DZC '68NieuwsHoofdnieuwsSDC Putten VR1 duidelijk te sterk voor nieuwkomer DZC’68 VR2

SDC Putten VR1 duidelijk te sterk voor nieuwkomer DZC’68 VR2

SDC Putten is duidelijk een klasse te hoog, het team is jong, snel, technisch en speelt positioneel goed. Door die eigenschappen werden we de eerste 20 minuten compleet overdonderd en stond de teller op 4-0. Daarna wist DZC’68 het spel van SDC Putten wat te controleren
Met Jessie aan boord, die meerdere ballen van de doellijn wist te plukken, wist de tegenstander niet meer te scoren. De aftrap niet meegerekend, werd het spel in de 1e helft 4x vanaf de middenstip hervat. De stand in de rust was 4 – 0.

De thee in de rust was meer dan welkom, het was ijzig koud in Putten en het rode dekentje kwam weer goed van pas.

In de rust gaf Barry het team mee dat we toch echt wel wat minder lief voor onze tegenstanders mochten zijn. De opstelling werd gewijzigd om nog wat meer controle te krijgen.

De 2e helft ging gelukkig beter van start voor DZC’68 dan de eerste. Doelpunt nummer 5 viel pas nadat het eerste kwartier was verstreken. Het  betere duw- en trekwerk was zichtbaar en er waren zowaar enkele kansen voor de meiden uit Doetinchem. Toch lukte het ons geen enkele keer de keepster van SDC Putten te passeren. Dat lukte hen aan onze kant wel. Ook in de 2e helft vielen 4 doelpunten, waarmee de wedstrijd eindigde in een stand van 8-0.

We kijken terug op een bijzonder sportieve wedstrijd tegen de terechte koploper in deze competitie. We kijken er naar uit SDC Putten in Doetinchem te ontvangen. We hopen dan weer met een volledig en fit team aanwezig te kunnen zijn om de 8-0 stand van vandaag te revancheren!

PS Tot onze verbazing is een stand van 9-0 doorgegeven waar dit toch echt 8-0 was, wat ook blijkt uit de aantekeningen van onze leidster. We hebben dit doorgegeven aan de KNVB en gaan ervan uit dat de kundige scheidsrechter zich heeft vergist en dat de einduitslag wordt aangepast.