aan, waardoor de opwarming ook verkort moest worden.

Lees meer...

Derksen projectservice Zilveren Balsponsor DZC'68

Derksen projectservice is DZC'68 goed gezind! Naast sponsoring van diverse jeugdteams met kleding is Derksen Projectservice nu ook Zilveren Balsponsor geworden. Daar zijn we trots op en kunnen we als club op bouwen! 
Lees meer...

Collage 13 Oktober 2018 (Fotoalbum)

De fotocollage van Zaterdag 13 Oktober
Lees meer...

Een kampioen is iemand die opstaat als hij eigenlijk niet meer kan

De verliespartij tegen ATC'65 afgelopen week dreunde nog lang na in het kamp van DZC JO13-1. Wederom hadden we veel 100% kansen maar wisten we niet te scoren, en zoals de wetten in het voetbal voorschrijven krijg je dan de "kous op de kop". 
Lees meer...

SCiEB Vastgoed BV van bord naar Bronzen Balsponsor

SCiEB Vastgoed BV voelt zich zo goed thuis bij DZC'68 dat Hans Siebes heeft besloten om zijn huidige sponsorcontract open te breken en op te waarderen naar een Bronzen Balsponsorpakket! Daar zijn wij als vereniging natuurlijk ontzettend blij mee. Wilt u als sponsor ook meer zichtbaarheid bij DZC'68? Vraag dan aan de mannen van Support68 wat de mogelijkheden zijn.
Lees meer...

Gasten kaart

Alle gasten teams die bij DZC'68 komen spelen, krijgen ze van de gastheer / wedstrijdsecr., onderstaande kaart. 
Lees meer...

Collage 6 Oktober 2018 (Fotoalbum)

De fotocollage van Zaterdag 6 Oktober
Lees meer...

Van Egmond Groep op shirt eerste elftal DZC'68

De Van Egmond Groep staat de aankomende vier jaar op de mouw van het tenue van het eerste elftal van DZC'68. Daarnaast is de van Egmond Groep Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als DZC'68 zeer verheugd met de samenwerking met dit gerenommeerde Achterhoekse bedrijf!
Lees meer...

Collage 29 september 2018 (Fotoalbum)

Vanaf deze week, de foto collages van zaterdag, via deze weg te volgen. Ook die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

JO13-1 net te laat voor de SNEEKWEEK!!!

Na het geweldige seizoen van de JO13-1 van het afgelopen jaar, is het nu de beurt aan een bijna geheel nieuwe ploeg. Een opvallende wijziging is daarbij dat we er dit seizoen een dame bij hebben. Buiten het veld ja, maar binnen de lijnen................
Lees meer...

DZC’68 verliest in en van Hierden

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (29/9) ook haar tweede competitiewedstrijd verloren, het werd in en tegen Hierden 2-1. De vrijdagavond ervoor was er tijd om in De Groes in Zelhem te spreken met spits Meron Zehaye.
Lees meer...

Introductiefilm DZC’68 – In drie minuten, een leven lang …

DZC’68 heeft veel zaken prima op orde en wordt daarom door andere partijen regelmatig gevraagd om presentaties te verzorgen. Aan de ene kant is dat bijvoorbeeld over haar strakke organisatiestructuur en gecertifieerde jeugdopleiding en aan de andere kant over haar maatschappelijke betrokkenheid en breed inzetbare accommodatie.
Lees meer...

Roken bij DZC'68

Bij DZC'68 zijn 2 plekken waar gerookt mag worden. Op de voetbalvelden mag ook NIET gerookt worden. Op weg naar een ROOKVRIJ sportpark.
Lees meer...

Memoires #9

Hierbij de negende memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online. 
Lees meer...

DZC’68 wint bekerduel van Bon Boys

DZC’68 is afgelopen zaterdag (1/9) het nieuwe bekerseizoen gestart met een 3-4 zege op Bon Boys uit Haaksbergen. Voor de wedstrijd was er tijd om te spreken met de lang geblesseerde Jordy (Red) Nijholt.
Lees meer...

Manager Prestatiesport stopt per 1 oktober

Gert-Jan Spit heeft aan het bestuur te kennen gegeven om per 1 oktober aanstaande te stoppen als Manager Prestatiesport bij DZC’68. ‘De combinatie van mijn baan bij HJZ en sinds een half jaar ook Betwice is niet meer te combineren met mijn baan bij DZC'68 op de manier zoals ik vind dat het zou moeten.
Lees meer...

Uitbreiding bestuur en opvolging voorzitter

Met veel genoegen kan het bestuur melden dat op de Algemene Leden Vergadering (ALV) in november de leden zal worden voorgesteld om Peter Terbeek toe te laten treden tot het bestuur van onze vereniging.
Lees meer...

(Team)foto's op de website en facebook

Veel teams gaan weer starten binnenkort (of zijn al gestart). Dit betekent ook dat er teamfoto's gemaakt gaan worden en wedstrijdverslagen met foto's. In het kader van AVG mogen niet 'zomaar' (team)foto's op de site geplaatst worden zonder toestemming van de leden (ouders van leden bij <16 jaar))


Lees meer...

Activiteiten Kalender ONLINE

Het activiteiten programma staat online voor dit seizoen. Staat rechts op de website onder de knop "Activiteiten Kalender".

Memoires #8

Hierbij de achtste memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online. 
Lees meer...

Bedankt

Het huidig seizoen 2018/2019 loopt weer ten einde en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn intussen al vol aan de gang. 
Lees meer...

Beleidsplan 2018 - 2021

Het beleidsplan 2018 - 2021, zoals besproken in de laatste ALV staat onder INFO, Beleidstukken.

Zinderende finaleweken bij de Champions League!!

Het waren me de weekjes wel. Onze zeer brede selectie bestaande uit maar liefst zo’n 60 toptalenten stond voor een zwaar programma. Naast alle reguliere wedstrijden waar steeds gepresteerd moest worden op het allerhoogste niveau, moesten we ook nog eens aantreden bij twee loodzware toernooien.
Lees meer...

Aftrapbijeenkomst ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal

De komende drie jaar gaat DZC'68 structureel werken aan versterking van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging en de regio. Dat doen we met gerichte ondersteuning vanuit de KNVB en in samenwerking met andere verenigingen. 
Lees meer...

Uitslagen meiden de Groenmakers toernooi

De uitslagen van ons  Meiden "de groenmakers" toernooi  staat online 
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering: Beleid, Begroting en Bescherming

Dinsdag (12/6) hield DZC'68 haar Bijzondere Algemene Ledenvergadering. Het is een vergadering waarin de begroting voor het komende jaar wordt gepresenteerd. Maar het Beleidsplan 2018 – 2021 en de Algemene Verordening Gegevensbescherming stonden ook op de agenda.
Lees meer...

After-movie jubileumdag 19 mei

Tijdens de ALV van12 juni werd de after-movie, van onze jubileumdag van 19 mei, gepresenteerd aan de leden van DZC'68.
Lees meer...

De ijsmuts-affaire (deel 2)

Het zesde deel alweer van de memoires. Deze keer over de (Zomerse) ijsmuts.
Lees meer...

Zes speelsters van FC Gelre maken de overstap naar de geel-blauwen

De eerste speelsters meldden zich in de winterstop. Aanvoerster Lisanne van Aalst gaf in dat gesprek aan: "we zijn voetbalsters en willen voetballen en ons niet druk maken om de randvoorwaarden", "het ging te vaak niet meer over voetballen" en "we willen het plezier terug krijgen".
Lees meer...

Garagedeuren Doetinchem.nl bordsponsor DZC'68

Garagedeuren Doetinchem.nl heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. De specialst op het gebied van garagedeuren is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien met 6 meter boarding. Wij heten Garagedeuren Doetinchem.nl van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord, Roy Leguijt

Mijn naam is Roy Leguijt, ik ben 18 jaar en ik speel in de jo19-3. Ik voetbal al sinds mijn zevende bij DZC’68 en ik ben trainer van een damesteam.
Lees meer...

Instagram collages door de weken heen

De collages van afgelopen weken op een rij. We gaan door tijdens de vakantie, daarover later meer. Eerst komen de toernooien eraan, maak hier ook mooie foto's en TAG DZC'68 hierin.
Lees meer...

JO13-1 "Het laatste hoofdstuk uit een jongensboek"

Ik schrik wakker uit een nare droom. Het is aardedonker en ik zie op de wekker dat het 03.12 uur is. Normaal kan ik lekker doorslapen, maar deze nacht is anders. Onrustig. En ineens besef ik me dat we morgenvroeg de laatste competitiewedstrijd spelen van het seizoen 2017/2018.
Lees meer...

Hoe gaan we met jullie privacy informatie om.

Vanaf 25 mei, is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Hoe gaan wij om met jullie privacy gegevens. Zie de "Disclaimer", "Privacy- cookieverklaring" onder aan de website.

Tuenter Calculatie en Advies bordsponsor DZC'68

Tuenter Calculatie en Advies heeft een drie jarige sponsorovereenkomst getekend met DZC'68. Wij zijn zeer verheugd dat DZC-er Gert Tuenter nu ook als sponsor aan onze vereniging verbonden is.
Lees meer...

2 nieuwe KNVB clubscheidsrechters bij DZC'68

Onder toeziend oog van de KNVB opleidings coordinator scheidsrechters, zijn maandagavond 14 mei Renzo Post en Mylan Ariese, geslaagd voor clubscheidsrechter. Namens DZC'68 gefeliciteerd.
Lees meer...

Hoornstra Bouw official partner DZC'68

Hoornstra Bouw heeft afgelopen zaterdag een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC'68. DZC'68 is natuurlijk zeer verheugd dat de samenwerking met Hoornstra Bouw na het zeer prettig verlopen bouwtraject een mooi vervolg krijgt!
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe aflevering van DZC'68 TV online.
Met deze week: 
De wedstrijd tegen Enter Vooruit 1
Lees meer...

Eerste Kampioen bekend

Zaterdag 4 mei is het derde van DZC'68 kampioen geworden in de 2de klasse reserve.
Lees meer...

DZC’68 heer en meester in Zutphen

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag 5 mei een belangrijke overwinning geboekt op FC Zutphen. Het werd op ’t zonovergoten Sportpark ‘t Meijerink 0-4. Door deze overwinning loopt DZC'68 drie punten in op Nunspeet (dat niet speelde) en kan het de nacompetitiedans nog steeds ontspringen.
Lees meer...

Het zat Vrouwen 1 op bevrijdingsdag niet mee........

Zaterdag 5 mei stond het laatste uitwedstrijd op het programma tegen Fc Delta Sports 95 in Houten.We moesten om 10.10 uur verzamelen. Er was duidelijk besproken wat er verwacht werd. We zitten de afgelopen weken in een goede flow en wilden graag zo doorgaan! Strijden moesten we.
Lees meer...

UPDATE | Nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen

Vanaf het seizoen 2018 - 2019 starten de teams van Onder 10 in de vernieuwde opzet met partijtjes van 6 tegen 6. Ook de teams Onder 11 en Onder 12 starten met de nieuwe wedstrijdvormen. Zij zullen partijtjes van 8 tegen 8 gaan spelen op een half veld.
Lees meer...

Siem en Luuk Jongsterdag, de foto's (update)

Woendag 2 mei was onze 3de jubileum activiteit gepland, de Siem en Luuk jongsterdag. Hierbij de foto's.
Lees meer...

Brasserie 't Zusje Doetinchem sponsor DZC'68 Vrouwen 1

Brasserie 't Zusje Doetinchem was al op het tenue van Vrouwen 1 en bij DZC'68 te zien maar is, door het ondertekenen van het sponsorcontract, nu ook officieel sponsor geworden bij onze vereniging. Wij danken Rene Derks en zijn zeer verheugd met deze mooie samenwerking!
Lees meer...

Vrouwen 1 veilig in 2e klasse!

Zonder zelf in actie te zijn geweest kan de selectie van Mike Clephas na vandaag zeggen dat het inmiddels ook theoretisch uitgesloten is dat zij de nacompetitie tegen degradatie moeten spelen. Vandaag verloor SV de Meer van Blauw-Geel’55 de inhaalwedstrijd met 3-0.
Lees meer...

DZC’68 incasseert opnieuw nederlaag

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (28/4) opnieuw een nederlaag geleden. Het verloor met 2-5 van subtopper SDV Barneveld. In de race om de nacompetitie te ontlopen pakten naaste concurrenten Nunspeet één punt en Hierden drie. Er breken dus spannende tijden aan voor DZC.
Lees meer...

Mulder-Hop Schilders Bronzen Balsponsor DZC'68

Mulder-Hop Schilders uit Doetinchem heeft een driejarig sponsorcontract met DZC'68 afgesloten. De oud hoofdsponsor heeft zich als Bronzen Balsponsor opnieuw aan onze club verbonden. Wij zijn uiteraard erg verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Jubileumwedstrijd Oud DZC’68 1 – Team Support68

Op zaterdag 19 mei zal er op sportpark zuid een wedstrijd worden gespeeld tussen oud DZC’68 1 en Team Support68. Deze wedstrijd staat in het teken van het 50-jarig jubileum van DZC’68.
Lees meer...

Rabobank Graafschap Bronzen Balsponsor DZC'68

Rabobank Graafschap heeft zicht voor drie jaar als Bronzen Balsponsor verbonden aan DZC'68. Wederom een langdurige samenwerking met een lokale partner waar we enorm trots op zijn. Welkom bij DZC'68 Rabobank Graafschap!
Lees meer...

DZC’68 JO15-7M een reuzendoder voor DEO JO15-2G

De voetbalsters van DZC’68 JO15-7M hebben haar zesde competitiewedstrijd gewonnen in de wedstrijd tegen DEO JO15-2G. DEO JO15-2G stond op een derde plaats en hadden in slecht één wedstrijd punten verloren. De ploeg uit Doetinchem won op sportpark Zuid en toonde zich, letterlijk en figuurlijk, een ware reuzendoder.
Lees meer...

DZC'68 meiden O17 is op zoek naar toptalent!

Komend seizoen gaat DZC'68 met de MO17 in een semi-landelijke competitie spelen. De KNVB heeft ons gevraagd, gezien de huidige ontwikkelingen en onze ambities, om in deze competitie te participeren. Deze uitdaging gaan we uiteraard aan. DZC'68 biedt talentvolle en ambitieuze speelsters uit de regio een plek om zich op het hoogste niveau van Nederland verder te ontwikkelen.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord " Pepijn Deddens"

Mijn naam is Pepijn Deddens en ik voetbal sinds mijn zevende bij DZC. Ik begon bij de F-jes en mijn vader was onze trainer. Dit is in middels 11 jaar geleden, tegenwoordig speel ik in de A3 (JO19-3).
Lees meer...

Fotoalbum van de JO8-01 tegen Brummen

Hierbij de foto's van onze alle jongste spelers de JO8-01.
Senna Kremers bedankt voor de mooie foto's
Lees meer...

Ledenparticipatie bij DZC'68

De werkgroep ledenparticipatie, heeft vragen opgesteld in de vorm van een enquête met als doel "hoe vergroten wij de participatie van betrokkenen binnen DZC?"  Jan Minkhorst verteld waarom dit nodig is.
Lees meer...

JO13-1 laat veerkracht zien!

Soms is het zwaar om trainer of zelfs leider te zijn. Niet omdat we geen geweldige groep jongens bij elkaar hebben, maar juist omdat je ze wil helpen als het even niet wil lukken. n wat kun je doen als het even niet gaat zoals het zou moeten? Tja...............
Lees meer...

Zure nederlaag DZC’68

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (14/4) jammerlijk verloren van DOS’37 uit Vriezenveen, het werd 1-2. Verheijen c.s. waren behalve in de eerste twintig minuten de bovenliggende partij, voetbalden prima, werkten keihard, maar wisten de drie punten niet in Doetinchem te houden.
Lees meer...

VR1 wint van directe concurrent in strijd tegen nacompetitie voetbal!

Op zaterdag 14 april speelde VR1 een thuiswedstrijd tegen directe concurrent Faja Lobi. Vorige week werd de wedstrijd gewonnen, en we wilden de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken door thuis 3 punten te pakken. 
Lees meer...

Impressie foto's Walking Football, april 2018

Vrijdag 13 april was er weer walking football bij DZC'68. Het wasweer ouderwets gezellig, dat is wel te zien aan onderstaande foto's.
Lees meer...

Playseat shirtsponsor DZC'68 JO9-01

Playseat heeft onze JO9-01 dit seizoen voorzien van nieuwe tenues. Wij danken Fernando Smit voor zijn bijdrage en wensen onze JO9-01 heel veel plezier en succes met deze prachtige tenues!
Lees meer...

REBO ERA Makelaars nog 2 jaar hoofdsponsor van DZC'68

REBO ERA Makelaars licht optie in het sponsorcontract en is nog twee jaar hoofdsponsor van DZC'68! Tijdens een zeer onderhoudende bijeenkomst hebben zowel REBO als Support68 uitgesproken zeer tevreden te zijn over de afgelopen twee jaar. DZC'68 is dan ook zeer verheugd, trots en dankbaar met deze verlengde samenwerking!
Lees meer...

DZC ’68 sprokkelt een punt

DZC ’68 heeft afgelopen zaterdag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd in Kampen tegen KHC. Na een 0 – 0 ruststand werd het uiteindelijk 1 – 1 op sportpark de Venen door een late treffer van aanvoerder Robin Faber.
Lees meer...

JO15-7M wint bij FC Trias

DZC’68 JO15-7M heeft haar vierde competitiewedstrijd gewonnen in de wedstrijd tegen FC TRIAS JO15-6M waar het meisjes- en vrouwenvoetbal ook een volwaardige plaats inneemt. De ploeg uit Doetinchem won op Sportcomplex ’t Huitinkveld. In de 23e minuut kwam DZC’68 JO15-7M op voorsprong. In de tweede helft werd deze vergroot naar 1-4.
Lees meer...

Vrouwen 1 wint en kijkt weer naar boven

Zaterdag 7 april stond voor VR1 de uitwedstrijd tegen Hoevelaken VR1 op het programma. Op een knollenveld mochten we aantreden tegen een directe concurrent! Er was geen andere optie dan 3 punten mee terug te nemen naar Doetinchem.
Lees meer...

DZC'68 helpt oud speelster, die lijdt aan de ziekte van Lyme

Iris, 27 jaar en voormalig speelster van DZC'68, lijdt al jaren aan de ziekte van Lyme. Haar immuunsysteem is volledig kapot en kan haar lichaam niet meer beschermen en helen. Ze wil weer haar leven terug en dan, als het kan, misschien ooit weer VOETBALLEN.
Lees meer...

De JO11-2 op bezoek bij "De Graafschap - RKC"

Lees meer...

Talud wordt beplant door "Jan de Boer tuin ontwerp & adviesbureau"

Het talud bij onze accommodatie wordt beplant door sponsor "Jan de Boer tuinontwerp & adviesbureau" . Jan bedankt, wordt prachtig.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord: Daniel Vriezen

Deze week aan het woord: Daniël Vriezen, jeugdtrainer van de JO11-2. Zijn motto: genieten van elke dag.
Lees meer...

De Spuitbaas nieuwe bordsponsor DZC'68

De Spuitbaas heeft een driejarig sponsorcontract als bordsponsor afgelsoten met DZC'68. Mooi om te zien dat oud DZC-speler Henky Willemsen nu ook als sponsor aan onze club verbonden is!
Lees meer...

Voorwaarden Free Wifi

Het Bestuur heeft voorwaarden opgesteld, voor het free wifi gebruik binnen onze accommodatie. Deze zijn te vinden onder: Algemeen, Voorwaarden WIFI gebruik.
Lees meer...

MO13-1 boekt eerste overwinning

Onze MO13-1 heeft afgelopen zaterdag haar eerste overwinning behaald door DVC'26 met 1-0 te verslaan. Daarmee hebben zij de titel 'Team van de Week Vrouwenvoetbal DZC'68' meer dan verdiend! 
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Ab Brussen (55), is vader van twee (schoon) zoons en 1 (schoon) dochter en trotste opa van Tjibbe, werkzaam in de zorg, KNVB scheidsrechter en scheidrechter bij DZC.
Lees meer...

Geslaagde opening Delade Business Lounge

Onder grote belangstelling van sponsoren, partners en ereleden werd afgelopen zaterdag de Delade Business Lounge officieel geopend. De inrichting van de business lounge alsmede de bestuurskamer, vergaderruimten en wedstrijdsecreatariaat is mogelijk gemaakt door Delade Interieurproductie, Meek's Meubelen en Multi Ratio. Wij zijn hen hiervoor ontzettend dankbaar!
Lees meer...

DZC ’68 1 doet goede zaken tegen concurrent Hierden

DZC ’68 1 heeft zaterdag 10 maart 2018 een thuisoverwinning behaald op de voetbalvereniging Hierden. Met goed spel werd de tegenstander naar een 5 – 2 nederlaag gespeeld.
Lees meer...

Nieuwe manager accommodatie

Bestuur van DZC’68 laat met veel genoegen weten dat per 1 april 2018 aanstaande Niek Oostendorp aan de slag gaat als manager accommodatie bij DZC’68. Niek is een geboren DZC’-er en is al vanaf zijn jeugd lid van de vereniging.
Lees meer...

WIFI nu aanwezig bij DZC'68

Deze week heeft POLA een nieuw WIFI netwerk geïnstalleerd bij DZC'68. Hiermee vervallen de oude gegevens. Er zijn 2 netwerken aanwezig, beveiligd en open.
Lees meer...

Aan de slag met meiden- en vrouwenvoetbal bij DZC’68

Vorig seizoen zijn we door de KNVB benaderd deel te nemen aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal. Volgers van onze sociale media weten inmiddels dat we deze kans met twee handen hebben aangegrepen. 
Lees meer...

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem verlengt sponsorcontract

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Wij zijn zeer verheugd dat het incassobureau van Gelderland langer aan onze club verbonden blijft!
Lees meer...

Memoires #3

Hierbij de derde memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online. Deze keer met  een spotify playlist.
Lees meer...

Voormalig FC Gelre keepster Véronique komt DZC’68 versterken

Een interview met de nieuwste aanwinst van Vrouwen 1, Veronique van der Velden. 
Lees meer...

DZC'68 ledenpassen 2018 in postvakken teams!

In de postvakken van alle teams liggen de nieuwe ledenpassen voor 2018! Een verzoek aan de trainers en/of leiders om deze zo spoedig mogelijk aan de leden uit te delen! Heb je een andere functie binnen DZC'68 vraag dan even een pas aan je coördinator of manager.

Wij wensen iedereen dit jaar weer veel plezier en profijt van de ledenpas!
Lees meer...

VR1 neemt afscheid van markante persoonlijkheid!

Serena Frerix, keepster van VR1. Gaat Vrouwen 1 verlaten met pijn in haar hart, maar kan niet anders. Maar zoals ze zelf zegt, Ze blijft een DZC-er en we zijn nog niet van haar af.
Lees meer...

Leden participatie bij DZC'68

De “werkgroep ledenparticipatie” gaat zich bezighouden met de zevende doelstelling, zoals die is opgesteld in het beleidsplan 2018-2021. De centrale vraag hierbij is: hoe vergroten wij de ledenparticipatie?
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze week aan het woord: Leendert Korhorn, 53 jaar, vader van vier kinderen en werkzaam als zelfstandig bouwkundig tekenaar. Naast dit alles is hij coördinator van de Jo13.
Lees meer...

We zijn nu ook bereikbaar via telefoon

Vanaf 12 februari is de kantine / wedstrijdsecretariaat ook bereikbaar via telefoon. 
Lees meer...

Gebruik lockers verplicht

Wij maken gebruik van lockers in de nieuwe accomodatie. Dit is verplicht voor alle uit - en thuis spelende teams. Voor gebruik, zie hieronder.
Lees meer...

DZC J08-04 bij De Graafschap

Vrijdag 2 februari speelde De Graafschap tegen Jong FC Utrecht en wie zagen wij daar op het veld? De jongens en meisjes van ons J08-04 team liepen in het Blauw en Geel van DZC '68 als "players escorts" het veld op.
Lees meer...

Ferry Vaes Freelance Voetballer ging 1 februari in première bij DZC'68

Donderdag ging de korte film van Noud van de Louw in premier bij DZC'68. De belangstelling was goed voor de mooie film, gemaakt op onze accommodatie.
Lees meer...

Update accommodatieperikelen

We kennen het spreekwoord van de laatste loodjes…..
Deze gaat voor onze accommodatie echt wel op, moet ik helaas constateren.
Maar uiteindelijk komt alles toch goed.
Lees meer...

Voorjaarscompetitie nu op de teampagina's

Programma en de tegenstanders voor de voorjaarscompetitie zijn bekend. Staat nu online op de eigen team pagina.

Firimass Regiobank bordsponsor bij DZC'68

Firimass Regiobank heeft een driejarige sponsorovereenkomst getekend met DZC'68. Firimass Regiobank is met 6 meter boarding zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten Firimass van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

WIFI aanwezig

Er is openbaar WIFI aanwezig bij DZC'68. Nu nog alleen in de kantine en bij de business ruimte. In de loop van de februari ook bij de kleedruimtes. Info hierover volgt.
Lees meer...

