DZC '68 › Teams › Champions LeagueDZC'68 Mini's

DZC'68 Mini's

Spelers

Van harte welkom bij de Champions League(mini’s) van DZC'68. Ik hoop dat uw kind een fijne tijd bij ons zal hebben. Bij de Champions League staat plezier en zelfvertrouwen centraal. We proberen ervoor te zorgen dat ieder kind met plezier komt en na de wedstrijden alweer uitkijkt naar de week erop! Met winnen of verliezen houden wij ons dan ook helemaal niet bezig!

Een maand na inschrijving start de contributie. Aanmelden via de website.

Hier alvast wat informatie op een rijtje.     

Training                                                                                                                 

We trainen op woensdag van 16.30 uur tot 17.30 uur. Vanaf ongeveer 16:20 uur staat er iemand van DZC’68 onder aan de tribune, ingang hoofdveld om alle kinderen welkom te heten en hesjes uit te delen.

In eerste instantie zijn gewone sportschoenen prima, sportkleding zelf meenemen. Op woensdag hebben we kleedkamer 1.

Wedstrijdjes op de zaterdag                                                                                     

Op zaterdag voetballen wij van 8.30 uur tot 9.30 uur. Graag 8.15 uur aanwezig.  Dringend verzoek om op tijd te zijn! Uw kind krijgt dan een broekje en een shirtje van mij. De sokken, schoenen en scheenbeschermers graag zelf meenemen. We staan bij het hoofdveld, Als je komt graag direct even bij mij melden, dan kunnen we het tenue meegeven. Denk ook aan warme onderkleding als het kouder is.

Wij spelen ongeveer 5 wedstrijdjes van 8 minuten en tussendoor hebben we pauze met ranja. 

Elke dinsdag ontvang je een mail met de vraag of je afwezig bent bij de training op woensdag.

Elke donderdag/vrijdag ontvang je een mail van mij met het verzoek om door te geven of uw kind afwezig is op de zaterdag. Dit is voor ons erg belangrijk om te weten zodat de zaterdag zo goed mogelijk kan verlopen. Graag uiterlijk vrijdag om 12 uur per mail daarop reageren.

Mocht je je niet via de mail hebben afgemeld maar is een kind bijvoorbeeld onverwacht ziek dan kunnen je appen of sms-en naar onze SPECIALE AFMELDTELEFOON. Graag uiterlijk zaterdagochtend om 8 uur. 06 19069675. Dus ALLE ONVERWACHTE AFMELDINGEN tussen vrijdag 12 uur en zaterdagochtend 8 uur GAAN VIA DE AFMELDTELEFOON!!!  (zie ook nadere toelichting verderop). Bellen of voicemail inspreken is niet mogelijk op dit nummer.

 

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. In principe voetballen we altijd door, weer of geen weer, tenzij je van mij bericht hebt ontvangen dat het is afgelast. Alle informatie van mij komt via de mail. Is er geen bericht van mij dan gaat het gewoon door. Op woensdag is dat uiterlijk om 14 uur. Het is raadzaam om op vrijdagavond om uiterlijk 21 uur even de mail te checken want een afgelasting voor de zaterdag bijvoorbeeld wordt op die manier doorgegeven. Heel soms wordt er een wedstrijd of training tijdens de vakanties afgelast als er bijvoorbeeld heel veel afmeldingen zijn. Uiteraard geef ik dat tijdig door.

Wat verwachten wij van de ouders?
Voetbal kan niet zonder de hulp van ouders! Iedere ouder wordt een keer ingeroosterd om te helpen als veldleider. Uiteraard leg ik vooraf uit wat er verwacht wordt. Een schema zal tijdig worden toegestuurd.  Op iedere zaterdag moeten de veldjes klaargezet worden, dit kan ik niet alleen daarom vraag ik of iedere ouder wil meehelpen met het opzetten en opruimen van de veldjes. Denk hierbij aan het neerzetten en opruimen van de doeltjes en pionnen.

 

Daarnaast is het normaal dat ieder gezin een stukje vrijwilligerswerk verricht voor de vereniging, want zonder vrijwilligers kan uw kind NIET voetballen. Hieronder de meesten voorkomende vrijwilligerstaken.

-          Bardienst

-          Commissielid van de: activiteiten, toernooien, communicatie, of de vrijwilligers.

-          Trainer/leider (vanaf 9 jaar, O10)

-          Scheidsrechter

-          Leider

Wilt u meer info over het vrijwilligerswerk?

Coördinator Vrijwilligers
Marion Onstenk
vrijw.com@dzc68.nl
06 - 19 06 96 79

Parkeren

Parkeren langs de Sportweg bij DZC'68 is niet toegestaan. Hoewel er regelmatig mensen zijn die zich hier niet aan houden, is het verboden en riskeer je een boete. Maar dat niet alleen; er lopen veel kinderen die niet rekenen op verkeer in dat pad en dat is gewoon gevaarlijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen dus DRINGEND verzoek daarvan gebruik te maken.