De Enquete van Vrouwen 2 voor hun TRAINER

Zoals in de Gelderlander stond afgelopen vrijdag, hierbij de enquete voor Barry om aan zijn vrouw te komen. Bedankt Vrouwen 2.
Lees meer...

Vrouwen 2 zoekt vrouw voor trainer

Vrouwen 2 zijn een actie begonnen om Barry aan de vrouw te krijgen. 
Lees meer...

Jubileumtoernooi

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 6 januari is het jubileumjaar officieel van start gegaan en zijn de plannen gepresenteerd. Naast het sponsortoernooi, de mudrun, de jubileumreceptie en het feest in ons mooie nieuwe gebouw, willen we deze dag ook een toernooi organiseren voor de reünisten.
Lees meer...

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen Bronzen Balsponsor DZC'68

Van Weeghel Doppernberg Kamps Notarissen is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De vereniging is na de prettige samenwerking tijdens de nieuwbouw dan ook zeer verheugd om te melden dat Van Weeghel Doppenberg Kamps ook als sponsor aan DZC'68 verbonden blijft!
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Vrijwilliger Marcel van Reijn (52, geboren in Doesburg) is getrouwd met Monica en heeft nog één zoon (Damian) thuis
wonen. Marcel werkt als logistiek medewerker bij Intermeco in Doetinchem.
Lees meer...

Siebelink Makelaardij langer verbonden aan DZC'68

Siebelink Makelaardij heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Siebelink Makelaardij hangt ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld. Wij danken Jan Siebelink wederom voor het vertrouwen.
Lees meer...

Mevaro Personeel BV bordsponsor DZC'68

Mevaro Personeel BV is een sponsorcontract aangegaan met DZC'68. De aankomende drie jaar zal het reclamebord van Mevaro Personeel Bv te bewonderen zijn aan ons nieuwe hoofdveld. Wij heten Mevaro van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Duoplan Doetinchem Architecten tekent bij DZC'68

Duoplan Doetinchem Architecten heeft afgelopen zaterdag opnieuw getekend bij DZC'68. Deze keer echter geen prachtig gebouw maar een driejarig sponsorcontract. Wij zijn zeer verheugd om de intensieve samenwerking voort te zetten en heten Duoplan van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Inventum Huishoudelijke apparaten verlengt sponsorcontract!

Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft het sponsorcontract met DZC'68 met drie jaar verlengd. Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft er voor gekozen om op beide kunstgrasvelden zichtbaar te zijn. Wij zijn natuurlijk zeer verheugd met deze verlengde samenwerking!
Lees meer...

Oliebollentoernooi 2018 (foto's)

Op 27/28/29 december 2018 heeft ons oliebollentoernooi plaatsgevonden, hierbij de foto''s.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Twee weken gelden aan het woord: Jasper Smans (14, Ludger College), Ylja Wissink (15, Rietveld Lyceum Mavo 4) en Sander Lieffering (14, Rietveld Lyceum Atheneum 3). Naast hun eigen trainingen en wedstrijden trainen ze samen de JO9-5.
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering: Drang om beter te worden!

Woensdagavond (22/11) stond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van DZC’68 weer op het programma. Het was een prima vergadering die verliep op rolletjes. De Jeugdopleiding werd gecertificeerd en Theo Beunk, Theo Boonman en Bert Eijkelboom werd benoemd tot Lid van Verdienste.
Lees meer...

Certificaat uitgereikt "Regionale Jeugdopleiding"

Woensdagavond 22 november is het certificaat voor, regionale jeugdopleiding, aan DZC'68 uitgereikt.
Lees meer...

DZC'68 JO11-7 in trainingspakken van Auto Westerveld

De mannen van onze JO11-7 lopen er stralend bij in hun nieuwe trainingspakken van Auto Westerveld. Wij bedanken Auto Westerveld voor de schitterende pakken en wensen JO11-7 heel veel succes en plezier er mee!
Lees meer...

Pizzeria Pibia sponsort sporttassen vrouwen 2

Pizzeria Pibia uit de Grutstraat in Doetinchem heeft onze vrouwen 2 voorzien van nieuwe sporttassen. Wij danken Roberto van Pibia voor de sporttassen en wensen de dames er heel veel succes en plezier mee!
Lees meer...

JO13-1 krijgen geen cadeau's in hun schoenen

Vanuit het plaatsje Tarifa in het uiterste zuiden van Spanje is vorige week Sinterklaas richting Nederland vertrokken. Hij moet op 18 November in Dokkum zijn opwachting maken, dus enige haast is geboden. Zoals vooraf afgesproken zal de Sint in Nederland een tussenstop maken bij zijn pakhuis aan de Schimmelstraat in Sittard.
Lees meer...

Wedstrijdverslag in foto's van onze JO8-4

Wedstrijdverslag in foto's van onze jongste spelers in en tegen Vorden.

Bedankt voor de mooi foto's.
Lees meer...

Inschrijven toernooien einde seizoen

De toernooien van de buurt verenigingen, komen weer binnen. at betekend, dus dat  de teams zich weer in kunnen schrijven. Kijk op onze toernooi-agenda, wanneer welk toernooi is. 
Lees meer...

Jubileumflits (#1) – Save the date: 19 mei

Lees meer...

Was weer feest op de vrijwilligersavond

Afgelopen zaterdag was weer de traditionele vrijwilligersavond, als dank naar alle vrijwilligers voor hun inzet voor DZC’68. Alles binnen de club valt en staat met vrijwilligers. Voetbal is de hoofdzaak van onze vereniging, maar zonder vrijwilligers kan er niet gevoetbald worden.
Lees meer...

Niet angstig naar beneden kijken, maar kop op naar boven VR1!

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen CSW VR1 voor ons op het programma. Een belangrijke wedstrijd. Welke club kan zich handhaven op deze plek en welke club kijkt na deze zaterdagmiddag angstig naar beneden? 
Lees meer...

JO13-1 krijgt masterclass in voetbal Intimidatie.

Ondanks de euforie rondom ons team hebben we toch ook al wat tegenslagen te verwerken gehad. Wij als begeleiding hameren er ook steeds op dat we iedereen keihard nodig hebben dit seizoen. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo bleek maar weer.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – Sparta Nijkerk VR2

Op 4 november 2017 ontvingen we Sparta Nijkerk VR2 op het indrukwekkende nieuwe complex van DZC’68 in Doetinchem.
De vrouwen van DZC’68 lieten met name de eerste helft zien waar de aandacht in de trainingen van die week op gericht was. Desondanks wist Sparta Nijkerk al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer te maken. Dat was niet waarvoor we onze voetbalschoenen hadden aangetrokken, dr’an dus! En dat gebeurde.
Lees meer...

SCIEB Vastgoed BV sponsor warmloopshirts DZC'68 3

SCIEB Vastgoed BV heeft ons derde elftal voorzien van warmloopshirts. Wij danken Hans Siebes voor zijn bijdrage en wensen het derde elftal veel succes en plezier met met de shirts!
Lees meer...

T-Time Men's Wear kleedt bestuur en managers DZC'68

Het bestuur en de managers van DZC'68 lopen er weer strak bij! T-Time Men's Wear gevestigd in de Boliestraat in Doetinchem heeft ze namelijk volledig in het nieuw gestoken. Wij zijn zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking!
Lees meer...

DZC ’68 1 boekt weer geen resultaat

DZC ’68 1 heeft zaterdag opnieuw een teleurstellende nederlaag geleden. Het werd in Hierden tegen de plaatselijke voetbalvereniging 3 – 1. Dat betekent dat DZC ‘68 zichzelf op een “onveilige” twaalfde plek terugvindt op de ranglijst van de 1ste klasse D.
Lees meer...

JO13-1 vult spaarkaart bij de Jumbo!

De JO13-1 is een team. Wij allemaal. Wij zijn trots om in het DZC'68 shirt te spelen. Wij zijn trots op elkaar. Vandaag spelen we in Veghel, onder de rook van Eindhoven tegen Blauw Geel'38.
Lees meer...

Ik val op jouw

Indien je niet de goede verlichting hebt 's avonds, val ik (letterlijk) misschien op jouw.Dus als je naar de training gaat denk aan goede verlichting op de fiets. Voor jouw eigen veiligheid en voor anderen.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Wilco Jansen is lid van de vrijwilligerscommissie en geeft leiding aan 32 monteurs bij WILA Lochem. Hij loopt inmiddels alweer een jaar of negen rond bij DZC, sinds zijn zoon begon met voetballen.
Lees meer...

Rust, met Belend Shekho

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. Na Jara Hoopman de beurt aan Belend Shekho van heren 1.
Lees meer...

Oranje(fonds) boven!

Zoals vorig jaar al gemeld is hebben we in de aanloop naar onze nieuwbouw goed gekeken naar de fondsen die onze multifunctionele accommodatie wilden ondersteunen. Het snelle en positieve nieuws wat we daarna konden melden was dat het Oranjefonds een flinke duit in het zakje kon doen.
Lees meer...

Vrouwen 2 on tour naar SKV VR2

Zaterdag 28 oktober 2017, de dag waarop het nu al legendarische Oktoberfest gevierd wordt bij DZC’68. Leuk dat ze daar bij SKV ook van wisten gelet op de toepasselijke dug outs langs het veld J, waarop de wedstrijd tegen de Duimelotjes van SKV in Wageningen werd gespeeld. 
Lees meer...

Gaat de JO13-1 zich herpakken of inkakken?

Na de wedstrijd van vorige week beginnen we deze week met nog een vijftal geblesseerde spelers waarvan we hopen dat we ze op tijd fit zullen krijgen voor het treffen met Union. We weten op voorhand dat we te maken zullen krijgen met een tegenstander van formaat.
Lees meer...

Hoe lang ben ik eigenlijk al lid???

Bij iedere nieuwjaarsreceptie is er speciale aandacht voor de jubilarissen. De leden die 12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar lid zijn worden gehuldigd en ontvangen een 'onderscheiding'.
Lees meer...

KNVB - ARAG Fair Play Certificering DZC’68 verlengd

De KNVB en haar partner ARAG stimuleren een goed arbitragebeleid bij amateurclubs in de vorm van de ARAG Fair Play Zone certificering. Wij zijn er bijzonder trots op dat donderdag 19 oktober 2017 deze certificering in het bijzijn van scheidsrechterscoördinator Hans van der Sterren ...
Lees meer...

Wedstrijdverslag Zelos VR2 - DZC’68 VR2

Zaterdag 21 oktober 2017, inhaal-bekerwedstrijd tegen Zelos VR2.
Een keertje een uitwedstrijd in de buurt. Die hebben we in de competitie niet. In de eerste seizoenshelft moeten we maar liefst 2 x 428 km rijden naar de velden van onze tegenstanders.
Lees meer...

J013-1 Lijden in Limburg!

Bij de bekendmaking van de competitie was dit vooraf misschien wel 1 van de mooiste wedstrijden. Op papier dan. Spelen tegen een betaald voetbalclub en dan ook nog in Stadion de Koel!! Niets bleek echter minder waar.
Lees meer...

MO19-1 gaat zonder keepster de strijd aan met Fc Gelre

Zaterdag  21-10-17, stond de laatste poulewedstrijd van de bekercompetitie op het programma. Om verder te bekeren moest er worden gewonnen van FC Gelre MO19-1. De meiden hebben in het verleden van dit team nog niet weten te winnen en ook nu waren de statistieken in ons nadeel. 
Lees meer...

Surveillance camera's actief

Vanaf 30 oktober wordt onze accommodatie met camera's bewaakt. U bent in beeld, een veilige gedachte of niet .....

Verboden te parkeren achter de slagboom, U riskeert een boete

Ondanks dat er duidelijke borden aan het begin van de weg staan waaruit blijkt er op de Sportweg (de weg voor onze accommodatie) niet geparkeerd wordt zijn er steeds meer personen die dit negeren. 
Lees meer...

DZC’68 JO19-3 zet de bloemetjes buiten in Zutphen

Er stond een uitwedstrijd op het programma. Dit keer in Zutphen tegen de JO19-3 die ‘ergens’ in de staart van de competitie vertoeven. Prachtig weer en dus opgewekt met 15 fitte spelers en het onderschattingsduiveltje op pad naar Zutphen. Met dank aan een attente co-piloot bleek de Hanzestad veel makkelijker te vinden als vorig seizoen.

Om niks aan het toeval over te laten waren we voorzien van een oranjerode bos bloemen voor de scheidsrechter. Al bleek in de warming-up dat we de Zutphense maaiploeg maar beter ook een attentie hadden kunnen geven, want blijkbaar geheel verrast door de klimaatverandering leek men vergeten dat een voetbalveld ook in oktober gewoon gemaaid moet worden.
Lees meer...

Scheids bedankt !

Wekelijks genieten we bij DZC'68 van alle voetbalwedstrijden.
Al deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de scheidsrechters die binnen onze vereniging actief zijn.
Deze week was het de week van de scheidsrechters.
Lees meer...

DZC'68 MO17-1 - Eldenia MO17-1

Vandaag weer tegen Eldenia; een team dat we tot nu toe ieder jaar nog zijn tegengekomen. Een team dat ook behoorlijk versterkt is door een jongere garde die dit jaar is aangesloten bij de MO17-1 van Eldenia.
Lees meer...

Brabantse gezelligheid kent geen grenzen`, volgens de JO13-1

Na de winst van vorige week moesten de mannen van trainers Nick, Job en Jürgen weer vol aan de bak op de trainingen. Met als doel iedere week weer een beetje beter worden. Individueel maar zeker ook als team. Op veld trainen we op het scherpst van de snede, maar in de kleedkamer en buiten het veld hebben de boys de grootste lol met elkaar.
Lees meer...

Gevonden voorwerpen

Heb je wat achtergelaten bij DZC'68 tijdens een training of wedstrijd. Kijk eens bij de gevonden voorwerpen. Ruimte naast ons nieuwe ballenhok, washok. 

Wedstrijdverslag VR2 SVHA VR1 - DZC’68 VR2

Op zaterdag 7 oktober 2017 stond de uitwedstrijd tegen SVHA in Herveld op het programma. Er stond een harde, koude wind en het regende. Gelukkig was de rode dugout-deken mee vanuit Doetinchem dus de wissels zaten warm en droog.
Lees meer...

Vrijwilliger(s) aan het woord

In de week van de scheidsrechters, 2 scheidsrechters aan het woord. Misha Wissink en Tom van der Sterren vertellen wat hun boeit aan het scheidsrechters vak.
Lees meer...

Foto's opening accommodatie DZC'68

Hierbij de foto's van onze opening van onze mooie accommodatie van vrijdag 6 oktober.
Lees meer...

Mabeon Schoon Achterhoek toegetreden tot Business club DZC'68

Mabeon Schoon Achterhoek is toegetreden tot de Business club van DZC'68. Mabeon, dat ook de schoonmaak van de accommodatie verzorgt op zaterdagavond, was afgelopen zaterdag tevens balsponsor bij de wedstrijd DZC'68 tegen DETO. Wij heten Mabeon Schoon Achterhoek van harte welkom!
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Nieuwe aflevering van DZC'68 online.

Nu met de Samenvatting

- DZC'68 1 - Go-Ahead Kampen 1
- DE nabeschouwing met Rutger Ebbers.  

Veel Kijkplezier

Hoe een koe (JO13-1) een "Oss" vangt!

Of was het nou een haas? Ik heb al die spreekwoorden nooit echt uit elkaar kunnen houden..  maar deze past wel mooi bij de dag van gisteren. Leutekum met al zijn leutjes ontwaakt. Gisterenavond heeft iedereen officieel kennis kunnen maken met de prachtige accommodatie van DZC en konden de teams op het nieuwe "heilige gras" op de foto.
Lees meer...

Feestelijke opening nieuwe accommodatie DZC’68

Vrijdagmiddag (6/10) hebben het bestuur van DZC’68 en de wethouders Peter Drenth en Frans Langeveld van de Gemeente Doetinchem de nieuwe accommodatie van DZC geopend. Het betreft een duurzame en multifunctionele accommodatie waar niet alleen DZC, maar ook heel Doetinchem trots op kan zijn.
Lees meer...

Voetbaltoernooi BSO Aktief4kids - Samen Doetinchem

Op donderdag 5 oktober hebben de deelnemers van Samen Doetinchem een voetbaltoernooi georganiseerd en begeleid bij de open dag van Actief 4 kids, de sportieve BSO bij DZC'68.
Lees meer...

Trainer gezocht voor de JO17-5

De JO17-5 zoekt naast hun vaste trainer nog een extra trainer. De JO17-5 is een gezellige club jongens die houden van voetballen en zeker gezelligheid.

Ben jij degene die ze zoeken, mail dan naar:
m.riekel@dzc68.nl

CP Grafimedia Groep verlengt sponsorcontract met DZC'68

De CP Grafimedia Groep gaat verder als sponsor van DZC'68. CP Grafimedia zal nog drie jaar aan onze vereniging verbonden zijn. Rene Collignon heeft met deze overeenkomst ook voor drie jaar zijn contract met Support68 verlengd. "Keep up the good work Rene!" ;-)
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

André van der Beek werkt als planner / werkvoorbereider bij een installatiebedrijf en kledingcoördinator bij DZC. Daarnaast is hij lid van de scheidsrechterscommissie, EHBO en leider trainer. ‘Ik doe alles wat er op mijn pad komt waar ik aan wil en kan bijdragen.’
Lees meer...

Wedstrijdverslag Venray JO13-1 - DZC'68 JO13-1

Bij het verzamelen op de parkeerplaats zie ik de spanning op de koppies van van onze mannen. Een donkere en grauwe hemel versterkt het sombere geheel. Niet echt een vrolijk aanzicht. Gelukkig beginnen we de start van de 2e divisie in het meestal zonnige Limburg. We gaan er eigenlijk vanuit dat het in Venray beter zal zijn als in Doetinchem, maar niets is minder waar......
Lees meer...

DZC ’68 1: Wel verdiend, maar niet gekregen.

De hoofdmacht van DZC ’68 heeft zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het nog prille seizoen gespeeld tegen KHC uit Kampen. De Doetinchemmers deden zichzelf te kort. De Kampenaren gingen met enig fortuin met de drie punten naar thuis: 0 - 1.
Lees meer...

"Rust" met Jara Hoopman

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. De seizoensopening is voor Jara Hoopman van vrouwen 1.
Lees meer...

Op wedstrijddagen alleen bier van het vat

Vanaf zaterdag 30 september zijn er op wedstrijddagen geen flessen bier meer verkrijgbaar, alleen bier van de tap.

Wassink Installatie verlengt sponsorcontract met DZC'68

Wassink Installatie verlengt het sponsorcontract met DZC'68. Het installatie bedrijf met vestigingen in Doetinchem en Winterswijk zal zichtbaar zijn door middel van reclameborden aan beide kunstgrasvelden. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Wedstrijdverslag van de JO15-7M

Na twee bekerwedstrijden en een oefenwedstrijd zijn we begonnen aan de competitie. Onze eerste wedstrijd is uit tegen Rheden JO15-2
Lees meer...

De Herwers Groep verlengd sponsorcontract bij DZC'68

De Herwers Groep heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Herwers zal daarom ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij zij verheugd met het feit dat Herwers zich langer aan onze club verbonden heeft.
Lees meer...

Activiteiten Kalender 2017 - 2018

De activiteiten commissie heeft deze kalender samengesteld voor het seizoen 2017 - 2018. 
Lees meer...

Boerstal Bouw Didam nieuwe bordsponsor DZC'68

Boerstal Bouw uit Didam is aankomende drie jaar te zien op de boarding aan ons nieuwe hoofdveld. Wij heten Boerstal Bouw van harte welkom bij onze mooie club!
Lees meer...

Ziggo Sport nieuwe bordsponsor hoofdveld DZC'68

Ziggo Sport heeft zicht voor de aankomende drie seizoenen als bordsponsor verbonden aan DZC'68. Of de sportzender straks ook de wedstrijden van DZC'68 gaat uitzenden is nog even de vraag! ;-)  Wij heten Ziggo Sport in ieder geval van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Pro Data CL zoekt jou

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te komen helpen bij de allerleukste, schattigste aandoenlijkste voetbalkids van DZC68 !  
Lees meer...

DZC’68 oefent tegen AVW’66 (2-1)

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (19/8) haar eerste oefenwedstrijd gespeeld in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Thuis werd met 2-1 gewonnen van AVW’66 uit Westervoort. Het was voor DZC verkennen en oefenen voor een seizoen in de 1e klasse D.
Lees meer...

Organisatiewijziging prestatiesport      

Op prestatief gebied hebben we als vereniging het afgelopen seizoen goede stappen gezet middels de promoties van het 1e, VR1, 3e, C1, C2, D1 en D2. Daarnaast hebben we de kwaliteit van onze jeugdopleiding een boost gegeven door het Kwaliteits & Performanceprogramma van de KNVB succesvol te doorlopen.
Lees meer...

Teams tegenstanders beker staan op de teampagina

De tegenstanders waar jullie tegen moeten staan nu op de teampagina.

Richtlijnen nieuwe accommodatie

Nu de trainingen weer zijn begonnen, is iedereen nieuwsgierig hoe de accommodatie is geworden. Daarom hier wat nieuwe huishoudelijke regels:
Lees meer...

Van onze kleding coordinator

Andre van der Beek (kleding coördinator) is deze week begonnen om de kledingtassen, voor het nieuwe seizoen weer gereed te maken.


Lees meer...

Gelderland toernooi

Zaterdag 26 augustus vond het Gelderland Toernooi plaats op ons sportpark. Hierbij de Uitslagen. Sparta gefeliciteerd met de CUP.
Lees meer...

CONCEPT Trainingsschema staat online

Vanaf 13 augustus kan weer getraind worden. Het trainingsschema staat nu online. Kies trainingsschema, in het snelmenu.

Kijk ook even naar de kleedkamerindeling, waar iedereen zich aan moet houden.
Lees meer...

Holland Sport Systems BV plaatst tribunestoelen DZC'68

Holland Sports Systems BV uit Veenendaal gaat de stoeltjes plaatsen op onze nieuwe tribune. Na een uitgebreide test door een gemeleerd panel van DZC-ers, waarbij onder andere is gekeken naar uiterlijk, zitcomfort en natuurlijk de prijs, is de keuze unaniem gevallen op de tribunestoelen van Holland Sport Systems.
Lees meer...

Restaurant Entree 1863 bordsponsor bij DZC'68

Restaurant Entree 1863 zal aan ons nieuwe hoofdveld ook weer met een dubbel reclamebord zichtbaar zijn. Wij zijn zeer verheugd en dankbaar met de support van team Entree 1863!
Lees meer...

Opstart nieuwe accommodatie DZC’68

De droom is bijna verwezenlijkt: onze accommodatie is bijna klaar. Maar de nadruk is bijna. De komende weken staan in het licht van het inrichten en in gebruik nemen van de accommodatie. Dat is een heel karwei en zal zeker nog 4-6 weken in beslag nemen.
Lees meer...

Tim Arends nieuwe coördinator voor de JO11

Tim Arends volgt per 20-08-2017 a.i. Max Riekel op als de nieuwe coördinator voor de JO11.

Lees meer...

Programma eerste elftal seizoen 2017-2018

De KNVB heeft afgelopen weekend het programma bekend gemaakt van het eerste elftal. Op 23 september zal de hoofdmacht starten met een uitwedstrijd in en tegen Nunspeet. Een week later de eerste thuiswedstrijd tegen KHC uit kampen. Alle thuiswedstrijden zullen om 14:30 uur gespeeld worden.    
Lees meer...

Drukwerkconcurrent verlengd sponsor contract

Drukwerkconcurrent heeft het sponsorcontract met DZC'68 met drie jaar verlengd. De JO19-1 en JO19-2 speelde het afgelopen seizoen al in de nieuwe kleding. Afgelopen week is echter het sponsorcontract officieel bezegeld. Wij zijn zeer trots dat Drukwerkconcurrent langer verbonden blijft aan onze club!
Lees meer...

Heilbron Assurantiën van Bronzen naar Zilveren Balsponsor

Heilbron Assurantiën heeft het Bronzen Balsponsorpakket geüpgraded naar een Zilveren Balsponsorpakket. Hiermee werd tevens het contract voor het reclamebord van Heilbron Mulders Quint Makelaardij, een onderdeel van Heilbron, verlengd. Wij zijn heel blij met het vertrouwen van Heilbron in onze club!
Lees meer...

Oplevering Accommodatie

Vrijdag 21 juli heeft de oplevering plaatsgevonden van de nieuwe accommodatie.

Na een rondgang door het gebouw zijn de documenten voor de oplevering ondertekend door de firma Hoornstra, de gemeente Doetinchem en DZC'68. Ook heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden.
Lees meer...

Jubileum logo gekozen met 58 procent van de stemmen (#4)

Ons jubileum logo is gekozen met 58 procent van de stemmen. Het is logo 5 geworden.
Lees meer...

Jan Minkhorst praat over fase 2 (na 21 juli)

Jan Minkhorst praat je bij over de nieuwbouw en wat er na 21 juli (oplevering) nog moet gebeuren.
Lees meer...

JO13-1 heeft primeur met nieuwe reserveshirt DZC'68

Support68 heeft samen met kledingleverancier All Sportswear een reserveshirt ontworpen voor DZC'68. Vanaf aankomend seizoen zullen er een aantal tassen met deze reserveshirts beschikbaar zijn indien de tegenstander speelt in een shirt die qua kleur lijkt op die van DZC'68.
Lees meer...

Open brief van de coördinatoren van DZC'68

Middels deze open brief wil ik graag kenbaar maken waar ik als coördinator allemaal tegenaan loop. Niet in de organisatie/ de club, maar vooral in het contact en het overleg met ouders en spelers.
In deze periode is het mij heel duidelijk geworden dat je als coördinator helaas ook mensen teleur moet stellen.
Lees meer...

'Voorlopige' team indeling seizoen 2017 -2018

Als je wilt weten naast wie je zit komend seizoen of speelt is vanaf nu te zien op de team pagina.  Onze dank gaat ook weer uit,naar alle coördinatoren,, die deze klus weer hebben geklaard. PERFECT

Lees meer...

Uitslagen City Beach 2018

Zondag 24 juni was er weer het jaarlijkse Beach Soccer toernooi midden in het centrum van Doetinchem, georganiseerd door onze vrouwenafdeling.
Lees meer...

BEDANKT! namens DZC'68 1

Afgelopen weekend hebben we seizoen 2016-2017 officieel afgesloten in Malgrat de Mar. En wat voor een seizoen was het voor ons en voor onze mooie club DZC'68.
Lees meer...

Nieuwe spelregels JO8 en JO9 2017-2018 (update 14-08-2017)

Nieuw spelregels voor JO8 en JO9 in 2017 - 2018
Lees meer...

Vrouwen 35+ toernooi bij VV Sprinkhanen (Fotoalbum)

Op vrijdag 16 juni hadden de Dames van DZC'68 recreatief 25+ voor het eerst hun eigen toernooitje op de Meikamer bij vv Sprinkhanen.


Lees meer...

NIEUWBOUW NIEUWS – Bedankt leden

DZC'68 wil iedereen bedanken die heeft geholpen deze week met de ontruiming van onze oude accommodatie. We gaan, na de oplevering van 21 juli  FASE 2 in. Wat dat inhoud, 

Lees meer...

DZC'68 neemt waardig afscheid van zijn clubhuis

Zaterdagmiddag net nadat de laatste wedstrijd is gespeeld van DZC'68 JO15 - De Graafschap JO15-1, begon het grote afscheid

Lees meer...

Aanleg kunstgrasveld (15-09-2017)

Hierbij de foto's van de aanleg van ons 2de kunstgrasveld (hoofdveld), dat 17 september j.l. is opgeleverd. 
Lees meer...

Sloop/ontruiming accomodatie foto's (Update 14-07-2017)

Hierbij de foto's van de ontruiming en sloop van onze oude accomodatie
Lees meer...

Namens de coördinatoren van DZC'68

De Coördinatoren van DZC'68 willen iedereen bedanken voor de fijne en goede samenwerking in het seizoen 2016/2017. Namens DZC'68 zeggen we ook bedankt. 
Lees meer...

Kies ons jubileumlogo (#3)

Op onze oproep om logo's te ontwerpen voor ons vijftigjarig jubileum hebben wij maarliefst zes inzendingen gekregen! Waarvoor onze dank en bewondering. Tot 1 juli hebben nu alle DZC-betrokkenen de tijd om hun stem uit te brengen op het DZC-logo van hun voorkeur.
Lees meer...

Eurokit Afdichting BV met 2 reclameborden aan hoofdveld DZC'68

Eurokit Afdichting BV is een sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Eurokit Afdichting BV zal de aankomende drie jaar met twee reclameborden aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij heten Eurokit Afdichting BV van harte welkom bij onze mooie club.
Lees meer...

Hendriksen Bouw nieuwe bordsponsor DZC'68

Hendriksen Bouw in Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het allround bouwbedrijf uit Doetinchem heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Hendriksen Bouw van harte welkom!
Lees meer...

We hadden een ‘ALLES MAG’ dag! Over voetballen en

het LAND VAN JAN KLAASSEN

Ja mensen, het einde van een prachtig, gezellig, sportief en humorvol seizoen van de Pro Data Champions League is nu toch echt gekomen. Het is UUT MET DE PRET!! 
Lees meer...

JO15-1G geeft DZC'68 de kers op de taart (update verslag + Foto's)

De JO15-1 heeft zaterdag 10 juni de Achterhoekcup gewonnen, na een 3-0 overwinning op de Warnveldse Boys, na het kampioenschap die ze dit seizoen ook pakten, hebben ze dus de dubbel gepakt. Namens DZC'68 hartelijk gefeliciteerd met deze unieke prestatie.
Lees meer...

Bijzondere ALV: Prachtig seizoen, prima vooruitzichten

Woensdagavond 7 juni stond er weer een Bijzondere Algemene Ledenvergadering op het programma. Een avond die in het teken stond van veel positief nieuws en prima vooruitzichten. Zoals gewoonlijk was de begroting voor het volgende seizoen het centrale thema.
Lees meer...

Foto's Het land van Jan Klaassen Toernooi (update)

Bij ons "Het land van Jan KLaassen" JO9 / mini toernooi zijn foto's gemaakt.

Heren bedankt voor de mooie foto's
Lees meer...

JO9 toernooi door de camera gezien van een JO9-12 ouder

Afgelopen zaterdag was er een actieve ouder van de JO9-12 actief en maakte deze schitterende foto's.

Bedankt, leuk om te zien dat ze ervan genoten.
Lees meer...

Webcam link niet benaderbaar

Door technische problemen wordt de pagina van de webcam niet geladen. Onze excuses voor het ongemak.

JO13-1 Beker Kampioen 2016 - 2017

De JO3-1 is zaterdag 3 juni beker kampioen geworden. Ze hebben nu dus de dubbel gewonnen. Namens DZC'68 wel gefeliciteerd jongens. Meer info volgt later.
Lees meer...

Medailleregen voor de Pro Data Champions League!

Op 28 mei jongstleden vertrokken wij met een grote delegatie van de Pro Data Champions League van DZC’68 naar het prestigieuze toernooi van Concordia in Wehl. Met maar liefst 24 toppers gaven wij daar’ acte de presence’. De Wehlenaren keken zich toch wel enigszins de ogen uit bij zo ontzettend veel DZC’68-toppers.
Lees meer...

Sanne Wolterinck vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1–Bruchterveld VR1

Mijn verwachting vooraf was dat als we met het team ons eigen spel zouden gaan spelen een hele goede kans zouden maken om deze eerste van de twee wedstrijden een goed resultaat neer te zetten. 
Lees meer...

Interview met Ralf Timmer over jeugd certificering KNVB

Daan Berendsen in gesprek met Ralf Timmer over de jeugd certificering binnen DZC'68.
Lees meer...

DZC'68 ook in de prijzen tijdens Achterhoekse Voetbalbacht

DZC'68 is donderdagavond 8 juni in de prijzen gevallen. DZC'68 is club van het jaar, Jan Minkhorst voorzitter van het jaar en Robin Faber (el Capitano) is 3de geworden in het Gelderlander klassement. Wat een jaar voor DZC'68.
Lees meer...

Sponsor een tribunestoel!

DZC'68 heeft de sleutel gekregen van de nieuwe accommodatie en de aanleg van het nieuwe hoofdveld is inmiddels ook in volle gang. Dit wil echter niet zeggen dat we nu achterover kunnen gaan leunen! Er is nog voldoende te doen.

Eén daarvan is onze tribune! Daarom wordt iedereen in de gelegenheid gesteld de club te steunen door één of meerdere stoelen te sponsoren.


Lees meer...

KNVB STRAATVOETBAL TOERNOOI

Op vrijdag 9 juni is het KNVB straatvoetbaltoernooi op het marktplein in Doetinchem. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld zonder keepers. Het team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers.
Opgeven kan met een meiden-, jongens- of gemengd team (gemengde teams komen uit in een jongenspoule). Alle jongens en meiden van 8 tot 12 jaar kunnen hieraan meedoen.
Lees meer...

20 mei 2018 bestaat DZC'68 50 jaar

Over iets minder dan 1 jaar bestaan DZC'68 precies 50 jaar. Daarom heeft de jubileumcommissie een Facebook pagina aangemaakt, met foto's uit 50 jaar DZC'68. U kunt hem liken via deze link.
Lees meer...

DZC’68 sluit topseizoen af met winst

Zaterdag 13 mei waren we te gast op sportpark Gerner in Dalfsen waar DZC’68 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen speelde tegen ASC’62 (Algemene Sportclub op Christelijke grondslag). Met een goede 1-3 overwinning is dit mooie seizoen in de zaterdag 2e klasse H goed afgesloten.
Lees meer...

The route to succes met Vrouwen 2

Vrouwen 2 op weg naar het kampioenschap, hierbij de wedstrijdverslagen tegen DZC’68 VR2 - SJO Zeddam  en DZC’68 VR2 – Achilles’12 VR1
Lees meer...

Topteam JO13-9M in Actie

Zaterdag 6 mei was 1 van de topteams bij DZC'68 de JO13-9M.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer is het de eer aan Herman van der Weg.
Lees meer...

Impressie Walking Football 28 april

De eerste deelnemers kwamen rond elf uur binnen. Onder het genot van een kopje koffie werden wat gesprekjes gevoerd. Er is een presentatie gegeven over Walking Football en wat DZC hierin wilt betekenen.
Lees meer...

2. Creatievelingen gevraagd voor jubileumlogo

Eén van de onderwerpen op de agenda van de jubileumcommissie is het jubileumlogo. Het 50-jaring jubileum van onze club in 2018 verdient natuurlijk een mooi logo. Een logo dat we graag door jullie laten ontwerpen en straks ook kiezen. 
Lees meer...

Vrouwen 2 richting kampioenschap

Vrouwen 2 op weg naar het kampioenschap, hierbij de wedstrijdverslagen tegen SJO Zeddam – DZC’68 VR2 en Tubantia – DZC’68 VR2.

Lees meer...

JO13-1 KAMPIOEN 3e Divisie

De JO13-1 is vandaag kampioen geworden in de 3de Divisie. Ze moesten vroeg op, maar ze gingen ook met spelersbus van DZC'68 richting Emmen. Jongens namens DZC'68 van harte gefeliciteerd en succes volgend jaar in de 2de Divisie 
Lees meer...

1. Jubileumcommissie van start - Versterking gezocht!

Na een introductie op de algemene ledenvergadering van november vorig jaar en een brainstorm met de daar aanwezige leden over welke activiteiten we voor ons 50-jarig jubileum gaan organiseren, is de jubileumcommissie met de voorbereidingen van start gegaan. Met onze jubileumactiviteiten betrekken we de hele club bij het jubileum in 2018.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer Corrie Burger aan het woord. Zie is assistent scheidsrechter bij de MO17-2 en ze fluit de pupillen.
Lees meer...

DZC ’68 1 KAMPIOEN EN ONTGROEIT DE 2E KLASSE

DZC ’68 is zaterdag 22 april met grote overmacht kampioen geworden in de 2e klasse H van District Oost. Op eigen veld werd runner up Enter Vooruit verslagen met  5 – 0 door doelpunten van Thomas Kleinlugtebeld, Robin Faber en Rutger Ebbers.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – Enter Vooruit VR2

Zaterdag 15 april  stond een spannende wedstrijd op het programma: DZC’68 VR2 (2e plaats in de competitie met 42 punten uit 17 wedstrijden) tegen Enter Vooruit VR2 (1e plaats in de competitie met 45 punten uit 17 wedstrijden). De uitwedstrijd in Enter op 4 maart 2017 werd verloren met 0-3.
Lees meer...

Fotoalbum DZC'68 JO11-12 tijdens de Graafschap - RKC

Bij de wedstrijd Graafschap - RKC was het elftal van DZC'68 JO11-12 en 6 vlaggendragers aanwezig
Lees meer...

Maartje Bussink vertelt over de wedstrijd Drienerlo VR1 - DZC'68 VR1

Mijn verwachting was dat we het moeilijk zouden krijgen. Nadat we de vorige keer thuis 2-2 tegen ze hadden gemaakt, en we het in die wedstrijd erg moeilijk hadden verwachte ik een zware wedstrijd.
Lees meer...

Fotoalbum DZC'68 JO 19-1 - Sparta Enschede JO 19-1

Zaterdag 8 april was er weer een fotograaf actief bij DZC'68 nu bij onze JO19-1

Luc bedankt voor de foto's.
Lees meer...

DZC’68 vervolgt zegetocht op weg naar kampioenschap + Foto's

De zegetocht van DZC’68 in de tweede klasse H heeft zaterdagmiddag (8/4) een mooi vervolg gekregen. DOS Kampen werd zakelijk opzij gezet met een 4-1 overwinning. DZC gaf zo vorm aan haar eigen opkomsttune: Dominator van Human Resource.
Lees meer...

Wedstrijdverslagen Vrouwen 2

Deze keer 2 wedstrijdverslagen van Vrouwen 2, namelijk die van 1 april tegen SP Haarlo/GSV en van 8 april tegen Drienerlo VR2.
Lees meer...

Kampioenen festijn bij DZC'68 (update 22-5-2017)

Er zijn 13 teams kampioen geworden namelijk het 1ste, 3de, 4de, 10de,  jo11-4 , J011-13, J013-4, JO13-1, JO13-2, JO15-1G, JO15-2, JO19-4 en de JO15-10. Van harte gefeliciteerd namens DZC'68. 
Lees meer...

Webcam Nieuwbouw

Vanaf heden kunt u de bouw op de voet volgen met de webcam die is geinstalleerd op ons oude clubhuis. Ga naar de button "Webcam Nieuwbouw" hier worden per dag een aantal foto's via de webcam neergezet. 
Lees meer...

Marktlink Fusies & Overnames bordsponsor DZC'68

Marktlink Fusies & Overnames gaat een driejarige samenwerking aan met DZC'68 als bordsponsor. Wij heten Marktlink Fusies & Overnames van harte welkom bij onze mooie vereniging! 
Lees meer...

Terry Kempers vertelt over de wedstrijd DZC’68 VR1 – Heino VR1

Mijn verwachting vooraf was dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. De vorige wedstrijd tegen Heino ging moeizaam en omdat ze samen met ons bovenaan staan wisten we dat ze alles op alles zouden zetten om ons te verslaan. 
Lees meer...

DZC 68 1 op herhaling en boekt weer drie punten

DZC ’68 heeft zaterdag 01 april 2017 de volle buit opgehaald in Oldenzaal. Tegen Quik ’20 stond na afloop van de wedstrijd 1 - 6 op het scorebord. Met nog zes wedstrijden te spelen is het gat met de nummer twee en drie enorm.
Lees meer...

Fotoalbum Topteams

Fotoalbum topteams bij DZC'68
Lees meer...

Sponsoravond Support68, Blind Vertrouwen

Donderdagavond 30 maart hield Support68 van DZC’68 haar jaarlijkse Sponsoravond. Thema dit jaar was Blind Vertrouwen. Het programma was om die reden ook niet bekend. Ondanks dat hadden zo’n 125 sponsoren met blind vertrouwen KROON Brasserie aan het Simonsplein weten te vinden in afwachting van hopelijk opnieuw een bijzondere Sponsoravond.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord…….door Dick Schakel

Zoonlief Bas (destijds 8 jaar) : “Ik wil wel verhuizen van Zeist naar Doetinchem, maar dan wel meteen op voetballen”. In 1987 zijn we op een vrijdag verhuisd en de dag erop stond hij in de basis van de F1 van DZC’68. Zo de pupillen en junioren doorlopen met Gerben van Hardeveld en later Jan Minkhorst als grote leermeesters.
Lees meer...

Rust, met Mike Clephas

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. Na Stéven Verheijen en Joey Rijkse de beurt aan Mike Clephas, trainer van vrouwen 1 en Kilder mannen 2.
Lees meer...

Elke Wolterinck vertelt over de wedstrijd Gramsbergen – DZC’68

Mijn verwachting vooraf was dat we scherp naar de wedstrijd moesten kijken. We willen kampioen worden en vanaf nu komt dat steeds dichterbij. Dus we moeten bij elke wedstrijd ons visitekaartje gaan afgeven. Ik wist dus dat we moesten gaan knallen en dat we aan ons doelsaldo moesten gaan werken.
Lees meer...

DZC'68 vindt na rust de juiste versnelling en versterkt koppositie

Zonder groots te spelen heeft DZC´68 zaterdag 25 maart een eenvoudige zege geboekt op de nummer voorlaatst ZAC. Op het eigen Sportpark Zuid creëerde de koploper voldoende kansen maar miste het de scherpte in de eindfase. Scoreverloop was hetzelfde als vorig jaar. Na een brilstand bij rust zegevierden de Doetinchemmers uiteindelijk met 3-0.
Lees meer...

Hoogste punt nieuwbouw bereikt.

24 maart is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw ipv het traditionele pannenbier kregen de bouwvakkers van HOORNSTRA bouw een lekkere lunch aangeboden
Lees meer...

DE WIT.SCHILDER verlengt sponsorcontract met DZC'68

DE WIT.SCHILDER heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Ook de aankomende drie jaar zal het reclamebord aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij zijn blij met vertrouwen in onze mooie club!
Lees meer...

BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek verlengt sponsorcontract

BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek heeft het sponsorcontract met DZC'68 weer met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd met het voortzetten van deze samenwerking.
Lees meer...

Rienke Rijks vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1 – SVZW VR2

Mijn verwachting vooraf was dat we flink aan de bak moesten, nadat we de wedstrijd vorige week hadden verloren. We moesten onszelf weer laten zien en laten weten dat wij bovenaan horen. Zoals onze trainer zei: 'ons visitekaartje afgeven'.
Lees meer...

DZC’68 kan Hellendoornse muur niet slechten

DZC'68 heeft zaterdagmiddag (18/3) punten gemorst in en tegen Hellendoorn. Het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hellendoorn had een muur gebouwd rondom haar eigen goal en alleen Max Riekel wist die één keer te doorbreken.
Lees meer...

Topteams begonnen bij DZC'68

18 Maart is DZC gestart met Topteams. Een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams uitgekozen worden als TOPteam. De aftrap is gedaan door JO9-11. 
Lees meer...

Update van de Voorzitter: Nieuwe accommodatie DZC'68 - 13-03-2017

Hierbij een laatste update van onze voorzitter, (Jan Minkhorst) over de bouw van onze nieuwe accomodatie.
Lees meer...

Poll en Uitslagen nakijken

Vult u onze Poll op de site ook regelmatig in, elke zondag staat er een nieuwe poll voor u klaar. Als u de uitslagen van alle polls nog een keer wilt zien, ga dan naar "Nieuws", "uitslagen Poll".

Spaar ook mee met DZC! Inschrijving verlengd tot 30 april 2017

De nieuwbouw is inmiddels in volle gang en de tussenstand van de obligatielening is inmiddels al ruim € 25.000. Daarom hebben wij de inschrijftermijn van de obligatielening verlengd tot 30 april 2017!
Lees meer...

DZC’68 naar kwartfinales Achterhoek Cup

DZC’68 heeft dinsdagavond (7/3) de kwartfinales van de Achterhoek Cup bereikt. Keijenborgse Boys werd eenvoudig opzij gezet (1-7). Grote man was Max Riekel die zowel als centrale verdediger als aanvaller twee keer scoorde.
Lees meer...

DZC 68 1 met wilskracht en energie naar winst

DZC ’68 heeft zaterdag 04 maart 2017 de eerste uitwedstrijd in een reeks van drie gewonnen in Ommen tegen OZC. Via een ruststand van 0 – 0 is het uiteindelijk 0 – 2 geworden door doelpunten van Corné de Waard en Meron Zehaye.


Lees meer...

Ingeschreven toernooien teams DZC'68

Wilt u weten aan welke toernooien DZC'68 meedoet, ga dan naar, https://www.dzc68.nl/ingeschreven-toernooien/285. Staat jullie team er nog niet op, meldt dit via http://www.dzc68.nl/toernooi-aanmelden 

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer aan het woord Marco Rijks
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer aan het woord Nino Worm
Lees meer...

Walking Football wordt geïntroduceerd bij DZC’68 op 28 April

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking football houdt in dat er tijdens een partijvorm niet mag worden gerend, geen slidings mogen worden gemaakt en de bal niet boven heuphoogte mag komen. Met walking football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten.
Lees meer...

Sligro Doetinchem Official Partner DZC'68

Sligro Doetinchem is als food leverancier Official Partner geworden van DZC'68. Daarnaast is Sligro ook lid geworden van Businessclub Support68. Wij heten Sligro Doetinchem van harte welkom bij onze club en hopen op een vruchtbare samenwerking!
Lees meer...

Serena Frerix vertelt over de wedstrijd Hellendoorn VR1 – DZC’68 VR1

Ik ging er met een goed gevoel heen, alleen dacht wel dat het een hele zware wedstrijd zou worden aangezien we de vorige wedstrijd 4-2 hadden verloren en we hadden maar 12 vrouwen mee.
Lees meer...

Rust, met Joey Rijkse

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. Na Stéven Verheijen de beurt aan Joey Rijkse, aanvoerder mannen 2.
Lees meer...

DZC ’68 behaalt degelijke overwinning tegen Sparta Enschede

+ Foto's

DZC ’68 heeft zaterdag 18 februari 2017 een grote stap gezet in de strijd om het kampioenschap van de 2de klasse H. De Doetinchemmers wonnen met 3 – 0 van naaste belager Sparta Enschede. DZC heeft met deze overwinning de Enschedese ploeg op elf punten gezet met ook nog een wedstrijd tegoed. Nu staat Enter Vooruit op de tweede plaats op negen punten.
Lees meer...

Verboden te parkeren langs de sportweg

Het is verboden om langs de sportweg incl. inhammen de auto's te parkeren (staat trouwens aan weerskanten van de weg parkeerverbods borden) Dit is ook op verzoek ivm bouwverkeer. Schade aan de auto als je er toch parkeert is "eigen risico"

Verboden om de bouwplaats te betreden.

Het is verboden om op de bouwplaats te begeven omdat het beveiligd is met camera's en melders. Het is herhaaldelijk voorgekomen dat de mensen van de beveiliging naar de bouwplaats moeten komen omdat iemand van DZC'68 over het hek is geklommen om de ballen te halen.

Metin's Place nieuwe bordsponsor DZC'68

Metin's Place in Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. De broodjeszaak aan de Korte Kapoenistraat 7 in Doetinchem heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Metin's Place van harte welkom!
Lees meer...

Rust, met Stéven Verheijen

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. De spits wordt afgebeten door Stéven Verheijen, trainer mannen 1.
Lees meer...

DZC’68 heeft goed overwinterd

DZC'68 heeft zaterdagmiddag (4/2) haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar gewonnen. Den Ham werd in een lastige pot met 3-1 verslagen. DZC begon goed, stond na ongeveer een kwartier spelen op 2-0, maar na verloop van tijd verzandde de wedstrijd in ‘hotseknotsbegoniavoetbal’.
Lees meer...

Ledenpassen 2017 in postvakken teams!

In de postvakken van alle teams liggen de nieuwe ledenpassen voor 2017! Een verzoek aan de trainers en/of leiders om deze zo spoedig mogelijk aan de leden uit te delen! Heb je een andere functie binnen DZC'68 vraag dan even pas aan je coördinator of manager.

Wij wensen iedereen dit jaar weer veel plezier en profijt van de ledenpas! 

DZC’68 Jo19-1 wint van De Graafschap Jo19-1

Op woensdagavond 1 februari heeft DZC’68 Jo19-1 met 3-2 weten te winnen van De Graafschap Jo19-1 . DZC’68 begon erg goed aan de wedstrijd,  dit resulteerde na 30 seconden al in een erg grote kans. Doordat Fabian en Boris elkaar in de wegliepen werd de doelpoging helaas om zeep geholpen.
Lees meer...

Foto's nieuwbouw gezocht

Nu de nieuwbouw in volle gang is en heeft u foto's gemaakt van de nieuwe accomodatie van DZC'68 en wilt u die delen met ons. Graag mailen naar info@dzc68.nl. Dan zorgen wij dat de foto's op de site onder fotoalbum komen.

Bouwmensen Gelderland Oost bordsponsor DZC'68

Bouwmensen Gelderland Oost is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het bouwopleidingsbedrijf uit de regio is een driejarige sponsorovereenkomst aangegegaan met onze vereniging. Wij heten Bouwmensen Gelderland Oost van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

a&m impact internetdiensten bordsponsor DZC'68

a&m impact internetdiensten heeft een nieuwe  sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. Naast mouwsponsor van ons vijfde elftal hangt het oranje reclamebord met a&m impact de aankomende drie jaar ook aan ons hoofdveld! 
Lees meer...