 

Activiteiten

Tenslotte, door het jaar heen ontvangen jullie regelmatig van mij een mail met een verzoek om je bijvoorbeeld aan te melden voor een bepaalde activiteit zoals Sinterklaas, Kerst, een toernooi etc. Ik wil jullie dringend vragen om daar ook zsm op te reageren! Met zoveel kinderen is het ondoenlijk om steeds opnieuw weer een herinnering te sturen of je toch alsjeblieft wil antwoorden. Het levert mij ongelooflijk veel extra werk op wat niet nodig is. Ik wil het graag voor jullie kinderen goed regelen en daarvoor ben ik afhankelijk van tijdige informatie.

 

WAT TE DOEN BIJ AAN/AFMELDINGEN EN AFGELASTINGEN: TOELICHTING

Het kan altijd gebeuren dat je niet kunt komen voetballen op zaterdag. Dat is  op zich ook geen probleem maar het is voor mij wel erg belangrijk dat ik dat weet. Ik deel de kinderen namelijk elke vrijdag in, in teams en als er dan onverwacht kinderen niet komen moet ik op zaterdagochtend ter plekke alles omgooien en dat is voor mij heel vervelend maar vooral voor de kinderen. Ze hebben dan al een shirtje van bijvoorbeeld Ajax aan en moeten dan toch weer naar een ander team omdat die dan ineens te weinig spelers hebben en dat vinden ze vaak niet leuk. Iedere donderdag stuur ik een mail met het verzoek om te melden of je afwezig bent. Vriendelijk maar dringend verzoek om daarop zsm maar uiterlijk elke vrijdag om 12 uur per mail te reageren. Natuurlijk kunnen kinderen ook onverwacht ziek zijn. In dat geval kun je de AFMELDTELEFOON  appen of sms-en. Het nummer is 06-19069675.Graag uiterlijk zaterdag om 8 uur. Dan kunnen we tenminste nog een beetje schuiven. Om half negen bij aanvang van het programma, lukt dat niet meer en wordt het chaotisch.

Dat brengt mij op het volgende; natuurlijk kun je soms te laat zijn. dat kan iedereen gebeuren. Maar...we moeten echt om half 9 beginnen want we hebben maar een uur en moeten ook weer op tijd van het veld af zijn. Het zou heel fijn zijn als jullie dan even via de AFMELDTELEFOON een berichtje sturen dat je te laat bent middels een app of sms. Dan weten we waar we aan toe ben. Als we niks horen staan we tot het laatste moment te wachten en gaan dan soms al kinderen overhevelen naar een ander team. Maar die beslissing stel ik uit tot het allerlaatste moment vanwege de onrust die het bij de kids veroorzaakt. Dat geeft echt de nodige druk wat niet nodig is, als we even weten waar we aan toe zijn. Ik reken op jullie medewerking en begrip.

DUS nog even de zaken op een rijtje:

Woensdagmiddag:                                                                                                                                                    

de training gaat ALTIJD door. Het moet al heel gek zijn, willen we een training eruit gooien dus ook bij regen etc gaan we gewoon voetballen, tenzij je van mij een MAIL hebt ontvangen rond 14 uur dat het is afgelast (sorry, appen is ondoenlijk dus hou je mail in de gaten). Is er geen mail dan hoef je dus niet te bellen! We gaan dan gewoon voetballen.                                     Als je niet kunt op woensdag is dat geen probleem. Even afmelden via mail of app is wel handig voor mij.

Zaterdagochtend                                                                                                                                        

Zaterdagochtend gaat ALTIJD door TENZIJ je van mij een mail hebt ontvangen dat het is afgelast. Hou op vrijdagavond om 21 uur je mail in de gaten want bij slecht weer wordt pas op het laatste moment beslist of het voetbal doorgaat.

Op zaterdag is het heel belangrijk dat ik weet of je aanwezig bent. Daarom krijg je elke donderdag  een mail met het verzoek om aan te geven of je afwezig bent. Graag zsm uiterlijk vrijdag 12 uur per mail reageren!  Als je kind op zaterdagochtend ziek is of onverwacht afwezig dan graag even uiterlijk om 8 uur een app of sms op de speciale AFMELDTELEFOON. Als je te laat bent op zaterdagochtend ook graag even een sms of app op de speciale AFMELDTELEFOON.                                                                                                                                          

Ik hoop dat het voldoende duidelijk is en dat ik jullie een beetje wegwijs heb kunnen maken. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag!

Alvast hartelijk dank, vriendelijke groet Jermaine van Ooft, coordinator Pro Data Champions League Het liefst mailen naar mailadres: coordinator.championsleague@dzc68.nl

Tot slot:

Tijdens de schoolvakanties is geen training op de woensdag en zijn er geen onderlinge wedstrijdjes op de zaterdag.

Begeleiding

Coördinator Champions League
Jermain Ooft
Coordinator.championsleague@dzc68.nl
06 - 49 10 17 66 (Na 16:00 bereikbaar)

Trainingen

Wo - trainen van 16:30 tot 17:30
Za - wedstrijden van 08:30 tot 09:30

DZC'68 Mini's
  • Stand
  • Uitslagen
  • Programma
  • Indeling
wed
w
g
v
pnt
Geen uitslagen bekend.
Geen programma bekend.
Geen indeling bekend.