Start nieuwbouw accommodatie

Afgelopen woensdag (25/1) is de bouw van de nieuwe accommodatie van DZC’68 officieel gestart. Peter Drenth van de Gemeente Doetinchem en Jan Minkhorst van DZC zetten figuurlijk de eerste schop in de grond. De planning is dat de nieuwbouw medio 2017 gereed is.
Lees meer...

Nieuwe coördinatoren bij DZC'68

Per 1 januari zijn er 3 nieuwe coördinatoren werkzaam bij DZC'68, namelijk voor de JO11(E), JO13(D) en de JO17 JO19 (B en A) 
Wij wensen ze veel plezier en succes toe aan hun nieuwe functie binnen de club.
Lees meer...

WIDO Kraanverhuur BV bordsponsor DZC'68

WIDO Kraanverhuur BV is een sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Het reclamebord van WIDO Kraanverhuur BV zal de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij heten WIDO Kraanverhuur BV van harte welkom bij onze mooie club.
Lees meer...

STEM MEE op de site van DZC!

Vanaf heden is er een poll op de site toegevoegd.
Met deze poll wordt gevraagd naar de mening van onze leden en andere bezoekers van de website. Wekelijks zal er een vraag of stelling worden geplaatst waarop gestemd kan worden
Lees meer...

Jamin Doetinchem trakteert in 2017 weer met ledenpas!

Jamin Doetinchem heeft besloten om de leden van DZC'68 in het jaar 2017 ook weer te trakteren op een heerlijke korting! Op vertoon van de ledenpas ontvangt u daarom wederom het hele jaar door maarliefst 20% korting op het gehele assortiment. Dat is lekker
Lees meer...

Trainerswissel Vrouwen-1

Vorig seizoen werd Vrouwen-1 met overmacht kampioen in de vierde klasse en werd ook de KNVB-beker gewonnen. Ook dit jaar heeft het team een topprestatie geleverd, door in de derde klasse als winterkampioen de eerste seizoenshelft af te sluiten.
Helaas heeft de trainer van Vrouwen-1, Dennis Kitaman, vlak voor Kerst onverwacht besloten om per direct te stoppen als trainer/coach van Vrouwen-1

Lees meer...

JO15-7M pakt eerste prijs van het kalenderjaar voor DZC '68

De meiden van de JO15-7M zijn met een goed gevoel het nieuwe jaar ingestapt. In de Hamalandhal in Lichtenvoorde werd het meiden onder 15 zaaltoernooi gewonnen. Er werd met twee teams meegedaan. Het eerste team werd derde in de groepsfase, en het tweede team behaalde de eerste plaats. Na de groepsfase werd er als een team toegeleefd naar de finale!
Lees meer...

Intersport Doetinchem weer deelnemer ledenpas

Intersport Doetinchem heeft haar contract met DZC'68 verlengd en is de aankomende drie jaar weer deelnemer van de ledenpas. Op vertoon van de ledenpas (worden binnenkort verspreid onder de leden) ontvangt u 10% korting op alle voetbalgerelateerde artikelen.
Lees meer...

Update vanuit het bestuur

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen.

Graag praat ik jullie even bij over een aantal actuele zaken in de club.
Lees meer...

Ook in 2017 weer voordeel bij Bulten Tweewielers!

Bulten Tweewielers is ook in 2017 weer ledenpas deelnemer! Op vertoon van uw ledenpas krijgt u maarliefst 15% korting op alle onderdelen en accessoires! Tevens blijft het reclamebord van Bulten Tweewielers ook nog een jaar in onze fietsenstalling hangen.
Lees meer...

Het seizoen van de MO11-2 tot nu toe

MO11-2 bestaat momenteel uit 10 speelsters. De helft zit dit jaar voor het eerst op voetbal en de andere helft zat vorige seizoen ook al op voetbal.

De meiden hebben veel plezier en er wordt veel gelachen met de meiden onder elkaar en ook met de leider en de trainers.
Lees meer...

JINGLE BELLS, JINGLE BELLS, JINGLES ALL THE WAY…

En  ‘all the way’ gingen we, hoor , want…..de Prodata Champions League ging KERSTCULINAIREN OP HOOG NIVEAU!!!
Natuurlijk begonnen we met onze legendarische, ‘one and only’, kerstwedstrijden. We hadden zelfs onze eigen paparazzi. Niemand minder dan de vader van Mees, (sorry, ik kan zijn identiteit niet bekendmaken anders herkennen jullie hem de volgende keer) verzorgde onze foto’s. Nergens ter wereld vind je een dergelijke ambiance.
Lees meer...

Administratie & Belastingadvies de Veldhoen sponsor JO13-9M

Administratie & Belastingadvies de Veldoen BV staat bij de dames van onze JO13-9M niet alleen op de shirts maar ook op prachtige sweaters! Wij danken Frans Tijssen voor deze sponsoring en wensen de dames heel veel succes en plezier met hun nieuwe kleding!
Lees meer...

REM&GO Autorijschool naast ledenpas ook op shirt JO17-1

REM&GO Autorijschool is de aankomende drie jaar niet alleen deelnemer van de ledenpas maar zal ook op het prachtige shirt van JO17-1 prijken. Deze overeenkomst is niet alleen een win win situatie voor REM & GO en DZC'68 maar ook voor onze leden! Veel DZC-ers profiteerden al van de ledenpas korting en het hoge slagingspercentage! 
Lees meer...

Tess Horstik vertelt over Zelos VR1 – DZC’68 VR1

Na de verdiende overwinning op DZSV vorige week stond nu Zelos op het programma. Een mooie streekderby gevoerd door gezonde rivaliteit en de wil om te winnen. Thuis hadden we de 3 punten tegen Zelos al te pakken en mijn verwachting was dat we ook uit van Zelos zouden winnen!
Lees meer...

DZC'68 JO11-8 - DEO JO11-1G

Zaterdag 10 december was er weer een fotograaf actief bij DZC'68.

Luc bedankt maar weer voor de mooie foto's.
Lees meer...

DZC ’68 laat de winst glippen

DZC ’68 heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen ASC ’62 uit Dalfsen. Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf van de wedstrijd. DZC ’68 heeft hierdoor een voorsprong van negen punten op de naaste belagers Sparta Enschede en Enter Vooruit.
Lees meer...

DZC'68 MO11-2 - Ulftse Boys MO11-1

Zaterdag 10 december was er weer een fotograaf actief bij DZC'68.

Luc bedankt maar weer voor de mooie foto's.
Lees meer...

Carlo Stevering fotografie verlengd sponsorcontract

Carlo Stevering fotografie heeft zijn sponsorcontract met drie jaar verlengd en blijft daarmee huisfotograaf van Support68. Tevens verzorgt Carlo Stevering elk jaar de elftalfoto van ons eerste elftal. Wij zijn dan ook ook zeer verheugd dat Carlo Stevering aan DZC'68 verbonden blijft!
Lees meer...

Sanne Wolterinck vertelt over DZC’68 VR1 – DZSV VR1

Mijn verwachting vooraf was dat we moesten gaan knokken met het team tot het eind. Zij stonden op de eerste plek en wij op de tweede, dus wij moesten komen. Na een moeilijk eerste kwartier kregen we langzaam grip op de wedstrijd. Na het tegendoelpunt ging bij ons het tempo omhoog en dat resulteerde in de gelijkmaker
Lees meer...

Wedstrijdverslagen van vrouwen 2 - 26 november en 3 december

Hieronder deze week 2 wedstrijdverslagen van Vrouwen 2

DZC’68 VR2 – Tubantia  van 26 november

Excelsior’31 VR1 - DZC’68 VR2  van 3 december
Lees meer...

DZC'68 ongenaakbaar

DZC'68 heeft afgelopen zaterdag (3/12) de afstand tot haar naaste belagers vergroot. Zelf won het in Zwolle na een matige wedstrijd met 0-1 van WVF en de concurrentie verloor. Rutger Ebbers was de matchwinnaar met een doelpunt gemaakt in de 5e minuut.
Lees meer...

HJZ Zandvoort Draadindustrie BV verlengd sponsorcontract

Na wederom spijkerharde onderhandelingen heeft HJZ Zandvoort Draadinsdustrie BV het sponsorcontract met drie jaar verlengd. Wij danken HJZ Zandvoort Draadindustrie BV voor het vertrouwen in onze club!
Lees meer...

Concepts 4you sponsort MO17-2 nieuwe trainingspakken

Rene Bos van Concepts 4you is sponsor geworden van MO17-2. De meiden en technische staf lopen er nu prachtig bij in hun nieuwe trainingspakken van Errea. Wij danken Rene en wensen MO17-2 heel veel succes en plezier met hun nieuwe pakken.
Lees meer...

Rutgers Milieu BV teamsponsor twee teams!

Rutgers Milieu BV uit Doetinchem is teamsponsor geworden van maarliefst twee teams! De MO17-2 en de JO15-4 lopen er de aankomende drie seizoenen strak bij met Rutgers Milieu op de borst. Wij danken Rienko voor zijn sponsoring en wensen MO17-2 en JO15-4 heel veel succes en plezier met hun nieuwe tenues.
Lees meer...

Cohen Machineverhuur teamsponsor JO15-1

Arthur Cohen van Cohen Machineverhuur heeft afgelopen zaterdag het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Cohen Machineverhuur staat hierdoor ook de aankomende drie jaar op de shirts, trainingspakken en tassen van onze JO15-1. Wij danken Arthur voor zijn sponsoring en wensen JO15-1 heel veel succes en plezier met hun nieuwe kleding.  
Lees meer...

Nabeschouwing Vrouwen 1 tegen Den Ham

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Den Ham op het programma. Op de ranglijst was het de nummer 3 (de vrouwen van DZC'68) tegen de nummer 8 (de vrouwen van Den Ham). Op het koude en mistige sportpark de Rohorst werd er om 14.30 afgetrapt.
Lees meer...

Helga Riekel ontvangt hoofdprijs loterij!

Afgelopen zaterdag, tijdens de rust van DZC'68 - DZSV, ontving Helga Riekel uit handen van Rob Ten Have (Automobielbedrijf Ten Have) en Erhard Bus (Autobedrijf Ebus) de hoofdprijs van de grote DZC'68 loterij. Een prachtig mooie Toyota Aygo!
Lees meer...

Kampioenen najaars competitie

Ook de najaarscompetie heeft weer kampioenen opgelverd bij DZC'68. 
Tot u toe zijn dat dat de J09-1 en de J019-5
Lees meer...

Avond vol applaus

Donderdagavond (23/11) was er voor alle leden de Algemene Ledenvergadering van DZC’68. Het werd een mooie, gevarieerde en boeiende avond met als apotheose de benoeming van zes nieuwe Leden van Verdienste: Fernando Aaldering, Anne de Boer, Henk Bolk, Bart Bouwmeester, Gerrit van Dongen en Jeroen Sanders.
Lees meer...

Vrijwilligersavond bij DZC'68

Zaterdagavond 12 november was er weer de jaarlijkse vrijwilligersavond bij DZC'68. Dit keer als thema las vegas. Er werd die avond veel gewonnen en verloren. Wie de winnaars waren weten we niet meer, zo gezellig was het.
Lees meer...

wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – Excelsior’31 VR1

Sinds kort trapt trainer Umud de wedstrijdbespreking af met een anekdote, dit op speciaal verzoek van Julia. Dit keer een anekdote waarvan twee dingen onthouden moeten worden: onderschat je tegenstander nooit en geloof in de eigen kracht van je team.
Lees meer...

Volgende ronde voor vrouwen 1 in de Achterhoek Cup

Woensdagavond 16 november moesten de vrouwen van DZC'68 aantreden voor de Achterhoekcup. Winnen was noodzakelijk om door te gaan naar de volgende ronde. Kilder vrouwen 1 was de tegenstander. Een voor de dames onbekende tegenstander uit de zondag 4e klasse.
Lees meer...

TOP! Broodje TipTop verlengd sponsorcontract

Broodje Tip Top heeft het contract als bordsponsor met drie jaar verlengd! Bij de broodjeszaak, naast  het onbemande tankstation aan de Braamtseweg 10 in Doetinchem, kunt u rustig genieten van heerlijke verse broodjes! Wij danken de heer Lukassen voor het vertrouwen in onze club!

Jara Hoopman vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1 – Bergentheim VR1

Ik had vooraf niet veel verwachtingen. Ik vond het moeilijk wat ik moest verwachten, omdat ze een gelijk aantal punten hadden en qua doelsaldo ook ongeveer gelijk lagen.
Lees meer...

Derksen Projectservice sponsort DZC'68 JO11-1 nieuwe sporttassen

Derksen Projectservice heeft DZC'68 JO11-1 voorzien van prachtige nieuwe sporttassen van Errea. Met de trainingspakken die Derksen Projectservice vorig jaar beschikbaar heeft gesteld lopen de mannen er strak bij! 
Lees meer...

tB Investments teamsponsor JO13-5G

tB Investments heeft onze JO13-5G voorzien van prachtige nieuwe trainingspakken! Wij willen tB Investments daarvoor hartelijk danken en wensen de JO13-5g heel veel succes en plezier met hun nieuwe trainingspakken.
Lees meer...

Marja Clubheld DZC'68 vandaag in "De Gelderlander"

Vandaag in de Gelderlander "Marja Meesters, clubheld bij DZC'68"
Lees meer...

Toernooi-agenda voor de uit toernooien

Dit jaar is de toernooi agenda ook weer op de site.Daar in staan de meeste toernooien van de buurt verenigingen op vermeld.Lees meer...

Nieuwbouw (update 26-08-2017)

Foto's nieuwbouw nieuwe clubaccomodatie

Lees meer...

Meedoen is belangrijker dan winnen…

Dat is en blijft het motto voor voetbal bij DZC’68. Iedere week schrijf ik een nieuw verslag voor de Pro Data Champions League. Dat moet ook want er is toch elke keer weer iets nieuws te melden! Eén boodschap echter, herhaal ik graag ieder jaar nog even. Namelijk; meedoen is belangrijker dan winnen! Waarom? 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – RSC VR2

Op de beide trainingsavonden maakten de vrouwen van DZC’68 zich op voor de wedstrijd van 5 november 2016 tegen RSC VR2. RSC is een tegenstander, die we nog niet eerder in de competitie tegenkwamen. De statistieken van deze tegenstander logen er niet om 42 goals voor en 2 tegen na 6 wedstrijden. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden maar vaak bu-j te bange!
Lees meer...

DZC-ers gefotografeerd voor Expositie Onbetaalbaar Stadsmuseum

Zondag 6 november is de foto tentoonstelling ONBETAALBAAR geopend door  Wethouder Mw. M. Sluiter. Op deze expositie in het Borghuis zijn ook een aantal vrijwilligers van DZC-ers gefotografeerd door fotograaf Jantine Messing.
Lees meer...

Fotoalbum DZC'68 VR1 - Marienberg VR1

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf actief bij onze Vrouwen 1.

Luc bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Loot mee met DZC de Uitslagen (donderdag)

Hierbij de uitslagen van de trekking van 7, 8 en 9 november. Donderdagavond 10 november vanaf 21.45 is de grote finale vanaf 21.45  in het clubhuis van trekking 4 en de trekking 5 de hoofdprijs  Auto ! Iedereen is van harte welkom. Komt ALLEN.
Lees meer...

Fotoalbum 5-11-2016 Champions League

Zaterdag 5 november was er al vroeg een fotograaf op Sportpark Zuid.

Luc bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC '68 VR2 - SP Haarlo/GSV '63 VR1

Op 29 oktober 2016 speelde VR2 thuis tegen ST SP Haarlo/GSV’63, een team waar we in de laatste wedstrijd van het seizoen kostbare punten verspeelden door een ongelukkig eigen doelpunt. Een tegenstander met veel ervaren speelsters, waarvan we er ons een paar konden herinneren.
Lees meer...

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau bordsponsor DZC'68

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau is een sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Het nieuwe reclamebord van Jan de Boer heeft een mooi prominent plekje gekregen aan ons hoofdveld.
Lees meer...

Ruime overwinning bezorgt DZC’68 de eerste periodetitel!

Na een week met verplichtingen in zowel de beker, een leerzaam 2-5 verlies tegen Silvolde, als de achterhoek cup, een overtuigende 0-10 overwinning op Stokkum, werd afgelopen zaterdag (29/10) de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen Quick’20 uit Oldenzaal.
Lees meer...

Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier Veldvoetbal

Het amateurvoetbal stapt per volgend seizoen over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone gaan.
Lees meer...

In Person Doetinchem bordsponsor DZC'68

Uitzendbureau In Person aan de Terborgseweg in Doetinchem is een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Wij heten In Person van harte welkom bij onze mooie vereniging! 

Lees meer...

Noodkreet "Loot en bouw mee met DZC"

Update nieuwe accommodatie DZC'68  van de voorzitter
Lees meer...

Wedstrijdverslag van twee wedstrijden van Vrouwen 2

Dit keer geen 1 maar 2 wedstrijdverslagen van Vrouwen 2.
DZC'68 VR2 - AZSV VR3 8 oktober 2016
Drienerlo VR2 - DZC'68 VR2 15 oktober 2016
Lees meer...

Jan Bisperink nieuwe Manager Accommodatie

Jan Bisperink wordt de nieuwe Manager Accommodatie. Hij wordt de opvolger van Jorg Lammers die een groot horecaproject in Amsterdam gaat leiden en deze activiteit niet kan combineren met zijn werkzaamheden voor DZC’68. Jan treedt op 1 november in dienst.
Lees meer...

Gio's Doetinchem sponsort sporttassen JO11-10

Gio's gelateria & caffé aan de nieuwstad 13 in Doetinchem heeft de mannen van DZC'68 JO11-10 voorzien van nieuwe sporttassen. Naast de mooie sporttassen konden de mannen ook nog genieten van een overheerlijk ijsje! Wij danken Gio's en wensen JO11-10 heel veel plezier en succes met de nieuwe tassen!

Foto's gevraagd voor Fotoalbum op de website

Heeft u mooie voetbal foto's gemaakt van uw zoon of dochter.
Wilt u deze dan mailen naar webmasters@dzc68.nl, zodat we de foto's, op onze mooie website, kunnen plaatsen onder het kopje Fotoalbums.

Wedstrijdverslag VVG/Etten MO13-1 – DZC MO13-1

We moesten zaterdag 8 oktober uit, naar Gaanderen. De eerste helft stonden we 2-0 achter. De tweede helft waren er weer twee tegengoals maar we hadden ook mooie acties! Waarvan 1 er in ging. Lianne zette voor, Puk gaf een hakje op Femke en Femke schoot hem in de kruising erin! Ons eerste doelpunt van dit seizoen! Zo is het 4-1 geworden voor VVG/Etten.
Groetjes van Amber en Noa.
Lees meer...

Mira Jansen vertelt over de wedstrijd SVZW VR2 – DZC’68 VR1

Mijn verwachting vooraf was dat ons een lastige wedstrijd te wachten stond, maar dat we er zeker voor gingen om de wedstrijd winnend af te sluiten en hiermee de koppositie te pakken! Het puntverschil met SVZW VR2 was maar 2 punten, dus de winst zou heel belangrijk zijn.
Lees meer...

Ondanks eerste puntverlies nog steeds koploper!

Zaterdag 8 oktober, SuperSamstag bij DZC! Dat betekent een dag vol mooie wedstrijden en een gezellig Oktoberfest als afsluiting. De biertjes (en frisjes) smaken net wat lekkerder, in de bierstube wanneer er ook punten kunnen worden bijgeschreven.
Lees meer...

Fotoalbum DZC 68 1 - Hellendoorn 1

Zaterdag8 oktober was er weer een fotofgraaf actief bij DZC'68 en wel bij onze hoofdmacht.

Luc bedankt voor de foto's.
Lees meer...

Sporten op kunstgrasvelden

In een aflevering van Zembla, afgelopen woensdag (5/10), is aandacht besteed aan het gezondheidsrisico van kunstgrasvelden. Het bestuur van DZC’68 heeft hier kennis van genomen en deze zaken besproken. Op basis van diverse factoren, waaronder input vanuit de Gemeente Doetinchem, is besloten vooralsnog geen maatregelen te nemen.
Lees meer...

Pluk komt met spelersbus en sponsort trainingspakken DZC’68 JO11-2

Vol trots stapten de jongens van voetbalclub DZC’68 uit de retro camper, die ze spontaan hun spelersbus noemden. Remko ten Brinke, eigenaar van het pas opgerichte bedrijf Pluk, had kort daarvoor alle spelers van de O11-2 voorzien van een nieuw trainingspak, uitgeleverd door All Sportswear.
Lees meer...

Wedstrijdverslag VR 1 tegen FC-Gelre voor de Achterhoek Cup

Woensdagavond 5 oktober er voor vrouwen 1 de eerste poule wedstrijd van de Achterhoek Cup op het programma. Fc Gelre, 1e klasser en winnaar van de Achterhoek Cup 2015, was de tegenstander. 
Lees meer...

Wedstrijdverslag Vrouwen 1

Na de verliespartij van vorige week moesten deze week de mouwen worden opgestroopt (aldus de trainer). Vanaf minuut één werd er fanatiek gespeeld. Vooral het samenspel, werken voor elke bal en elkaar de bal gunnen maakten dat de vrouwen goed spel lieten zien. Voor rust werd 4 keer het net gevonden.
Lees meer...

ZAC ook slachtoffer van dadendrang DZC'68

DZC'68 blijft winnen. Afgelopen zaterdag (1/10) werd ZAC uit Zwolle slachtoffer van de dadendrang van DZC. Er werd met 1-3 gewonnen en matchwinnaar was Max Riekel met een loepzuivere hattrick in de tweede helft. DZC blijft door deze uitslag de trotse koploper in de tweede klasse H.
Lees meer...

KORT Hout- en bouwmaterialenhandel sponsor JO15-6

KORT Hout- en bouwmaterialenhandel heeft DZC'68 JO15-6 voorzien van nieuwe presentatiepakken. Wij danken KORT Hout- en bouwmaterialen voor hun bijdrage en wensen JO15-6 heel veel succes en plezier met hun nieuwe pakken.
Lees meer...

Foto's van het herfstkamp

Op 17 en 18 oktober was ons jaarlijkse herfstkamp. Wij hopen dat iedereen heeft genoten, wij van de organisatie wel. Bedankt namens ons. 
Lees meer...

Flitsende start bezorgt DZC'68 zege in Enschede

DZC'68 versloeg afgelopen zaterdag (24/9) na een flitsende start Sparta Enschede met 1-5. Het was de vierde opeenvolgende overwinning van de manschappen van Stéven Verheijen. DZC is daardoor in de tweede klasse H nu de trotse koploper.
Lees meer...

Team foto's staan online

De foto's die tijdens de presentatie van de teams j.l. zijn gemaakt, staan nu bij de online bij de teams.

Trots op Thomas Kleinlugtebeld en zijn CP voetbal Team In RIO

DZC'68 is trots op zijn 1ste elftal speler Thomas Kleinlugtebeld die met zijn CP voetbalteam 4de is geworden op de paralympische spelen in RIO.
Lees meer...

Update van de Voorzitter: Nieuwe accommodatie DZC'68 - 11-09-2016

Update van de Voorzitter: Nieuwe accommodatie DZC'68 - 11-09-2016
Lees meer...

DZC'68 vervolgt zegereeks

DZC'68 won afgelopen zaterdag (11/9) ook haar tweede competitiewedstrijd. Nu werd Den Ham aan de zegekar gebonden (1-2). De doelpuntenmakers waren Lukas de Graaf en Sergio Keurntjes. Zo blijft het vernieuwde elftal van coach Stéven Verheijen prima presteren.
Lees meer...

Aantallen mini's, pupillen, en junioren blijft maar stijgen

De PCL start dit jaar met maar liefst 35 kinderen, om even een vergelijking te geven. Twee jaar geleden begonnen we met dertien deelnemers en vorig jaar met zeventien. Door de goede trainingen van Paul Rijks samen met de stagiaires worden de groepen klein gehouden en krijgt ieder kind veel aandacht. 
Lees meer...

Wedstrijdsecretariaat DZC’68 in andere handen

Het Wedstrijdsecretariaat van DZC’68 is met ingang van begin september in andere handen gekomen. Fernando Aaldering heeft zijn activiteiten in dezen beëindigd en de tijdelijke honneurs worden waargenomen door Cock Oudijk. Op korte termijn hoopt het bestuur de opvolging van Fernando definitief vast te stellen.
Lees meer...

Speelschema voor DZC'68 Vrouwen 1 2016/2017 digitaal beschikbaar

tot einde seizoen

In navolging van de DZC'68 1 Senioren is er nu ook een digitale agenda beschikbaar voor Vrouwen 1. Zie teampagina Vrouwen 1 hoe je de digitale agenda toevoegd aan je agenda.

Verslag Thomas Kleinlugtebeld De Gelderlander 10 september

Zaterdag 10 september interview in de Gelderlander van onze Thomas Kleinlugtebeld in RIO. 
Lees meer...

Gademann Vervoer BV ook dit seizoen weer official partner

Gademann Vervoer BV uit Didam verzorgt ook dit seizoen weer het vervoer voor ons eerste elftal. Tevens wordt het sponsorcontract als official partner van DZC’68 met een jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Thomas Kleinlugtebeld met paralympisch voetbalteam naar Rio

Thomas Kleinlugtebeld nog maar een half jaar bij de selectie van het nederland paralympisch voetbalteam gaat a.s. maandag naar Brazilie. Thomas namens DZC'68 veel plezier en succes in RIO.


Lees meer...

Speelschema van DZC'68 1 2016/2017 digitaal beschikbaar (update)

tot einde seizoen

Vanaf heden is het speelschema van DZC'68 digitaal beschikbaar voor agenda's op mobiele telefoons, tablets en PC/Mac. Zo mis je geen één wedstrijd van onze hoofdmacht. Zelfs het adres van het sportpark van de tegenstander bij uitwedstrijden is toegevoegd.
Lees meer...

IJsselkade Bronzen Balsponsor DZC'68

De aan het Doetinchemse strand gelegen IJsselkade heeft een sponsorcontract ondertekend met DZC'68. De door DZC-ers gerunde IJsselkade heeft zich daarmee als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking!    
Lees meer...

Keepershoek Update

Voor de vernieuwde informatie beteffende de keeperstraining voor het aankomende seizoen (2017-2018) klik hier.

De bal gaat weer rollen voor één! (update)

Afgelopen zaterdag is het eerste elftal begonnen aan de voorbereiding van het seizoen 2016-2017. Tijdens deze voorbereiding zullen een aantal oefen- en bekerwedstrijden gespeeld worden. Hierbij de data en aanvangstijden van deze wedstrijden.
Lees meer...

REBO ERA Makelaars nieuwe hoofdsponsor DZC'68

Verheugd en trots zijn wij om jullie mee te delen dat wij een nieuwe hoofdsponsor hebben! Met ingang van 1 juli 2016 verbindt vastgoedspecialist REBO Groep zich voor vier jaar met haar woning makelaardij REBO ERA Makelaars aan onze vereniging. Met de sponsoring wil REBO Groep haar maatschappelijke betrokkenheid met de regio tonen en haar zichtbaarheid in Doetinchem en omstreken vergroten.
Lees meer...

DZC'68 clubshop online!

Het is zover! De nieuwe clubshop van DZC’68 is operationeel. Vanaf nu is het mogelijk voetbalkleding, trainingskleding, vrijetijdskleding en voetbalaccessoires online te bestellen met interessante kortingen en mooie aanbiedingen!
Lees meer...

Jorg Lammers stopt als Manager Accommodatie

Beste leden en andere betrokkenen bij DZC'68

Onze manager accommodatie Jorg Lammers heeft aangegeven dat hij per 1 september a.s. een andere uitdagende full time functie heeft gevonden en dat dit niet te combineren valt met zijn huidige taak als Manager accommodatie bij DZC'68.

Heel spijtig voor onze club maar natuurlijk fantastisch voor hem.
Lees meer...

Trainingsschema 2016-2017 staat online

Het trainingsschema van 2016-2017 staat online. 
Zie Trainingschema aan de rechterkant of klik hier of kijk bij je team. Mocht er nog iets niet goed staan meldt dit even via info@dzc68.nl

VOG Bij DZC'68

Bij DZC’68 vinden wij een veilig en prettig sportklimaat erg belangrijk! Dit doen we op verschillende wijzen, onder meer door respectvol met elkaar om te gaan en positief te coachen op en langs het veld. Een ander aspect van een veilig en prettig sportklimaat is dat we aan alle personen die bij DZC’68 omgaan met jeugd en/of jongeren vragen een VOG te overleggen.
Lees meer...

Impressie video geel blauwe dag

Onze fotograaf Gerard Wissink heeft een mooie video impressie gemaakt van de geel blauwe dag.
Lees meer...

Walking Football bij DZC'68, begin tijd aangepast

Elke vrijdagochtend is er walking football op Sportpark ZUID, vanaf 09:30 tot 11:00 uur bent u welkom. Walking football is voor iedereen toegankelijk. 
Lees meer...

Competitie teams 2016-2017 staan online

Na lang zwoegen van de coördinatoren is het ze toch gelukt om weer mooie teams samen te stellen. Ze staan nu online, kijk onder Teams en zoek jezelf op onder jouw nieuwe categorie, zie nieuwe aanduidingen in het jeugdvoetbal

Namens DZC'68 bedanken we de coördinatoren om deze moeilijke puzzel weer op te lossen.

Trainingstijden zijn onder voorbehoud.Publicatie indelingen seizoen 2016-2017

Er is veel belangstelling voor de indelingen van het nieuwe competitieseizoen 2016/'17. Daarom volgt hieronder een overzicht met de publicatiedata van de verschillende competities, die worden georganiseerd door de KNVB-districten Noord en Oost.
Lees meer...

Voetbal een mannensport? Dacht het niet!

De KNVB neemt DZC'68 als voorbeeld hoe de groei in het meiden- en vrouwenvoetbal bij een club vorm kan worden gegeven.
Lees hier het hele artikel.

Scheidsrechter coördinator Bart Bouwmeester draagt de vlag over

In deze mooie tak van de voetbalsport staan de beste stuurlui vaak aan wal en valt het vaak niet mee om als kapitein aan het roer te staan. Daarom werd op gepaste wijze afscheid genomen van een club-icoon die het scheidsrechters beleid heeft opgebouwd en op de kaart gezet, zodat het nu een voorbeeld is voor andere verenigingen en zelfs binnen de KNVB.
Lees meer...

Weer 3 geslaagden EHBO-ers bij DZC'68

Afgelopen donderdag 16 juni zijn er weer 3 gecertificeerde ehbo-ers geslaagd voor hun EHBO diploma.
Jessica Post, Gilbert van Schooten en Marjan van Alst gefeliciteerd namens DZC'68 en we zien jullie volgend seizoen wel over de velden lopen.
Lees meer...

MB1 handhaaft zich in de Hoofdklasse

In de Hoofdklasse werd vaak gespeeld op prachtige sportcomplexen en -velden, maar een klein nadeel daaraan was dat gemiddeld genomen iedere uitwedstrijd een goed uur rijden was. Uiteindelijk werd na een goede eindsprint de verdiende 7e plaats in de Hoofdklasse behaald.
Lees meer...

MC1 draait mee in de top

Tijdens de winterstop werd er nog actief 9 weken lang getraind in een gymzaal om de conditie en teamspirit op peil te houden. Tevens heeft er ook nog een echte onderlinge zaalvoetbaltoernooi plaats gevonden in de sporthal in Wehl. Bijna alle gezinsleden van alle meiden van de MC1 waren hierbij aanwezig wat resulteerde in een leuke middag vol voetbal en gelach en was voor herhaling vatbaar.
Lees meer...

DZC’68 verliest finale Achterhoek Cup na shoot-outs + Fotoalbum

DZC’68 heeft afgelopen zaterdagavond (11/6) op de velden van VIOD in Doetinchem de finale van Achterhoek Cup verloren van DZSV uit Dinxperlo. Na de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord en moesten shoot-outs de beslissing brengen. DZSV deed dat beter dan DZC en prolongeerde zo de titel.
Lees meer...

Spelregelvragen juni 2016

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68 en win de 25 euro bon te besteden bij onze sponsor Hendrixen, die aan het eind van het seizoen wordt uitgereikt.
Lees meer...

Buwegs Installatie BV met nieuw bord op 2e ring!

Buwegs Installatie BV is naast shirtsponsor van de F1 nu ook bordsponsor geworden bij DZC'68. Het bord van Buwegs Installatie BV heeft een mooi plekje gekregen op onze 2e ring!
Lees meer...

BREAKING NEWS!

Slecht en goed nieuws, we hebben nog niet het minimum aantal verkochte loten van 750 bereikt, maar we hebben toestemming gekregen van de afdeling Vergunningen Kansspelautoriteit om de trekkingen te verplaatsen naar 1, 2, 3, 4 en 5 november 2016.
Lees meer...

"F6 Kampioen"

F6 is gedeelde eerste op punten geworden. Het doelsaldo is zo dat ze als tweede genoemd worden. Wij vinden het als nog kampioenen.
Lees meer...

DZC’68 MD1 Seizoen 2015-2016

De meiden van de MD1 hebben een mooi seizoen gedraaid. Zowel op het sportieve vlak als op het sociale vlak is het een team gebleken met onvermoede kwaliteiten.
Lees meer...

Het seizoen van de MD2

Wie goed oplet bij een wedstrijd van de MD2 heeft gehoord dat er geyelled wordt. Niet zo luid, want dat doe je niet als meisje van dit team, maar beschaafd. En, elke keer wordt er weer iets anders geroepen, want zo komt iedereen aan de beurt. Elke wedstrijd vraagt trainer Marco: ”Wie weet er een goede yell vandaag?” En dan is er altijd een grappig zinnetje te roepen. Oh en niet te gemeen voor de tegenstander.
Lees meer...

Fotoalbum City Beach Soccer

Zondag 29 mei was er ook een fotograaf actief tijdens de City Beach Soccer.

Wim bedankt voor de foto's
Lees meer...

Over (ja alweer) spruitjes, LOL en LEREN!

In alle vroegte ging de wekker op deze zaterdag. En vroeg was het zeker….. hm , ik moest mijzelf uit een hele diepe slaap sleuren en ik kan jullie verzekeren; dat was NIET makkelijk! Maar…eenmaal de ‘luiken’ open, was ik in staat om eens even naar buiten te koekeloeren. En wat zag ik?? HOERA, de ZON! Het beloofde alweer een prachtige dag te worden. Hoe fijn is dat! Nu gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat het weer totaal niet interessant is voor onze toptalenten, want of het nou regent of droog is, zij voetballen maar door!
Lees meer...

De 'meiden' van de ME2

Dit voorjaar hebben we door de groei een ME2 weten te realiseren. Een elftal met een paar speelsters die uit de ME1 overkwamen en 1 speelster uit de E11 en een paar nieuwe speelsters. In totaal hadden we 8 meiden waar we de competitie mee gingen starten we hadden dus maar 1 wissel.
Lees meer...

Nieuwe aanduidingen in het Jeugdvoetbal

Vanaf aankomend seizoen zullen de huidige aanduidingen voor de jeugdelftallen veranderen in de internationaal gebruikelijke aanduidingen. Dit betekent dat de aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen en hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar).


Lees meer...

"E4 Kampioen"

Ook de E4 is kampioen geworden. Het was even spannend: worden ze 1e of 2e. Op punten zijn ze gelijk geeindigd maar op doelgemiddelde zijn ze op de 2e plaats beland. Voor DZC'68 zijn ze kampioen. Beste E4 van harte gefeliciteerd met deze prestatie.
Lees meer...

Onze F keepers hebben nu ook vakantie verdiend!

Afgelopen seizoen zijn we voorzichtig begonnen met keeperstraining voor onze F-keepers en getuige meerdere positieve reacties was dit de moeite waard! Het was natuurlijk hartstikke mooi dat onze jongste keepers heel trouw kwamen trainen en dat we de trainingen altijd op ons kunstgras mochten houden.
Lees meer...

DZC ’68 VR 1 pakt de dubbel !

DZC ’68 VR 1 heeft dit seizoen een unieke prestatie geleverd. Na het kampioenschap in competitieverband zonder puntenverlies volgde op zaterdag 21 mei 2016 een klinkende overwinning in de KNVB bekerfinale tegen ZVV ‘56 : 3 – 7. Loting wees uit dat het eerste vrouwenteam van DZC ’68 een uitwedstrijd moest spelen tegen de kampioenen van de andere vierde klasse in het District Oost : ZVV ’56 uit Apeldoorn.
Lees meer...

'Onze kampioenen, MD1'

Enkele weken was het al bekend. De kraker in en tegen Winterswijk. Wie zou winnen, wordt kampioen in de 1e klasse. Wie had dat gedacht in het begin van het seizoen? We hadden ons goed voorbereid. De tegenstander geobserveerd, nog meer pit gekregen tegen de jongens van de C en D, niet getornd aan ons aanvallende 3-4-3 spel, 'inhuur' geregeld (bedankt Suus en Martijn), niet naar de Olde Beth (of toch wel?), gevoetbald met blote voeten(!), een scherpe keepster, hooghouden geoefend, .....dans en muziek in de kleedkamer.... Perfect!
Lees meer...

Met Liefde nieuwe bordsponsor DZC'68

Met Liefde by Robbert heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. We zijn verheugd weer zo’n mooi Doetinchems bedrijf bij onze vereniging te mogen verwelkomen.
Lees meer...

E6 kampioen voorjaars competitie 2016.

Het was even afwachten wat Keyenburgse Boys ging doen maar...
DZC'68 E6 is echt nr 1 geworden van de poule. Spannend was het tot de laatste wedstrijd. Op punten gelijk maar een beter doelgemiddelde. Zaterdag 28 mei 2016 op het thuistoernooi van DZC'68 wordt dit team uiteraard gehuldigd.

E8 ongeslagen voorjaars kampioen

Dit team is in de voorjaarscompetitie ongeslagen kampioen geworden. Met 30 punten uit 10 wedstrijden waren zij veruit de beste. 
Zaterdag 21 mei 2016 wordt dit team op gepaste wijze gehuldigd.

DZC'68 1 sluit competitie af met zege op kampioen

DZC’68 speelde maandag 16 mei 2016 de laatste competitiewedstrijd op Sportpark Zuid tegen kampioen De Esch uit Oldenzaal. Het was een wedstrijd, die alleen voor de prestige van belang was.
Lees meer...

Van mini F bij VIOD via KNVB O14 naar DZC’68 VR1

Ja, zo kan het gaan!

Een interview met Maartje Bussink, 15 jaar; sinds februari maakt zij deel uit van de VR1 selectie bij DZC’68.
Lees meer...

All Sportswear nieuwe kledingleverancier DZC’68

DZC’68 heeft vanaf volgend seizoen een nieuwe kledingleverancier. All Sportswear, gevestigd in de topsporthal op Sportpark Zuid, zal de aankomende zes jaar DZC’68 aankleden in het Italiaanse merk Errea.
Lees meer...

HET IS WEER ‘RODE WANGEN WEER’!!!.

Toen ik in mijn auto stapte om in alle vroegte naar DZC’68 te gaan had ik mijn gebruikelijke voetbaltenue aan, namelijk een trui, een vest en natuurlijk mijn winterjas. Koukleum als ik ben, ben ik op elk fris windje voorbereid en laat ik geen koufront aan het toeval over.  Maar……niks Oostenwind, niks natte sneeuw, niks akelige regen……het was gewoon om half 9 ’s morgens al WARM! En dat was al snel bij iedereen duidelijk…onze mannen en vrouwen kwamen en trokken massaal hun lange broeken, thermoshirts, handschoenen en trainingsjassen uit. En we waren nog niet begonnen of je zag letterlijk de temperatuur al op de koppies stijgen. YEP! Het was toch echt weer ‘RODE WANGEN WEER’.
Lees meer...

Het Doetinchemse Andere Oranje verslaat Colmsgate en wordt kampioen

Het Andere Oranje, het G-Jeugd team van de verenigingen v.v. Doetinchem, VIOD en DZC'68, zijn kampioen geworden in de KNVB jeugd G-voetbal 1e klasse 2!
Lees meer...

Keepersdag 6 mei groot succes!

Op 6 mei hebben we bij DZC een keepersdag mogen houden, georganiseerd door de Keepersschoolontour. Het idee van de Keeperschoolontour was onze jeugdkeepers van 7 tot/met 14 jaar, maar ook keepers van “buitenaf”, de gelegenheid te bieden om verschillende onderdelen van ons keepersvak mee te maken en dit bleek een groot succes.
Lees meer...

DZC’68 1 haalt dit seizoen doelstelling niet

DZC ’68 is er niet in geslaagd de competitie tot de laatste speeldag spannend te houden. Op zaterdag 07 mei 2016 werd er tegen de nummer drie van de ranglijst, Hulzense Boys met 2-2 gelijkgespeeld. Door dit resultaat en de andere uitslagen is het bijna onmogelijk de doelstelling van dit seizoen, promoveren naar de 1e klasse,  te halen.
Lees meer...

Jongsterdag 2016

3 mei was er ook een fotograaf aanwezig tijdens de Jongster dag bij DZC'68
Lees meer...

Spelregelvragen mei 2016

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68 en win de 25 euro bon te besteden bij onze sponsor Hendrixen, die aan het eind van het seizoen wordt uitgereikt.
Lees meer...

Jan Klaassen en Katrijn lid van DZC'68 familie!

Jan Klaassen en Katrijn zijn lid geworden van de DZC'68 familie. Het Land van Jan Klaassen is niet alleen naamgever van 'Het Land van Jan Klaassen voetbalfeest' maar ook zijn zij de aankomende drie seizoenen Bronzen Balsponsor. Wij heten Jan Klaassen en Katrijn van harte welkom bij DZC'68.
Lees meer...

EXIT Toys Buitenspeelgoed Zilveren Balsponsor DZC’68

Wij zijn als vereniging erg blij dat EXIT Toys Buitenspeelgoed  haar contract met DZC’68  een upgrade heeft gegeven naar Zilveren  Balsponsor. Hiermee worden zij ook automatisch lid van onze Business Club Support68. Wij bedanken EXIT Toys voor het gestelde vertrouwen en hopen op een vruchtbare verdere samenwerking. 
Lees meer...

DZC'68 D8 - SC Doesburg D2

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf aanwezig bij onze D8 en heeft weer mooie foto's gemaakt van dit elftal dat speelde tegen sc doesburg D2
Lees meer...

DZC'68 E11 - MvR E4

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf aanwezig bij onze E11 om weer mooie foto's te maken van dit team dat speelde tegen MVR E4.
Lees meer...

DZC’68 wint van ZAC en behoudt titelkansen + Fotoalbum

Lees meer...

DZC'68 1 stoot door naar de finale in de Achterhoek Cup

DZC’68 heeft op dinsdag 26 april 2016 de finale van de achterhoek cup bereikt door SC Varsseveld met 3-2 te verslaan.  Dit gebeurde in een enerverende wedstrijd waarin het kwartje uiteindelijk de goede kant voor DZC op viel.
Lees meer...

Lankhof Beveiliging & Telecom Zilveren Balsponsor DZC’68

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft een sponsorcontract afgesloten met DZC'68 en heeft zich daarmee als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Lankhof bewaakt tevens onze accommodatie door middel van hun camerasysteem. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking!
Lees meer...

Kans op kampioenschap slinkt na nederlaag tegen SVI

DZC’68 heeft zich afgelopen zaterdag geen goede dienst bewezen door in Ittersum met 2-1 te verliezen van het laag geklasseerde SVI. De kans op het kampioenschap lijkt hiermee te zijn verkeken!
Lees meer...

KLEDINGACTIE BIJ DZC IN HET KADER VAN DE NIEUWE ACCOMMODATIE

Heb jij nog goede sportkleding in de kast liggen die je niet meer gebruikt? En wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe accommodatie van DZC? Lever dan je kleding in op 30 april in 7 mei voor de sportkledingbeurs va maanden mei en juni!
Lees meer...

F12 na overwinning 1-8 in Angerlo op de foto met Klaas-Jan Huntelaar

Een paar weken won onze F11 al van Angerlo en afgelopen zaterdag ook onze F12. Als beloning is het hele team op de foto gezet met niemand minder dan Klaas Jan Huntelaar.
Lees meer...

We ‘Luuken en Siemen’ er wat af bij de Pro Data Champions League!

HAHAA, ik zie u denken… we Luuken en Siemen er wat af??? Wat is dat nou weer?? Ik snap het, dat is voor de doorsnee voetbalmens ook gewoon soms te lastig om te begrijpen. Geeft niks. Ik beloof u; ik ga dit nader toelichten. Maar goed eerst wat anders.
Lees meer...

D1 promoveert naar 3e Divisie

Door een 2-3 uit overwinning op directe concurrent Bennekom is de D1 kampioen van de hoofdklasse geworden en gepromoveerd naar de 3e Divisie. Wat een topprestatie van het team en natuurlijk de trainers en leidster. 
Lees meer...

Van E naar D !

Zaterdag 16 april 2016 was het dan zo ver. Na een goede voorbereiding van een theorieavond, 2 wedstrijden op een groot veld waren daar dan de “echte tegenstanders” van Zelos, v.v. Terborg en DVC’26. Ook van deze verenigingen waren 2e jaars E aanwezig om te oefenen op het grote veld.
Lees meer...

Wensink Mercedes-Benz sponsor bij DZC’68

Wensink Mercedes-Benz Doetinchem is ook lid geworden van de DZC-familie. Hans Aberson (Wensink) en Cock Oudijk (DZC'68) ondertekenden een sponsorcontract voor drie jaar. Naast het prachtige reclamebord is Wensink Mercedes-Benz Doetinchem ook toegetreden tot de businessclub.
Lees meer...

Meek's Meubelen Zilveren Balsponsor DZC'68

Robert Meek (Meek's Meubelen Ruulo en Vorden) en DZC'68 hebben een driejarig sponsorcontract ondertekend. Meek's Meubelen heeft zich daarmee voor drie jaar als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Meek's Meubelen van harte welkom bij onze mooie club!
Lees meer...

DZC’68 VR 1 zonder puntverlies kampioen!

Dit seizoen heeft DZC ’68 voor het eerst twee senioren vrouwenteams. Met de prachtige support van VR 2 is VR 1 in de 4e klasse niet alleen ongeslagen kampioen geworden, maar ook zonder puntverlies. Met maar liefst 185! doelpunten en nog twee wedstrijden te spelen is het halen van 200 doelpunten de volgende doelstelling. 
Lees meer...

DZC F10 - Soesjes en Burundi

Onze profs van de F10 traden deze week twee keer aan.
Woensdag de wedstrijd tegen AZC en op zaterdag tegen Vorden
Lees meer...

'Bouw ook mee met DZC' officieel van start!

Maandagavond 11 april vond de officiële kick-off van 'Bouw ook mee met DZC' plaats in de VUE Bioscoop Doetinchem. Vanaf 18.00 uur stroomde de ruimte en werden de aanwezigen ontvangen met een kopje koffie en een DZC gebakje.
Lees meer...

Eetcafé Jansen Zilveren Balsponsor DZC'68

Eetcafé Jansen heeft vrijdagmiddag, tijdens een zeer gezellige vrijmibo, een sponsorcontract ondertekend met DZC'68. Eetcafé Jansen heeft zich daarmee als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking!
Lees meer...

Zeddam / St. Joris VR1 - DZC'68 VR2

We begonnen vandaag om 14.30 aan onze uitwedstrijd tegen de dames van Zeddam en St. Joris met een heerlijk zonnetje. Al moest dat gepaard gaan met een kleine valse start. Voetbalschoenen vergeten, er ontbraken een aantal broekjes en we moesten sokken van elkaar lenen. Desalniettemin hadden we goede moed en zin om een lekker potje te spelen in Zeddam.
Lees meer...

DZC F10G wint van Warnsveldse Boys F7G

Na een drukke week met voetballen op maandag tegen BE Quick, trainen op woensdag stond er op zaterdag alweer een nieuwe wedstrijd op het programma: Warnsveldse Boys.
Voor het team natuurlijk geen enkel probleem want er heerst een super mentaliteit, schouders eronder en D'RAN, of voor anderen: ATTAMOTTAMOTTA....
Lees meer...

Sterk DZC'68 blijft in de race

DZC’68 heeft op zaterdag 09 april 2016 een uitstekende prestatie geleverd door concurrent IJVV in IJsselmuiden op een 0-3 nederlaag te trakteren. De Doetinchemmers controleerden grote delen van de wedstrijd en zijn daardoor nagenoeg niet in de problemen geweest.
Lees meer...

DZC'68 kegelt hoofdklasser AZSV uit de Achterhoek Cup

DZC’68 heeft op dinsdag 05 april 2016 de halve finale van de Achterhoek Cup bereikt door het Aaltense AZSV na een 2-2 gelijkspel na 90 minuten met  de noodzakelijk geworden shoot outs te verslaan. In deze halve finale wacht op 26 april Varsseveld op het hoofdveld van het organiserende VIOD.
Lees meer...

STOEVEN, BREKKEN EN ANGOAN – DZC'68 F10G

Maar liefst twee wedstrijden in drie dagen, jaja wie doet ze dat na?
De spelers traden zaterdag jl. aan in Hengelo(GLD) tegen het welbekende team van Koen Kampioen: PAX F5G – DZC'68 F10G.
Gezien de classificering van PAX als tweede op de ranglijst was het goed om het woensdag getrainde in praktijk te brengen zodat we die Hengeloërs zouden laten zien wat wij als DZC-ers in huis hebben.
Lees meer...

Twee teams in DZC-sokken en een onrustige wedstrijd

De eerste voortekenen waren er al: een wedstrijd die een kwartier later begon en een tegenstander die de kledingtas was vergeten. Dat had voor ons een teken moeten zijn dat er onrust in de lucht zat.
Lees meer...

Spelregelvragen april 2016

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68 en win de 25 euro bon te besteden bij onze sponsor Hendrixen, die aan het eind van het seizoen wordt uitgereikt.
Lees meer...

Fotoalbum paastoernooi

Tijdens ons jaarlijkse familie paas toernooi was er een fotograaf actief. 

Bedankt Gerard voor de mooie foto's.
Lees meer...

Kijk, de bal moet minimaal tussen die twee palen!

EN als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar 1 bal! Hier citeer ik een uitspraken van een buitengewoon voetballer, Johan Cruijff. En ik moet zeggen; hij heeft gewoon gelijk. Althans, dat vinden alle voetballers van de Pro Data Champions League. Want elke zaterdag opnieuw, gaan ze voor balbezit.
Lees meer...

Teleurstellend gelijkspel DZC’68

DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (2/4) met 1-1 gelijk tegen AVW’66 uit Westervoort. De verwachtingen waren hooggespannen: laag geklasseerde tegenstander, goede voorbereiding, mooi weer, maar helaas. DZC speelde een slordige eerste helft, kwam achter en wist in een betere tweede helft de achterstand niet meer om te buigen in een overwinning.
Lees meer...

Sponsoravond Support68 'BETER’

Op donderdag 10 maart jongsleden vond bij Eetcafé Jansen de jaarlijkse sponsoravond van Support68 weer op het programma. Het thema van de avond was: ‘Beter’, naar de titel van het boek van voormalig Nederlands zwemmer Maarten ter Weijden. Meer dan 100 sponsoren waren weer getuige van een gedenkwaardige avond.
Lees meer...

DZC'68 F12 - Viod F7

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf actief bij onze F12.

Luc bedankt voor de foto's.
Lees meer...

DZC'68 E6 - Pax E3

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf actief bij onze E6.

Luc bedankt voor de foto's.
Lees meer...

Eerste editie DZC'68 VoetbalQuiz groot succes!

Zaterdagavond 23 april vond de eerste editie van de DZC'68 VoetbalQuiz plaats in de kantine. Maar liefst 22 koppels gingen de strijd met elkaar aan. De winnaars zouden niet alleen de titel 'voetbalkenners van DZC' krijgen, ook waren er mooie prijzen te winnen. 
Lees meer...

Hello…good morning!

Voor wie van jullie Voetbal Inside heeft gekeken, heeft gezien hoe onze eigen ‘one and only’ van Gaal het stadion binnenkomt. Hij zegt dan; Hello, good evening’. Prachtig! Fantastisch! En aangezien ik mijzelf toch ook steeds meer reken tot het ‘crême de la crême’ van de voetbalwereld zeg ik u nu: Hello, good morning! Tja, je moet de kunst nu eenmaal afkijken van de ‘groten der aarde’.
Lees meer...

Vliegtuigen, knollenveld en een superspannende slotfase

19 maart 2016 – Teuge Voorwaarts VR1 - DZC’68 VR2
Lees meer...

F10G speelt lekker maar verliest van HC03

Zaterdag 19 maart stond de thuiswedstrijd tegen HC03 op het programma. Misschien zenuwen voor de eerste thuiswedstrijd wat ons nekte, want al na 1 minuut scoorde HC03 de 0-1 binnen.
Lees meer...

Wedstrijdverslag VV Pax MC1- DZC'68 MC2

De dames waren goed gefocust vandaag en begonnen vol in de aanval aan de wedstrijd. Met de overwinning van vorige week nog in gedachten creëerden ze volop kansen en werd het al snel 0-1 door Laura in het Hout.
Lees meer...

Zelfs Huntelaar kon niet voorkomen dat de F11g met 4-0 won

De F11g heeft gewonnen van Angerlo met 0-4. En Huntelaar was aanwezig voor zijn zoontje en mochten na de wedstrijd op de foto.
Lees meer...

DZC’68 VR2 wedstrijdverslagen februari 2016

Beter laat dan nooit, de wedstrijdverslagen van VR2 van de gehele maand februari!
Lees meer...

DZC voor Dummies ziet levenslicht

Medio maart rolden de eerste exemplaren van DZC voor Dummies van de persen. DZC voor Dummies is een handleiding voor alle (nieuwe) vrijwilligers. Het is een boekje van zo’n 40 pagina’s met allemaal handige weetjes over DZC’68.
Lees meer...

Wedstrijd verslag DZC '68 F12G - Angerlo Vooruit F3G

wat hebben onze mannen weer gestreden! Een super wedstrijd om naar te kijken en zeker eentje die we zomaar hadden kunnen winnen! Nieuw was het positiespel waar iedereen behoorlijk zijn best voor deed. En daarmee was al heel snel de 1-0 een feit. Man man man wat een doelpunt!!! De gelijkmaker volgde iets te snel maar dat mocht de pret niet drukken.
Lees meer...

BREAKING NEWS!!!!!! CHAMPIONS LEAGUE DZC’68 SPECIAL EDITION!!!

This is the moment! WOEHAAAA!! Jaaaa, het is zover! WOEHAAA!!!!  Nu vraagt u zich af?; wat is zover?? En dat snap ik. Want tot nu toe weet u nog steeds niets. En als rechtgeaard burger van Nederland EN in het bijzonder van Gelderland heeft u er recht op te weten wat er speelt. En ALLEMEMACHIES wat vind ik het geweldig om dit nieuws met u te delen; zeker omdat u er recht op hebt maar zeker ook omdat het zoooooo leuk is
Lees meer...

Den Ham bezorgt DZC’68 fikse kater

Den Ham won afgelopen zaterdag (12/3) met 0-1 van DZC’68. Het was een onverdiende overwinning, want DZC was op bijna alle fronten beter dan Den Ham. Helaas kon dit overwicht niet in doelpunten worden uitgedrukt. Den Ham scoorde wel en bezorgde DZC dus een fikse kater.
Lees meer...

DZC'68 F10G neemt verdienstelijk punt mee uit Steenderen

Deze zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Basteom F2G in Steenderen op het programma.Op de heenreis de tactiek besproken, lol gemaakt over Aviko frieten en na aankomst op sportpark "Het Hooge Wessel" even zoeken naar de juiste kleedkamer, omkleden en genoeg tijd voor een warming-up want waar is de scheidsrechter? De scheidsrechter had zich verslapen!!, dat kan alleen in Steenderen!!, 10 minuten later dan gepland toch de start van de wedstrijd.
Lees meer...

DZC'68 stopt met Zaalvoetbal

DZC''68 stopt met het aanbieden van Zaalvoetbal. Het bestuur heeft in haar vergadering op 3 maart jl. hierover een weloverwogen besluit genomen. Het is geen besluit voor eeuwig, dus in de toekomst is onder bepaalde voorwaarden een doorstart mogelijk.
Lees meer...

DZC 68 1 doet wat het moet doen

DZC ’68 heeft op zaterdag 05 maart 2016 een regelmatige 0 – 4 overwinning behaald bij de hekkensluiter FC RDC in Deventer. Veel concurrenten in de strijd om de prijzen morsten punten, zodat de Doetinchemmers nu zijn opgeschoven naar de derde stek op de ranglijst met nog een wedstrijd te goed tegen v.v. Hellendoorn.
Lees meer...

Verkeersschool Anneveldt verlengt contract!

Verkeersschool Anneveldt heeft het contract als zijnde bordsponsor met drie jaar verlengd. Piet Anneveldt is daarmee één van de sponsoren die het langst als sponsor aan onze vereniging verbonden is. Een leven lang DZC'68 is hier dan ook op zijn plaats! 
Lees meer...

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan!

Zoals we vorige week al meldden is de afgelopen winterstop een hectische periode geweest waarin veel transfers hebben plaatsgevonden. Een hele grote groep van maar liefst 27 spelers vertrok naar andere teams. Niet omdat ze het niet naar de zin hadden bij de Pro Data Champions League maar omdat er nou eenmaal een tijd van komen is en een tijd van gaan. En dus gingen ze.
Lees meer...

Spelregelvragen maart 2016 + Win 25 euro bon bij Hendrixen

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68 en win de 25 euro bon te besteden bij onze sponsor Hendrixen, die aan het eind van het seizoen wordt uitgereikt.
Lees meer...

Sponsoravond DZC'68 op 10 maart bij Eetcafé Jansen

Supppor68 heeft voor de sponsoravond op donderdag 10 maart weer een prachtig programma in elkaar weten te zetten. De sponsoravond vindt dit jaar plaats bij Eetcafé Jansen in het centrum van Doetinchem. Het programma begint om 19:30 uur.
Lees meer...

Businessclub DZC’68 auf Schalke!

Donderdag 25 februari 2016 was het dan zover. Het jaarlijkse uitje van de businessclubleden van DZC’68. Omstreeks 15:30 uur werden de gasten verwacht in de kantine van DZC’68. Daar stond een bakkie koffie klaar en een, door Nick Rijnshoeven zelf gedraaide, Duitse gehaktbal.
Lees meer...

Eerste wedstrijd voor de F10G een feit!

Na een lange winterstop en twee afgelaste wedstrijden stond vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen voor de F10G tegen De Hoven F2 in Zutphen op het programma. De winterse veldcondities waren best zwaar en het windje fris en guur, maar dat mocht de pret van de eerste wedstrijd niet drukken. Het team onder leiding van de leiders Edwin en Bas begonnen met een stevige warming-up waarna DZC de aftrap mocht nemen voor de eerste helft.
Lees meer...

Familie Paastoernooi

Beste D-, E-, F- en PCL-speler,
Op 2e paasdag, maandag 28 maart, organiseert DZC’68 weer het Familie Paastoernooi! Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. Je maakt een team met jouw familieleden en schrijft je als team in. 
Lees meer...

25 februari 2016 BC DZC'68 naar Schalke04 - Shakthar Donetsk

Aankomende donderdag reist de Businessclub van DZC'68 af naar Gelsenkirchen om aldaar de wedstrijd Schalke04 - Shakthar Donetsk te bezoeken. De bus zit vol dus aanmelden is niet meer mogelijk.
Lees meer...

Stilte tijdens de winterstop: OVER BROCCOLI EN WONDEREN ZIJN DE WERELD

Tjonge jonge, het was de afgelopen periode stil rondom de Pro Data Champions League! Althans…..zo LEEK het! Maarre…. NIETS was minder waar!! Jaja,  naar buiten toe was het inderdaad stil, maar achter de schermen was het een rumoer van jewelste! Dat heb je met een zo belangrijke groep als de Pro Data Champions League; aan de buitenkant lijkt het rustig maar intern werden er allerlei beslissingen genomen en knopen doorgehakt.
Lees meer...

M&J Design teamsponsor E2

M&J Design uit Zelhem is shirtsponsor geworden van DZC'68 E2! Tevens is het contract voor het reclamebord aan het hoofdveld verlengd. Wij zijn Manfred Janssen van M&J Design erg dankbaar en wensen de mannen van de E2 heel veel plezier en succes met hun nieuwe tenue!
Lees meer...

DZC’68 wint afgetekend van Oranje Nassau, incl. Fotoalbum

DZC’68 won afgelopen zaterdag (20/2) met grote cijfers van Oranje Nassau, het werd 6-1 op Sportpark Zuid. Een eindstand die al voor de rust was bereikt. De tweede helft stond voornamelijk in het teken van een blessure van de scheidsrechter. Een probleem dat door alle betrokken partijen soepel werd opgelost.
Lees meer...

DZC'68 D5 - AZC D2

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf actief bij onze D5.

Luc bedankt voor de foto's.
Lees meer...

DZC Begrotingsuitvoering seizoen 2015 – 2016

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van november 2015 is afgesproken, dat na inzicht in de halfjaarcijfers (het gaat hier om de realisatiecijfers over de periode 01 juli 2015 t/m 31 december 2015) de ALV te informeren of het bestuur aanleiding ziet de vastgestelde begroting aan te passen.
Lees meer...

Moedig onze Oranje Leeuwinnen aan op 5 maart in Rotterdam!

Bij voldoende belangstelling gaat DZC'68 met een bus naar Noorwegen - Nederland op 5 maart in Rotterdam. Dit is de tweede wedstrijd, van drie, die kwalificatie voor de Olympische Spelen moet bewerkstelligen door onze Oranje Leeuwinnen. Dit aanbod geldt voor iedereen die lid is van DZC'68.
Lees meer...

Judith Koster stopt als bestuurslid

In de Algemene Ledenvergadering van november vorig jaar is Judith Koster benoemd als bestuurslid. Hierbij is de restrictie gemaakt dat zij een tijdje mee zou lopen met het bestuur om daarna de definitieve keuze te maken voor een bestuursfunctie. Judith heeft hier dus niet voor gekozen en het waarom vindt u in haar volgende persoonlijke relaas.
Lees meer...

Spelregelvragen februari 2016 + Win 25 euro bon bij Hendrixen

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68 en win de 25 euro bon te besteden bij onze sponsor Hendrixen, die aan het eind van het seizoen wordt uitgereikt.
Lees meer...

Nieuwe ledenpas DZC'68 in postvakken

Afgelopen weekend zijn door Support68 de postvakken van alle teams van DZC’68 gevuld met de nieuwe ledenpassen. Ons verzoek aan alle trainers en/of leiders deze zo spoedig mogelijk uit te delen zodat iedereen zo snel mogelijk kan profiteren van de speciaal voor DZC’68 leden mogelijk gemaakte kortingen en acties!
Lees meer...

MVO Solutions BV sponsor trainingspakken DZC'68 D6

MVO Solutions BV uit Didam heeft de D6 van DZC'68 voorzien van schitterende trainingspakken. De pakken van de mannen zijn zelfs voorzien van hun eigen naam! Wij danken MVO Solutions BV voor hun bijdrage en wensen de D6 heel veel succes en plezier met hun nieuwe trainingspakken.
Lees meer...

Gelijkspel voor DZC’68 VR2 tegen FC Zutphen VR2

Een van de voordelen van zo vroeg in het seizoen starten met competitiewedstrijden is dat ook wij wedstrijden op het hoofdveld kunnen spelen. Ook op de prachtige locatie van FC Zutphen was dat het geval en dan ook nog eens met veel toeschouwers op de tribune. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een leuk voetbalfeestje.
Lees meer...

Bulten Tweewielers deelnemer ledenpas

Bulten Tweewielers, al jarenlang sponsor bij onze club, heeft besloten ook iets voor de leden van DZC'68 te willen doen. Gaat u aankomend jaar met uw ledenpas naar Bulten Tweewielers dan krijgt u maarliefst 15% korting op alle onderdelen en accessoires!
Lees meer...

Jara Hoopman keert terug bij DZC’68!

Na bijna twee seizoenen bij Jong PEC Zwolle Vrouwen te hebben gespeeld, keert Jara Hoopman terug bij DZC’68. Een stap die vraagt om uitleg.
Lees meer...

Intersport Twinsport Doetinchem op ledenpas!

Intersport Twinsport Doetinchem verlengt het contract met DZC’68 waardoor u ook aankomend jaar, op vertoon van uw ledenpas, weer 10% korting krijgt op alle voetbalgerelateerde producten.
Lees meer...

Verslag zaalvoetbaltoernooi voor vrijwilligers

Afgelopen zaterdag was er weer het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi voor vrijwilligers. Al hoewel we weinig vrijwilligers van deze gelegenheid waren, was het wel gezellig in de zaal van het Metzo College. Hierbij opgemaakt dat er 1 dame aanwezig was en 5 jeugd vrijwilligers. 
Lees meer...

Boeiende en gevarieerde Kaderdag

De tweede zaterdag van het nieuwe jaar was traditioneel ingeruimd voor de Kaderdag. Een middag voor alle trainers, leiders, coördinatoren, commissieleden en andere vrijwilligers. Het werd een middag met een stukje informatie, vijf boeiende workshops en een demonstratie Walking Football.
Lees meer...

Kom je ook voetballen?

Wij zoeken nieuwe en "oud" leden!!
Hoe lang twijfel jij nu al? Zal ik weer opnieuw gaan voetballen? Of: Lijkt me leuk maar ik weet niet of .........
Lees meer...

Ook Autobedrijf Ebus weer deelnemer ledenpas DZC'68

Ook bij Autobedrijf Ebus kunt u aankomend jaar weer profiteren met uw ledenpas! Heeft uw auto onderhoud nodig of moet deze gerepareerd worden? Ga dan naar Autobedrijf Ebus in Etten en ontvang maarliefst 10% korting op uw factuur.
Lees meer...

Alle remmen los bij REM & GO Autorijschool

In januari komt hij weer de ‘DZC’68 ledenpas’! Ook dit jaar kunt je weer profiteren bij REM & GO de autorijschool uit Doetinchem. Als lid van DZC’68 ontvang je maarliefst 10% korting op de toch al voordelige lespakketten van Rem & GO.
Lees meer...

Spelregel vragen Januari 2016 + ranglijst

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68.
Lees meer...

Steven Verheijen nieuwe trainer DZC'68 1

Steven Verheijen wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal van DZC'68. Hij wordt de opvolger van Arthur Isselman die na dit seizoen vertrekt. Steven is nu nog trainer van FC Trias uit Winterswijk, dat speelt in de derde klasse.
Lees meer...

Ook aankomend jaar trakteert Jamin leden DZC'68

Jamin Doetinchem heeft besloten om de leden van DZC'68 in het jaar 2016 ook weer te trakteren op een heerlijke korting! Op vertoon van de ledenpas ontvangt u daarom wederom het hele jaar door maarliefst 20% korting op het gehele assortiment. Dat is lekker!
Lees meer...

Foto's Oktoberfest 2015

Hierbij de foto's, beter laat dan nooit.
Lees meer...

Knakworsttoernooi pupillenafdeling DZC’68

Zaterdagmorgen, het is nog vroeg, zijn de eerste vrijwilligers bij DZC’68 alweer in de weer. Vandaag staat de 2e activiteit op het programma van de pupillenafdeling van DZC’68 voor het winterprogramma. In de keuken worden de broodjes klaargelegd en de knakworsten opgewarmd. De koffie is bruin voor de belangstellenden.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Mirjam de Jonge (42), samenwonend met Jeroen en moeder van Sanne (18), Mees (11) en Merijn (10), is tekstschrijver van beroep en als ouder en vrijwilliger betrokken bij DZC.
Lees meer...

DZC’68 altijd en overal online

Heb je een leuke foto gemaakt tijdens een wedstrijd, training of in de kantine, mail deze dan naar: communicatie@dzc68.nl en wij zorgen dat hij geplaatst wordt op de Instagram pagina van DZC'68.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Marijn van Leeuwen zit op het Rietveld lyceum en voetbalt bij DZC in de B4. Als vrijwilliger traint hij de MC2, is scheidsrechter en helpt op zaterdagochtend vaak mee met de Champions League.
Lees meer...

Wout Blasman: ‘Ik wil dit seizoen minimaal 20 doelpunten maken’

Na vier wedstrijden op rij het net niet gevonden te hebben, was hij afgelopen zaterdag weer los met een hattrick tegen Hulzense Boys (5-1 winst). De 18-jarige Wout Blasman, geboren en getogen in Terborg, wist dit seizoen als debutant in de selectie al 10 keer te scoren. Tijn Bakker sprak met de spits, die via v.v. Terborg en de jeugd van De Graafschap bij DZC terechtkwam.
Lees meer...

Gezellige, ontroerende en sportieve start van het nieuwe jaar

Afgelopen zaterdag (2/1) hield DZC’68 haar Nieuwjaarsreceptie. Er was dit jaar gekozen om de Nieuwjaarsreceptie te koppelen aan het Snerttoernooi. Er waren prachtige speeches, mooie oproepen, fijne bedankjes en er werd onder echte snert-omstandigheden lekker gevoetbald.
Lees meer...

Bioscoop bezoek pupillen afdeling DZC'68 (update fotalbum)

Op zaterdag 12 december begint de dag voor een aantal voetballers nog met een wedstrijd maar voor de meeste is de winterstop al begonnen. In het kader van "het winterprogramma" van DZC'68 hebben we bedacht om een middag met de pupillen afdelingen naar de JT-bioscoop te gaan.
Lees meer...

De Groenmakers op shirt vrouwen 2

De Groenmakers heeft zich voor de aankomende drie seizoen verbonden aan vrouwen 2. Dit is ook een bewuste keuze geweest van Jan van Ulst van de Groenmakers. Deze dames moeten er hard voor knokken om uiteindelijk ook in het 1e team terecht te komen. Dat past helemaal bij de bedrijfsfilosofie van de Groenmakers. Wij danken De Groenmakers en wensen Vrouwen 2  heel veel succes!
Lees meer...

Ledenpas kerst-actie bij EXIT Toys buitenspeelgoed

EXIT Toys buitenspeelgoed komt in de maand december met een speciale ledenpas kerst-actie. Ga naar www.exittoys.nl, gebruik de actiecode DZCledenpas15, en krijg maarliefst 20% korting op al het buitenspeelgoed. Uw aankoop wordt vervolgens nog gratis bij u thuisbezorgt ook!
Lees meer...

Curan Medical BV shirtsponsor D5

Curan Medical BV heeft onze mannen van de D5 voorzien van schitterende nieuwe tenues. Met dit extra stukje uitstraling zullen de mannen na de winterstop, hun verdienstelijke eerste helft van de competitie, zeker een goed gevolg geven! Wij danken Curan Medical BV voor hun bijdrage en wensen de D5 heel veel succes en plezier met hun nieuwe tenues.
Lees meer...

Vrouwen 1 bekert verder na de winterstop

Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen AZC/Eefde VR1 op het programma. Dit team komt uit in de 4e klasse zondag. Net als wij winnen ook deze dames geregeld met ruime cijfers, dus we moesten D'RAN!
Lees meer...

DZC'68 1 in mineur de winterstop in

DZC’68 is er niet in geslaagd de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop in winst om te zetten. Op sportpark Zuid werd een even verrassende als onnodige nederlaag geleden tegen het laag geklasseerde SVI uit Zwolle : 1-2.
Lees meer...

DZC'68 E7 - DVC E4

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf actief bij onze E7.

Luc bedankt voor de foto's.
Lees meer...

DZC'68 1 - SVI 1

Er was afgelopen zaterdag ook een fotograaf aanwezig bij onze hoofdmacht .

Luc bedankt maar weer voor de foto's.
Lees meer...

Marion Onstenk nieuwe voorzitter Vrijwilligerscommissie

Marion Onstenk is met onmiddellijke ingang de nieuwe voorzitter van de Vrijwilligerscommissie. Zij neemt de voorzittershamer over van Egenius Lodewijks. Marion is geen onbekende bij DZC’68, zo is zij bijvoorbeeld belast met de Verklaring omtrent Gedrag.
Lees meer...

De kampioenswedstrijd van de D10

Zaterdag 5 december mocht de D10 de laatste wedstrijd spelen om het kampioenschap. En om het nog spannender te maken tegen de nummer twee van de competitie, Doesburg D2. SC Doesburg had 1 wedstrijd gelijk gespeeld en wij hadden alle wedstrijden gewonnen. Met 82 doelpunten in 9 wedstrijden mogen we zeggen dat we redelijk makkelijk scoren.
Lees meer...

G-Jeugd, het Andere Oranje, krijgt eigen trainingspakken.

Zaterdag 5 december kreeg het G-jeugd team voor het vertrek naar Zutphen hun eigen trainingspakken. De sponsor de heer Henry Reinders, van reinderstapverhuur.nl, kwam zaterdagochtend speciaal naar vvDoetinchem om de pakken uit te reiken
Lees meer...

Arthur Isselman en DZC'68 na dit seizoen uit elkaar

Arthur Isselman gaat na dit seizoen DZC'68 verlaten. Volgens eigen zeggen is Arthur toe aan een nieuwe uitdaging. In het begin van het seizoen 2013-2014 werd Arthur trainer van het eerste van DZC en werd toen kampioen in de 3e klasse. In dit seizoen doet het eerste mee om de prijzen in de 2e klasse. Ondanks deze goede resultaten toch reden voor iets anders.
Lees meer...

DZC'68 VR 2 - Achilles VR 1

Afgelopen zaterdag was er weer een fotograaf actief bij DZC'68, nu bij de Vrouwen 2.

Luc, bedankt voor de mooie foto's
Lees meer...

Najaars kampioenen bij DZC'68

Bij DZC'68 zijn er ook weer najaars kampioenen.

Alle teams die kampioen zijn geworden van harte gefeliciteerd namens DZC'68.
Lees meer...

DZC'68 E2 - Witkampers E1

Afgelopen zaterdag was er ook weer een fotograaf actief bij DZC'68.

Luc bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Gezwinde spoed is zelden goed!

Och och, wat WAS het spannend! We konden al op de website lezen dat Sinterklaas ook dit jaar weer bij DZC’68 zou komen. En dat kon maar 1 ding betekenen; namelijk dat we alleen maar lieve kinderen hebben bij DZC’68. Dat wisten wij natuurlijk AAAALLLLLAAANNNNGGG maar ja, de Sint wordt ook een dagje ouder, dus je weet nooit helemaal zeker of hij zich al die kennis en inzichten ook daadwerkelijk kan herinneren.
Lees meer...

Spelregel vragen December 2015 + ranglijst

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68.
Lees meer...

DZC’68 VR1 maakt 100ste doelpunt voor de winterstop!

DZC’68 VR1 mocht afgelopen zaterdag naar Zelhem voor een wedstrijd tegen Zelos VR2. Na vorige week een sfeervolle ambiance, maar wat minder goed spel waren de dames gebrand om vandaag weer te laten zien waarom zij bovenaan staan!
Lees meer...

Videoverslag DZC'68 E2 tegen Silvolde E1

Afgelopen zaterdag heeft de E2 weer een overtuigende overwinning geboekt op de E1 van Silvolde, middenmoter in de poule. Op sportpark Zuid werd het maar liefst 7-2.
Lees meer...

DZC'68 verliest met 2-0 van De Esch

Afgelopen zaterdag (28/11) verloor DZC’68 haar tweede competitiewedstrijd op rij; het werd in Oldenzaal 2-0 voor De Esch. DZC begon sterk en creëerde een aantal mooie kansen, maar wist deze niet te benutten. Daarna kantelde de wedstrijd en verloor DZC het plezier, het zelfvertrouwen en opnieuw drie punten.
Lees meer...

KAMPIOENEN DZC'68 F7

Vandaag (zaterdag 28-11-2015) was het dan eindelijk zover, de kampioenswedstrijd. Na vorige week gewonnen te hebben van ons directe concurrent (6-1) was vandaag winnen alleen nog nodig voor het kampioenschap.
Lees meer...

DZC'68 D2 - Ruurlo D2

Afgelopen zaterdag was er weer een fotograaf actief bij DZC'68/

Luc Verheij bedankt voor de mooie foto's
Lees meer...

DZC'68 D1 - Bennekom D1

Afgelopen zaterdag was er weer een fotograaf actief bij DZC'68/

Luc Verheij bedankt voor de mooie foto's
Lees meer...

Drukbezochte Algemene Ledenvergadering

Op 25 november werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Het werd een drukbezochte, gevarieerde en levendige vergadering. Meer dan 50 leden hadden de weg naar het Clubhuis van DZC’68 gevonden en konden onder meer kennis maken met een noviteit, de DZC ClubApp.
Lees meer...

DZC'68 VR1 - SKV VR1

Na vorige week een zeer fysiek duel tegen Eefde met een 8-0 overwinning als resultaat stond nu SKV op het programma. Een tegenstander die vorig seizoen net boven ons is geëindigd.
Lees meer...

HPU internet services teamsponsor DZC’68 D1

Naast de F2 en E1 is HPU internet services nu ook teamsponsor geworden van onze D1. In de nieuwe tenues en trainingspakken zien de mannen er top uit! Net als onze website natuurlijk die namelijk ook is ontwikkeld en gebouwd door HPU internet services. Mede namens de D1 willen wij Jeroen Nienhuis en HPU ontzettend bedanken.
Lees meer...

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen

En zo is het! Nu ben ik slechts een simpele ziel en waag mij niet aan uitspraken, opvattingen, meningen over al die zaken die momenteel aan de orde van de dag zijn en die hier in principe ook niet thuishoren. Maar deze week kan ik er ook niet helemaal omheen. En daarom nog een keer: iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen. Het mooie is dat ik dat ook elke week weer zie, in dat hele kleine kinderwereldje dat Pro Data Champions League heet.
Lees meer...

Interview Belend Shekho

Sinds dit seizoen speelt de 21-jarige Belend Shekho in het geel en blauw van DZC’68. Geboren te Kotbat Tahani, een dorpje in Syrië. Toen hij 5 jaar oud was kwam hij naar Nederland. Ook zijn broertjes Hassan (19) en Behzad (20) spelen bij DZC. Tekst: Tijn bakker

Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Annemiek van der Sterren-Wenneker, getrouwd met Hans en de trotse moeder van Tom, is F-coördinator bij DZC en werkt als O&G verpleegkundige op de kraam- en verloskundeafdeling in het Slingeland Ziekenhuis. ‘Ik zie menig voetballetje geboren worden,’ vertelt ze.
Lees meer...

COLUMN Clubliefde

Diploma C halen was geen optie, want mijn zoon moest en zou nú op voetbal en trainen was op hetzelfde tijdstip als de zwemles. Zo deed DZC een jaar of 7 geleden intrede in ons dagelijks leven. Een Champions League, een stuk of 10 paar voetbalschoenen, voetbalplaatjesacties en ontelbare vroege zaterdagochtenden verder, kunnen we ons geen leven zonder DZC meer voorstellen. Door: Marianne Kock
Lees meer...

Videoverslag wedstrijd DZC'68 2 - Excelsior '31 2

Tijdens de wedstrijd van DZC'68 2 was er ook een cameraman actief van SV Excelsior '31.

SV Excelsior '31 bedankt voor de mooie video opname.

Lees meer...

DZC’68 verliest met 0-3 van IJVV

Afgelopen zaterdag (14/11) verloor DZC’68 na zes overwinningen en drie gelijke spelen haar eerste wedstrijd. IJVV uit IJsselmuiden won op Sportpark Zuid met 0-3. Met de rust stond er al een 0-2 op het scorebord en een machteloos DZC wist die achterstand niet meer om te buigen.
Lees meer...

DZC'68 E12 - Zutphen E10

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf actief op sportpark Zuid.

Luc bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

DZC'68 E10 - Longa 30 E8

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf actief op sportpark Zuid.

Luc bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Kab accountants & belastingadviseurs Gouden Balsponsor DZC’68

Er werd afgelopen vrijdag flink getoost want ook Arnoud Thuss van Kab accountants & belastingadviseurs zette zijn handtekening onder een sponsorcontract met DZC’68. Kab is daarmee de eerste Gouden Balsponsor van DZC’68. Tevens staat Kab de aankomende drie seizoenen op de shirts van onze C2. 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 E2 tegen PAX E1

Afgelopen zaterdag heeft de E2 in de 1e Klasse een goede reeks vervolg gegeven met een ruime overwinning op PAX E1 uit Hengelo. Dit was alweer de 4e overwinning op rij. De jongens van DZC kwamen na enkele leuke combinaties al snel op een 2-0 voorsprong.
Lees meer...

FLUITEN BIJ DZC’68: VAN ‘MOETJE’ NAAR ‘JA GRAAG!’

Bij DZC’68 uit Doetinchem is het al jarenlang verplicht voor alle C-spelers: de opleiding Pupillenscheidsrechter volgen en een wedstrijdje fluiten. “Zo’n 25 à 30 procent vindt het zo leuk dat ze vaker willen fluiten”, aldus scheidsrechterscoördinator Bart Bouwmeester.
Lees meer...

REBO Groep BV Zilveren Balsponsor DZC’68

Afgelopen vrijdag hebben Ninke Sloot en Pascal Elshof van de REBO Groep BV, tijdens een gezellige vrijmibo bij Café Jansen, hun handtekening gezet onder een sponsorcontract met DZC’68. Naast shirtsponsor van het zesde elftal verbinden zij zich nu ook als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging. Wij zijn natuurlijk enorm trots en verheugd met deze uitbreiding van onze samenwerking.
Lees meer...

Vrouwen 1 op jacht naar 100ste competitiedoelpunt voor de winsterstop!

Ook met doordeweekse programma behaalt VR1 succes. Na de eenvoudige zege op DTS VR3 vorige week (10-0) werd woensdag jl. in een midweeks bekerduel, 1e ronde, ook Eibergen VR1 relatief eenvoudig opzij gezet.
Lees meer...

DZC ’68 komt weer niet tot scoren in Westervoort

Het eerste elftal van DZC ‘68 is er niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen AVW ’66 in winst om te zetten. De wedstrijd eindigde zoals die begon : 0 – 0. Vorige week had DZC ’68 ook al moeite op het net te vinden. Het was derhalve het tweede doelpuntloze gelijkspel op rij. 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 MC2 - Ulftse Boys MC1

Na een zeer matig begin scoorde Ulftse 'Boys' slim na een inschattingsfout van de keepster van DZC halverwege de eerste helft. De meiden van DZC konden elkaar niet vinden in het veld en waren steeds een stap te laat.
Lees meer...

Heilbron Assurantiën Bronzen Balsponsor DZC'68

Heilbron Assurantiën heeft vrijdagmiddag, tijdens een zeer gezellige vrijmibo, een sponsorcontract ondertekend met DZC'68. Heilbron heeft zich daarmee als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking!  
Lees meer...

T-Time Men's Wear en EXIT Toys steken E2 in trainingskleding

T-Time Men's Wear en EXIT Toys buitenspeelgoed hebben de mannen van de E2 voorzien van schitterende trainingskleding. Zo aan de foto te zien hebben de mannen er al veel plezier van!
Lees meer...

Foto's Halloween Voetbalfeest

Afgelopen vrijdag waren er ruim 35 enthousiaste voetbaltalentjes bij het Halloween Voetbalfestijn voor meisjes bij DZC’68. Bij een heerlijk nazomers zonnetje vermaakten de meisjes zich opperbest bij de acht verschillende activiteiten die op het hoofdveld waren uitgezet. 
Lees meer...

DZC'68 F3 - SV Basteom F1

DZC'68 F9 - Ulftse Boys F3
Afgelopen zaterdag was er weer een fotograaf actief bij DZC'68.

Luc, bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Spelregel vragen November 2015 + ranglijst

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen. Beantwoord de vragen en ga voor de titel spelregel master van DZC'68.
Lees meer...

Centric Pupillenkamp 2015 (2)

Tijdens de afgelopen herstkamp was er een fotograaf actief bij DZC'68.

Gerard bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

DZC’68 speelt gelijk tegen Dieren en mist periodetitel

Zaterdagmiddag (31/10) speelden zowel senioren 1 en 2 van DZC’68 een thuiswedstrijd. DZC 1 speelde met 0-0 gelijk tegen Dieren en DZC 2 won met 4-1 van CSV Apeldoorn. Het gelijke spel van het eerste voelde als een verlies, de periodetitel en de koppositie werden verspeeld aan Hulzense Boys.
Lees meer...

DZC'68 F9 - Ulftse Boys F3

Afgelopen zaterdag was er weer een fotograaf actief bij DZC'68.

Luc, bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Bloembollenactie bij DZC'68

Wil je in het voorjaar mooie bloemen in de tuin hebben. Koop dan de bloembollen bij DZC'68. Je steunt ook gelijk onze nieuw te bouwen accomodatie. Binnenkort ontvangen jullie een mailtje met een actie-code. Met deze actie-code kunnen jij, je familie en vrienden bloembollen bestellen in onze speciale actie-website!
Lees meer...

Update: Nieuwe accommodatie DZC'68

Update nieuwe accommodatie DZC'68 - 26-10-2015 van de voorzitter

Lees meer...

Stem op onze E6, voor Dacia #Selfietime actie

De E6 van DZC'68 is een van de winnaars geworden van de Dacia #selfietime. Steun onze E6 en stem op hun foto. Deze is te vinden op de Facebook pagina van Herwers of hier


Lees meer...

DZC'68 MB1 - VDZ MBD1

Afgelopen zaterdag was er weer een fotograaf actief bij DZC'68.

Luc, bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Centric Pupillenkamp 2015 (1)

Afgelopen dagen was er het Centric Herfstkamp op sportpark Zuid.
Er was ook een fotograaf actief.

Luc weer bedankt voor de foto's.
Lees meer...

DZC '68 1 - Winterswijk 1

Gisteravond tijdens de achterhoek cup was een fotograaf actief bij DZC'68.
Luc Bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

"We gaan voor promotie met Vrouwen 1"

Dennis Kitaman is begonnen aan zijn 1e seizoen als hoofdtrainer van DZC’68 VR1. De werkgroep Vrouwenvoetbal sprak met hem.
Lees meer...

DZC’68 1 op karakter langs Den Ham

DZC’68 heeft afgelopen zaterdagmiddag (17/10) een zwaar bevochten overwinning behaald op Den Ham. Het werd 1-2, na een 1-0 achterstand. DZC begon sterk, maar verloor daarna het initiatief tegen een collectief sterk spelend Den Ham. Op basis van karakter en individuele kwaliteiten werd er echter toch nog gewonnen.

.
Lees meer...

Column: Marieke van Erkelens

Langs de lijn of online?
Het is half oktober en de eerste competitiewedstrijden liggen achter ons. Na een paar natte zaterdagen gelukkig ook zonnige zaterdagen!! Hetzelfde geldt misschien wel voor de uitslagen van deze wedstrijden: grijs en somber, druilerig of heel zonnig.
Lees meer...

Interview Sergio Keurntjes

Na vier jaar in het Derde en één jaar in het Tweede gevoetbald te hebben, is het Sergio Keurntjes gelukt om het Eerste elftal te bereiken. De 26-jarige Doetinchemmer heeft er inmiddels al de nodige minuten opzitten binnen de lijnen met ons vlaggenschip.
Tijn Bakker ging met de verdediger om tafel.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DCS MC1 - DZC'68 MC2

Een spannende strijd tegen de nummer 1 van de ranglijst stond vanochtend op het programma.  Nadat  de meiden van DZC bekomen waren van schrik van de fysieke kracht van de meiden van DCS in de eerste 10 minuten van de wedstrijd herpakten ze zich prima. 
Lees meer...

DZC'68 1 ruim langs FC RDC 1

DZC’68 heeft op zaterdag 10 oktober 2015 ruim gewonnen van FC RDC uit Deventer. Uiteindelijk werd het krachtsverschil tussen de koploper en de nummer laatst uitgedrukt 5-0. Door dit resultaat gaat DZC’68 na zes gespeelde ronden fier aan de leiding in de 2de klasse H van District Oost.
Lees meer...

Beautysalon Elody en Pedicure Karin op trainingspakken Vrouwen 2

Beautysalon Elody en Pedicure Karin hebben ons tweede vrouwenteam voorzien van prachtige trainingspakken. Wij zijn deze twee vrolijke dames hiervoor erg dankbaar en wensen het team erg veel succes met de pakken!
Lees meer...

Techniek training Pupillen

De techniek trainingen komen er weer aan, speciaal bedoelt voor de pupillen. We zien jullie graag op de vrijdagmiddagen. Voor data's zie onderstaand schema.
Lees meer...

DZC’68 weer op het juiste pad (update)

DZC’68 is weer op het juiste pad. Het won in Almelo van Oranje Nassau met 2-4. Zo is de vervelende nasmaak van de vorige wedstrijd weggespoeld en staat de ploeg van coach Arthur Isselman nu alleen bovenaan in de tweede klasse H. Dit omdat naaste belager De Esch uit Oldenzaal met 4-0 verloor van Dieren.
Lees meer...

DZC MC2-VVG MC1

De meiden waren gemotiveerd er een mooie pot van te maken de strijd om de eerste plek in de competitie. Allebei de elftallen hebben hun eerste 3 wedstrijden gewonnen. VVG heeft een sterk elftal met grotendeels 2e jaars C. Maar ook de meiden van DZC zijn erg gegroeid en bloedfanatiek.
Lees meer...

Wedstrijdverslag MD1 - D9

Donderavond 1 oktober was het zo ver. Ons meidenteam MD1 had een oefenwedstrijd tegen de jongens van de D9. We hadden er erg veel zin in. We zaten goed in de wedstrijd en waren lekker fel. Wel speelden we met een andere opstelling om te oefenen.
Lees meer...

KNVB-Voetbalfestival 17 september 2015

Op donderdag 17 september 2015 kwamen ruim 40 enthousiaste voetbaltalentjes in de dop naar het KNVB-voetbalfestival bij DZC’68. Ondanks de stromende regen vermaakten zij zich opperbest bij de zes activiteiten die op het hoofdveld waren uitgezet.
Lees meer...

Dramatisch gelijkspel DZC’68

DZC’68 heeft zichzelf ernstig benadeeld in de thuiswedstrijd tegen
Hellendoorn (2-2). Tot de 40e minuut werd Hellendoorn van de mat gespeeld(2-0), maar na twee domme rode kaarten, nam Hellendoorn toch nog een puntje mee naar Overijssel. Aangezien medekoploper De Esch uit Oldenzaal ook gelijkspeelde, staan beide ploegen met 10 uit 4 nog steeds bovenaan in de tweede klasse H.
Lees meer...

Na schoolse opvang bij DZC'68

Samen met voetbalvereniging DZC ’68 organiseert Actief4Kids een sportief programma na school, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kom dus na school lekker sporten bij ons!
Lees meer...

Presentatie teams 2015 (update)

Tijdens de teampresentatie's was er ook een fotograaf actief, om de sfeer te fotograferen. 
Marcel Rekers en Jan Henk Pasman bedankt voor de mooie foto's.
Lees meer...

Elftalfoto’s

Alle elftal foto’s die tijdens de Team presentatie zijn gemaakt, zijn vanaf nu te vinden op je teampagina.
Vanzelfsprekend wordt de rest van de teamfoto’s zo snel mogelijk geplaatst!  Gerard Wissink en Jan Henk Pasman bedankt voor de mooie elftal foto's.

DZC 68 1 wint ook in Kampen

DZC ’68 heeft op zaterdag 19 september 2015 ook gewonnen van DOS Kampen. Het werd op het kunstgras van sportpark De Maten 1 – 3 voor de geel blauwen uit Doetinchem. Hierdoor gaat DZC ’68 samen met De Esch uit Oldenzaal aan de leiding in de 2de klasse H van District Oost.
Lees meer...

Flitsende start

Op zaterdag 5 september was ik getuige van de competitiestart van het eerste elftal van DZC’68 in Zwolle. Dankzij een flitsende start wonnen de mannen van trainer/coach Arthur Isselman met 0-2 van ZAC. Ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd stonden er 5 nieuwelingen in de basis. Twee jongens van ‘buiten’, twee uit de A1 en één teruggekeerd na een zware blessure. Er was dus een nieuw team geformeerd, dat met plezier en zelfvertrouwen een goede start maakte.

Lees meer...

‘We willen gaan voor promotie, bovenin meedoen’

Arthur Isselman is begonnen aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van DZC’68. Na wisselvallige resultaten in de poulefase van het bekertoernooi is zijn ploeg de competitie voortvarend van start gegaan met een 0-2 overwinning op ZAC in Zwolle.
Lees meer...

DZC’68 wint na een moeizame wedstrijd

Het eerste elftal van DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (12/9) de thuiswedstrijd tegen ASC’62 uit Dalfsen. DZC’68 kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar heeft dit uiteindelijk weten om te buigen naar een terechte overwinning. DZC’68 heeft na deze overwinning de volle 6 punten uit 2 wedstrijden.
Lees meer...

Gademann Vervoer BV ook dit seizoen weer official partner

Gademann Vervoer BV uit Didam verzorgt ook aankomend seizoen weer het vervoer voor ons eerste elftal. Tevens wordt het sponsorcontract als official partner van DZC’68 met een jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Flitsende start DZC’68

Het eerste elftal van DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (5/9) haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Er werd een 0-2 overwinning behaald op ZAC uit Zwolle. Zo is de toon gezet voor een hopelijk veelbelovend seizoen. Een seizoen waar DZC voor de prijzen gaat.
Lees meer...

Cockerits Dak en Wand BV verlengt sponsorcontract

Wij zijn erg verheugd mede te delen dat Cockerits Dak en Wand BV zijn sponsorcontract met drie jaar heeft verlengd! Cockerits Dak en Wand BV is al jaren verbonden aan onze vereniging en wij hopen dat nog vele jaren zullen volgen.
Lees meer...

Janssen Rieten Daken bordsponsor DZC’68

Janssen Rieten Daken, gespecialiseerd in het dekken van daken, hooibergen & tuinhuisjes heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten bij DZC’68. Wij heten Richard Janssen en zijn bedrijf van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Facebook pagina van team, nu ook op team pagina

Op de team pagina, nu ook de facebook link zichtbaar.
Wilt u ook de facebook pagina van uw team, op de team pagina van DZC'68. mail naar webmasters@dzc68.nl
Dan komt de link zo snel als mogelijk op team pagina.

35/45+ voetbal bij DZC'68

Het seizoen is weer begonnen en DZC'68 is fanatiek bezig om het 35/45+ voetbal grootst aan te pakken.
Nu heeft DZC in beide leeftijdsgroepen een team actief, waarbij u ook deel uit kan maken.
Lees meer...

IDMK trainingen nieuwe Bordsponsor DZC’68

IDMK trainingen, specialist op het vakgebied van Communicatie, CRM, E-commerce, Online Marketing en Social media, heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. We zijn verheugd weer zo’n mooi bedrijf bij onze vereniging te mogen verwelkomen.
Lees meer...

Uitrol Verklaring omtrent Gedrag (Update)

In de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van 23 juni jl. heeft het bestuur van DZC’68 een akkoord gekregen om de Verklaring omtrent Gedrag (VOG) uit te rollen in de vereniging. Voor meer info zie  "Verklaring Omtrent Gedrag"
Lees meer...

Robin Faber versterkt eerste elftal DZC’68

Robin Faber heeft besloten om zijn voetbalcarrière voort te zetten bij DZC’68. Robin woonde jarenlang in Den Haag. Onder andere gezinsuitbreiding hebben Robin en zijn vriendin Joanne doen besluiten terug te keren naar hun geboortegrond.
Lees meer...

TRAINER GEZOCHT voor B3

DZC'68 zoekt voor de B3 een trainer. Interesse? stuur een bericht naar Max Riekel.Benschop Glas verlengt sponsorcontract

Benschop Glas uit Doetinchem heeft zijn sponsorcontract met drie jaar verlengd. Tevens heeft Benschop Glas het oudste bord dat aan het hoofdveld hing vervangen door een nieuwe. 
Lees meer...

DZC'68 introduceert VTON app

De VTON app is een trainers app die zo ontwikkeld is dat je het gehele jaar, via een jaarplanning, precies kunt zien welke training je moet geven op welke dag. 
Lees meer...

Charlotte de Jong en Jos Schleedoorn benoemd tot vertrouwenspersoon

Het bestuur is erg blij te kunnen melden dat Charlotte de Jong en Jos Schleedoorn zijn benoemd tot vertrouwenscontactpersoon bij DZC’68. De functie van vertrouwenscontactpersoon is nieuw bij DZC en past in het plaatje van een veilig, sportief en verbindend sportklimaat.
Lees meer...

Support68 neemt sponsoren mee naar Dromenland

De tweede Support68 businessavond op donderdag 18 juni was weer een groot succes! Nog weer meer sponsoren dan vorig jaar hadden de weg naar Het land van Jan Klaassen gevonden om te worden meegenomen naar Dromenland.
Lees meer...

DZC’68 en Stichting Fight cancer tekenen voor samenwerking

DZC’68 gaat een langdurige samenwerking aan met Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding onder het motto ‘Love life. Fight cancer’. De intentieverklaring tussen de voetbalclub en het jonge zusje van KWF werd afgelopen donderdag 18 juni met trots getekend in Het Land van Jan Klaassen.
Lees meer...

DZC'68 nu ook op Instagram

DZC'68 is nu ook te vinden op Instagram. Volg ons via deze link https://instagram.com/dzc68/
Heb je een leuke foto gemaakt tijdens een wedstrijd, mail de foto dan door naar: communicatie@dzc68.nl. Dan wordt de foto geplaatst op de instagram pagina van DZC'68.

Post van Wilfred Genee

Beste ambassadeurs, vrijwilligers en clubmedewerkers,

Hierbij wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie inzet van het afgelopen seizoen voor het project “de bewuste voetbalkantine”. Wat aanvankelijk begon als een uit de hand gelopen grap tussen Johan Derksen en ondergetekende eindigde uiteindelijk in een uiterst spannende eindstrijd tussen de meest fanatieke deelnemers aan het project, met Gasselternijveen als winnaar.

Lees meer...

WE HADDEN EEN ‘ALLES MAG’ DAG! Over voetballen en

het Land van Jan Klaassen (fotoalbum incl.)

Ja mensen, het einde van een prachtig, gezellig, sportief en humorvol seizoen van de Pro Data Champions League is nu toch echt gekomen. Het is UUT MET DE PRET!! Maar voordat het echt zover was,  was het toch nog wel een hele dag ‘IN’ met de pret want 6 juni was wel een hele bijzondere zaterdag.
Lees meer...

TB Events zoekt begeleiders

Sponsor TB Events uit Doetinchem is op zoek naar begeleiders voor hun evenementen (O.a. voor Bubbelbal). Wil jij wat bijverdienen? Neem dan contact op met Taco Hermeling van TB Events via taco@tbevents.nl of bel naar 0314-741741
Lees meer...

Hotel Campanile Zevenaar teamsponsor DZC'68 B2

Afgelopen zaterdag hebben Hotel Campanile Zevenaar (Eric en Claudia Wortelboer) en DZC'68 een sponsorcontract ondertekend. De naam Hotel Campanile Zevenaar staat de aankomende drie jaar op de shirts en trainingspakken van onze B2. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijke taart van Horecaatje werd de levenslange samenwerking bezegeld.
Lees meer...

Janssen Payroll Services teamsponsor van meiden C junioren

Afgelopen zaterdag hebben Mark Limbeek van Janssen Payroll Services en voorzitter Jan Minkhorst hun handtekening gezet onder een driejarig sponsorcontract. Het Doetinchemse bedrijf siert hiermee voor drie jaar het prachtige damestenue.
Lees meer...

Trainers gezocht voor de B afdeling

Voor het komend seizoen zoeken wij voor de B3, B4, en B6 nog trainers en leiders. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Max Riekel: m.riekel@dzc68.nl of 06-19 07 10 21. 

Van Costa Brava naar Costa Doetinchem.

Dat waren me de weekjes wel! Zoal ik u vorige week meldde was ik de afgelopen twee weken in Spanje om de banden aan te trekken met oa FC Barcelona en het profvoetbal in het algemeen. En ik kan u vertellen dat het een succesvol is verlopen. We hebben meerdere internationale sterren kunnen vastleggen. In eerste instantie zullen ze op proef komen om te kijken of ze het niveau van onze Champions League aankunnen. Als u morgen naar onze befaamde training komt kijken zult u spelers met een shirtje van bijvoorbeeld Italië, Brazilië,  Spanje, FC Barcelona en Manchester United zien rondlopen.
Lees meer...

Regio finale bekertoernooi E

Er was afgelopen zaterdag tijdens de regio beker finales E weer een fotograaf actief langs het veld van DZC '68.

Luc bedankt voor de foto's
Lees meer...

Wat een seizoen!

Op dit moment zijn de laatste competitie- en bekerwedstrijden net gespeeld en de toernooien al weer in volle gang. Wat hebben we als club een goed- en mooi seizoen achter de rug! En dat op vele fronten!

Lees meer...

DZC'68 2 komt tekort in bekerfinale (0-4)

Het 2e elftal van DZC'68 heeft de bekerfinale in de reserve klasse met 4-0 verloren. Het team van trainer Iwan Schoppema moest zijn meerdere erkennen in hoofdklasser SVZW uit Wierden. Over de hele wedstrijd gezien werden er niet zoveel kansen weggeven, maar door twee persoonlijke foutjes achterin kwam SVZW voor rust twee keer tot scoren.
Lees meer...

Regio finale bekertoernooi F

Er was afgelopen zaterdag tijdens de regio beker finales F weer een fotograaf actief langs het veld van DZC '68.

Luc bedankt voor de foto's
Lees meer...

Voetbalclinic Jong PEC Zwolle Vrouwen

De werkgroep Vrouwenvoetbal van DZC'68 organiseert een leuke VoetbalClinic voor jullie!
De speelsters van Jong Pec Zwolle Vrouwen willen dit heel graag voor jullie verzorgen. 
Dus heb jij altijd al een keer willen trainen met speelsters van een profclub? Dan is dit je kans!
Lees meer...

Belend Shekho nieuwe aanwinst DZC’68

Belend Shekho werd zondag kampioen met VV Alverna en promoveerde daarmee naar de hoofdklasse. Toch heeft Belend er voor gekozen om volgend jaar bij DZC’68 te komen voetballen.
 Daarmee spelen er volgend seizoen maar liefst drie Shekho’s in de selectie van DZC’68.
Lees meer...

Wedstrijdverslag MVR MD1-DZC '68 MD2

Wederom op het hoofdveld van MVR dit keer leek het alsof de meiden vleugels hadden. Na ongeveer een kwartier scoorde dzc '68 haar eerste doelpunt. 0-1 voor.
Lees meer...

DZC’68 sluit mooi seizoen passend af

Het eerste elftal van DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (9/5) haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Er werd een fraaie 6-1 overwinning behaald op OZC uit Ommen. Zo werd de vijfde plek veilig gespeeld, maar werd de laatste periodetitel gemist. Al met al een passende afsluiting van een mooi seizoen.
Lees meer...

Zportz bronzen balsponsor DZC’68

Vrijdagmorgen hebben Zportz en DZC’68 een driejarig sponsorovereenkomst getekend. Het bedrijf Zportz, van eigenaar Han Piels, heeft zich voor drie jaar als bronzen balsponsor aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

Bouwbedrijf Heebing BV nieuwe bordsponsor DZC’68

Bouwbedrijf Heebing BV is een driejarige sponsorovereenkomst aan gegaan met DZC’68. Wij zijn verheugd weer een echt Achterhoeks bedrijf bij onze vereniging te mogen verwelkomen!
Lees meer...

Over deals en delegeren

 het was een zware dag voor de coördinator van de Pro Data Champions League. Een zware dag zult u zich afvragen?? Ja, een ZWARE dag want deze zaterdag kon deze coördinator er niet bij zijn en moest zij alle briljante, geestige, heftige, gezellige en sportieve duels missen. Normaliter ben ik er ALTIJD bij maar helaas moest ik dit keer verstek laten gaan.
Lees meer...

Spelregel vragen Mei 2015 + Ranglijst

Omdat we het belangrijk vinden dat onze voetballers, vrijwilligers en ouders op de hoogte zijn van de spelregels, proberen we iedere maand de spelregelkennis op te schroeven met enkele spelregelvragen.
Lees meer...

DZC'68 houdt de kans op nacompetitie voor promotie in leven.

Het eerste elftal van DZC ’68 heeft op Hulzense bodem met 2 - 4 gewonnen van Hulzense Boys en houdt hiermee de minieme kans op het voetbaltoetje (de nacompetitie) in leven.
Lees meer...

DZC’68 2 wordt kampioen in Zutphen

Het tweede elftal van DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (2/5) de kampioenswedstrijd tegen FC Zutphen. Het was een moeizame wedstrijd (1-1), maar het kampioenschap werd veilig gespeeld. Het tweede werd kampioen in de reserve 1e klasse A en speelt volgend jaar in de Hoofdklasse. Een prestatie van formaat.
Lees meer...

Elkerbout Graveertechniek op shirt DZC’68 14

Afgelopen zaterdag heeft Elkerbout Graveertechniek zicht niet alleen verbonden aan DZC’68 maar ook nog eens aan de gladiatoren van ons veertiende. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijk stuk taart van Gaabs werd het contract ondertekend en kreeg Gert Elkerbout het prachtige shirt overhandigd. 
Lees meer...

20% korting op buitenspeelgoed bij EXIT Toys in mei!

Ledenpas sponsor EXIT Toys buitenspeelgoed heeft voor de maand mei een speciale actie voor alle leden van DZC'68. Met de actiecode DZCledenpas15 krijgt u, bij een besteling via de website van EXIT Toys, maarliefst 20% korting op al het buitenspeelgoed!


Wedstrijdverslag S.V.GROL md2 - DZC '68 md2.

Vol goede moed gingen de meiden voor de winst in een schitterende ambiance.op het hoofdveld van Sv  Grol.
Sv Grol stond slechts 1 plek boven hen in het klassement. Het was ook heerlijk voetbalweer
Lees meer...

DZC’68 veel te lief voor Dieren

Het eerste elftal van DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (25/4) de uitwedstrijd in en tegen Dieren en verloor met 3-0. DZC stond na drie minuten al met 1-0 achter en wist de wedstrijd door het ontbreken van scherpte en geluk niet meer te kantelen. Zo werd het zicht op een nog betere eindklassering en een periodetitel zo goed als verspeeld.
Lees meer...

OBW thuis…..ALTIJD lastig!!

jonge jonge, we hadden wel een primeur vandaag! Hoewel de Pro Data Champions League al een lange historie heeft van bijzondere momenten, evenementen EN uitdagingen, is het voor het eerst in de geschiedenis van de Champions League van DZC’68 dat wij een club van buitenaf op bezoek krijgen. En wat voor een club! Niemand minder dan de mannen en vrouwen van OBW uit Zevenaar waren aanwezig om ons, toeschouwers, van een fantastisch spektakel te voorzien!
Lees meer...

Doseer.nl bronzen balsponsor DZC’68

Vrijdagmiddag hebben Hendrik Jan Maatman van Doseer.nl reinigingsmiddelen en DZC’68 een driejarig sponsorcontract ondertekend. Doseer.nl, de huisleverancier van onze reinigingsmiddelen, heeft zich daarmee voor drie jaar als bronzen balsponsor aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

DZC 68 1 speelt zichzelf opnieuw in de wedstrijd

DZC ’68 heeft op zaterdag 18 april 2015 met 5 - 2 gewonnen van ASC ´62 uit Dalfsen. Door puntenverlies van de directe concurrentie heeft DZC ´68 zich weer gemeld voor de prijzen.
Lees meer...

De E3 van DZC’68 neemt jou toch ook mee?

‘Ik neem je mee’, dat is het thema van de Nationale Sportweek van de NOC NSF, waarin iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen. Want samen sporten is leuk! De E3 van DZC’68 is het daar helemaal mee eens.
Lees meer...

Lang leve de sportouder!

Thema-avond voor ouders van F-spelers

Op maandag 20 april organiseert DZC’68 in samenwerking met TV Sportplezier een thema-avond voor ouders van de F-jeugd.  TV-Sportplezier is een platform dat ouders en verenigingen informeert, zodat iedereen plezier aan sport beleeft.

Lees meer...

Gemeente Doetinchem en DZC'68 zetten handtekening onder overeenkomst

Tijdens een feestelijke en informatieve bijeenkomst in het clubhuis van DZC'68 hebben wethouder Peter Drenth van de Gemeente Doetinchem en Jan Minkhorst van DZC'68 de handtekening gezet onder de overeenkomst voor een nieuwe accommodatie van DZC'68 op Sportpark Zuid.
Lees meer...

Parkeren doe je op een P ook bij DZC'68, anders een bon

Afgelopen zaterdag zijn er waarschuwingsbonnen uitgedeeld op de parkeerplaats bij DZC´68.

De auto´s stonden niet in de parkeervakken. Een parkeerboete gaat u 90 euro kosten.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


Over nepgras en echte pollen

Geen nepgras maar ECHT gras dit keer! Hoewel wij voornamelijk voetballen op het hoofdveld werd het nu toch echt tijd om eens een keertje echt gras onder de noppen te voelen en dus speelden we dit keer op ‘the real thing’. Geen nepsprietjes maar echte grassprieten! Nu heb ik toevallig gehoord tijdens het commentaar van Eredivisie Life dat Ronald de Boer ook heel expliciet was in zijn mening over kunstgras. Kunstgras is leuk, maar niet voor de echte PRO’s (professionals)
Lees meer...

DZC'68 D1 kampioen!

Het is zover, de D1 is kampioen.
Aan het begin van het seizoen waren de verwachtingen terecht hoog gespannen. Ook wij als begeleiding wisten dat het mogelijk moest zijn om met deze gretige, talentvolle groep spelers een gooi naar het kampioenschap te doen.
Lees meer...

Voetbal voor routiniers: 7x7 35+ en 45+ voetbal.

Sinds een aantal seizoenen biedt de KNVB nieuwe voetbalvormen aan voor de wat oudere voetballers: het 7x7 voetbal in competities voor 35+ en 45+. Ook DZC’68 biedt deze voetbalvorm sinds het allereerste begin aan. Niet iedereen is op de hoogte van deze snelgroeiende tak van voetbal.
Lees meer...

DZC’68 wervelt in 45 minuten langs Kloosterhaar

Het eerste elftal van DZC’68 had afgelopen zaterdag (11/4) een lekkere middag in Kloosterhaar. De wedstrijd was na 45 minuten eigenlijk al gespeeld, 1-5. Thomas Kleinlugtebeld scoorde drie doelpunten en is aardig op weg de topscorer van de Achterhoek te worden.
Lees meer...

Word vriend van de jeugd van DZC’68

Support68 heeft besloten het concept ‘vrienden van de jeugd van DZC’68’ weer in het leven te roepen. Al jaren hing het bord nog wel in onze kantine, maar de actie die er op stond was inmiddels redelijk gedateerd. 
Lees meer...

Matig DZC'68 1 niet opgewassen tegen koploper Be Quick'28 1

Afgelopen zaterdag (4 april ) speelde DZC'68 de inhaalwedstrijd tegen Be Quick'28. Voor de koploper uit Zwolle een zeer belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap.
Bij DZC'68 ontbrak Nick Abbink op het middenveld. Stephen Konneman speelde op zijn plek en Jordy Nijholt en Frank van Tent Beking vormde het centrum van de Doetinchemse verdediging.
Lees meer...

Verslag Champions league 4 april

Over nieuwelingen en veteranen! Amper een week nadat de Pro Data Champions League on TOUR was, traden onze mannen alweer aan voor een nieuwe ronde van de Champions League in ‘eigen huis’. Je kunt tenslotte niet altijd op pad zijn en we willen ook onze eigen supporters niet tekort doen. En daarbij; een wedstrijd in je eigen ‘stadion’ voor eigen publiek geeft toch altijd weer een hele bijzondere sfeer.
Lees meer...

DZC'68 F3 krijgt training van Caner Cavlan

Vorige week woensdag kregen de mannen van DZC'68 F3 training van oud DZC-er Caner Cavlan. Sponsor Derksen Projectservice had niet alleen geregeld dat Caner Cavlan de training verzorgde maar stak het volledige team ook nog eens in een nieuw Graafschap tenue! De mannen hebben een onvergetelijke avond gehad.

Ledsdeal zilveren balsponsor DZC’68

Het hield niet op afgelopen week. Afgelopen zaterdag  heeft namelijk ook Ledsdeal een sponsorcontract getekend bij DZC’68. Ledsdeal,  het bedrijf voor de verhuur van LED statafels en ballondecoraties,   heeft zich als zilveren balsponsor aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

Lammerts Self-Storage zilveren balsponsor DZC’68

Afgelopen zaterdag hebben Henry Lammerts (Lammerts Self-Storage) en Egenius Lodewijks (Bestuur DZC’68) een driejarige sponsorovereenkomst getekend. Lammerts Self-Storage, al jaren als sponsor aan onze vereniging verbonden, is daarmee voor drie jaar zilveren balsponsor geworden. Wij zijn als DZC’68 verheugd en trots om deze samenwerking te verlengen.
Lees meer...

ProData Champions League on TOUR (Update 3-4-2015)

Zoals we vorige week al meldden ging afgelopen zaterdag de Pro Data Champions League ON TOUR! En niet zomaar on TOUR, nee, we waren uitgenodigd door niemand minder dan de mini voetballers van OBW in Zevenaar. Het mooie was dat AL onze talenten waren geselecteerd voor dit spektakel, NIEMAND uitgezonderd en dus vertrokken we met een selectie van maar liefst 20 man(netjes) sterk, ondersteund door onze harde kern van supporters
Lees meer...

ASG Autoschade Gelderland official partner DZC'68

Afgelopen zaterdag heeft ASG Autoschade Gelderland een driejarig sponsorcontract getekend en is daarmee official partner van DZC'68. Daarnaast ondersteunt ASG DZC’68 ook nog eens met een clubbonus! 
Lees meer...

DZC’68 pas laat op stoom tegen DZSV

Het eerste elftal van DZC’68 won afgelopen zaterdag (29/3) haar tweede opeenvolgende wedstrijd. Na RDC werd DZSV aan de zegekar gebonden. DZC kwam pas in de tweede helft op stoom en won verdiend met 4-1. Thomas Kleinlugtebeld, Kushtrim Simnica en Tolgahan Yayla waren de doelpuntenmakers.
Lees meer...

Jordi Adriaanse keert terug bij DZC’68

Manager prestatiesport Gert Jan Spit, de technische staf van één en het bestuur van DZC’68 zijn verheugd mee te kunnen delen dat Jordi Adriaanse na twee jaar AZSV weer terugkeert bij DZC’68.
Lees meer...

Champions League verslag 21 maart 2015

Hoeraaaaaa, het is weer LENTE! En dat was wel duidelijk! We begonnen met een prachtig zonnetje. En daar wordt je blij van! En ik niet alleen, zichtbaar genietend met een brede smile op menig gezicht stonden de ouders en andere fans te kijken naar ons voetbalspektakel! Een beetje hangen over de reling, koppie in het zonnetje…bakje koffie erbij….LIFE’S GOOD!
Lees meer...

Het 13e achter de bar afgelopen weekend

Afgelopen weekend stonden de jongens van het 13e elftal achter de bar. Hulde jongens en bedankt.
Lees meer...

DZC’68 geeft RDC billenkoek

Het eerste elftal van DZC’68 won afgelopen zaterdag (21/3) met maar liefst 2-5 de belangrijke wedstrijd tegen RDC uit Deventer. Belangrijk, omdat het tijd was om weer een uitwedstrijd te winnen en zelfvertrouwen te tanken. Het werd daarom een geslaagde middag met drie punten en vijf doelpunten ‘in the pocket’.
Lees meer...

Nuon Club Competitie

DZC maakt met jouw inzending kans op 10.000 euro!
De Nuon Club Competitie is weer van start gegaan. Negen clubs in Gelderland kunnen tot 10.000 euro winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie.
Lees meer...

Stem op Karin, Fernando of Leo en win € 25.000 voor DZC’68

Het AD organiseert de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.
Lees meer...

Verslag Champions League 14 maart 2015

Wat een mooie dag was het weer! het zonnetje hoog aan de hemel maar vergis je niet; ‘maart roert zijn staart’ zeiden ze vroeger en dat betekent dat het zelfs in maart nog stormachtig kan zijn als ik Wikipedia moet geloven.
Lees meer...

DZC'68 verliest van zichzelf

DZC’68 heeft zich zaterdag 14 maart een slechte dienst bewezen door de thuiswedstrijd tegen laagvlieger SVI uit Zwolle te verliezen.
Lees meer...

Contracten deelnemers ledenpas bezegeld!

Afgelopen zaterdag hebben de deelnemers van de ledenpas, onder het genot van een kop koffie en een heerlijke taart van Horecaatje (Henny Rijnshoeven), de contracten ondertekent in de kantine van DZC’68.
Lees meer...

Samen aan de slag voor de allercoolste accommodatie

Om van de nieuw te bouwen accommodatie van DZC’68 echt de állercoolste en gezelligste te maken is geld nodig. Jij kan met jouw team ook een steentje bijdragen aan de inrichting van de nieuwe kantine!
Lees meer...

Mis het niet! DZC’68 JEUGDTOERNOOIEN

De organisatie van de jeugdtoernooien is in volle gang en het belooft een groot feest te worden! We hopen dan ook vele jeugdploegen te mogen begroeten op 23 mei (C1 en B1), 25 mei (PCL/mini’s en F), 30 mei (E) en 6 juni (D). 
Lees meer...

DZC'68 trekt de eerste drie punten van 2015 over de streep

DZC ’68 heeft zaterdag 07 maart een zwaar bevochten overwinning geboekt op het taaie Den Ham. Op het eigen Sportpark Zuid werd het uiteindelijk 3 – 2 tegen tien Den Hammers. Hiermee werd de negatieve spiraal waarin DZC verkeerde doorbroken.
Lees meer...

Rutgers Milieu BV verlengt sponsorcontract

Ook de aankomende drie jaar is het vernieuwde reclamebord van Rutgers Milieu BV te zien aan het hoofdveld van DZC’68. Het vertrouwde adres voor uw afvalmanagement heeft zijn contract met drie jaar verlengd.
Lees meer...

CP Grafimediagroep sponsor bij DZC'68

Het werk van de CP Grafimediagroep heeft u overal al kunnen zien op onze accomodatie maar de samenwerking is nu ook vastgelegd door middel van een een driejarig sponsorcontract.
Lees meer...

Vertrouwenscontactpersoon

Gevraagd!! Vertrouwenscontactpersonen bij DZC’68Bij DZC’68 willen we alle leden veilig en met plezier laten sporten en vrijwilligerswerk laten doen. De zorg voor een veilige omgeving is daarbij essentieel. DZC’68 wil een situatie scheppen waarin (jeugdige) sporters en vrijwilligers kunnen groeien en bloeien.
Lees meer...

TB Events en Kaashoeve Ralph teamsponsor DZC'68 11

TB Events en Kaashoeve Ralph te Doetinchem zijn teamsponsor geworden van DZC'68 11 en hebben de mannen van Willem Knuman voorzien van schitterende nieuwe trainingspakken!
Lees meer...

Ook de allernieuwste Nike voetbalschoenen testen?

Op woensdagavond 25 februari komt, op voordracht van sponsor Claus Sport, Nike naar Sportpark Zuid om de leden van DZC'68 de  kans te geven om de allernieuwste voetbalschoenen te laten testen. 


Lees meer...

Max Riekel nieuwe Manager Breedtesport

Het bestuur is erg blij te kunnen melden dat er een opvolger is gevonden voor Jeroen Sanders. Uit maar liefst 38 kandidaten is Max Riekel verkozen tot de nieuwe Manager Breedtesport bij DZC’68. De formele overdracht is op 1 april a.s., maar ruim daarvoor gaat Max al met alle ‘speelvelden’ kennis maken.
Lees meer...

Aftrap Nationale Sportweek met minister van Volksgezondheid E.Schipper

Afgelopen zondag was er de aftrap voor de nationale Sportweek in politiek café Piment in Amphion.
Een aantal meiden van DZC '68 waren daarbij aanwezig, om samen met de minister van Volksgezondheid Edith Schippers de gesigneerde aftrap van de nationale sportweek 2015 te openen.
Lees meer...

Inventum huishoudelijke apparaten nieuwe bordsponsor DZC’68

Inventum,  de specialist op het gebied van huishoudelijke apparaten, heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. We zijn verheugd weer zo’n mooi bedrijf bij onze vereniging te verwelkomen.
Lees meer...

Uitslag Enquête Werkgroep Promotie Vrouwen

Afgelopen najaar heeft de Werkgroep Promotie Vrouwen Voetbal een enquête gehouden onder alle speelsters van DZC’68. Duidelijk is dat nog niet iedereen bekend is met de rol van de werkgroep, maar dat de speelsters wel vinden dat er al leuke activiteiten zijn georganiseerd zoals de vriendinnendagen en de busreisjes naar de oranjeleeuwinnen.
Lees meer...

In de Sportlight Anne de Boer

Woensdag 28 januari Anne de Boer in de krant Staddoetinchem.nl
Lees meer...

Denken jullie aan Vullen of Voeden?

De winterstop zit er weer op, de tweede helft van het seizoen is begonnen! Ook wat betreft het project Vullen of Voeden waar we sinds september vorig jaar aan meedoen. Het project is een initiatief om voetballers in het hele land, jong en oud, beter en voedzamer eten en drinken in voetbalkantines aan te kunnen bieden. Inclusief DZC doen er zo’n vijftig voetbalkantines in Nederland mee.
Lees meer...

DZC’68 tweede in de categorie Amateurclub van het jaar!

DZC’68 was een van de twee Achterhoekse voetbalverenigingen die waren genomineerd voor de landelijke ‘Meer dan Voetbal Awards’.

Uit meer dan 40 inzendingen waren SDOUC uit Ulft en DZC’68 genomineerd voor deze landelijke awards.

Lees meer...

Cursus maatschappelijke sportcoach van start bij DZC ’68

Bij voetbalvereniging DZC’68 in Doetinchem start op 13 februari de cursus Maatschappelijke Sportcoach. Tijdens de vierdaagse cursus leren Gelderse zorgmedewerkers en sporttrainers hoe zij sport inzetten voor de persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van kwetsbare mensen.
Lees meer...

Hij is er…de nieuwe ‘DZC’68 ledenpas’

Afgelopen zaterdag zijn door Support68 de postvakken van alle teams van DZC’68 gevuld met de nieuwe ledenpassen. Ons verzoek aan alle trainers en/of leiders deze zo spoedig mogelijk uit te delen zodat iedereen zo snel mogelijk kan profiteren van de speciaal voor DZC’68 leden mogelijk gemaakte kortingen en acties!
Lees meer...

Snoepje voor leden DZC’68...Dat is lekker!

Ook Jamin Doetinchem heeft besloten deelnemer te worden van de DZC’68 ledenpas. Op vertoon van de ledenpas ontvangt u daarom het hele jaar door maarliefst 20% korting op het gehele assortiment. Dat is lekker!
Lees meer...

Speciale DZC’68 aanbiedingen bij Grandcafé HendriXen

Bij Grandcafé HendriXen kunt u binnenkort, op vertoon van uw ledenpas, genieten van speciale DZC’68 aanbiedingen. Deze aanbiedingen zullen maandelijks door middel van de DZC’68 ledenpas mail aangekondigd worden.
Lees meer...

Van pannenkoekenvoetbal naar ……

Om alvast een eerste begin te maken met het D-voetbal kregen alle tweedejaars E-pupillen  een uitnodiging om op 20 december een echte D-wedstrijd te gaan voetballen.  Op het hoofdveld van DZC. Zomaar, om eens te kijken hoe zoiets gaat. Om alvast te wennen aan een groot veld
Lees meer...

EXIT Toys buitenspeelgoed deelnemer DZC’68 ledenpas