DZC '68Organisatie › Vertrouwenscontactpersonen

Vertrouwenscontactpersonen

De vertrouwenscontactpersonen bij DZC’68 zijn Ans Lepoutre en Jos Schleedoorn. Ans en Jos zijn te bereiken via vcp-ans@dzc68.nl of vcp-jos@dzc68.nl. Verder is Ans te bereiken op 06 – 46 74 09 55 en is Jos op donderdagavond en zaterdagmiddag regelmatig te vinden bij DZC.

Ik ben Jos Schleedoorn en al enkele jaren vervul ik de rol als vertrouwenscontactpersoon bij DZC. Inmiddels loop ik 18 jaar bij de club. In de eerste jaren als elftalbegeleider van de teams waar mijn zoon Bram in speelde. Daarna ben ik leider geweest van o.a. het eerste elftal en in de categorie JO-19 en JO-17. In mijn dagelijks werk ben ik directeur van de VSO De Toekomst in Ede. Dat is een school waar jongeren met een cognitieve beperking worden toegeleid naar een baan.

En ik ben Ans Lepoutre, moeder van Willem en Noud van de Louw. Dankzij die twee mooie mannen ben ik al 22 jaar zeer regelmatig op de velden van DZC te vinden. In het dagelijks leven werk ik aan de front-office van de KNO-polikliniek in het Slingeland Ziekenhuis. Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 ga ik, samen met Jos Schleedoorn, de functie van vertrouwenscontactpersoon bij onze mooie vereniging vervullen. Om deze taak te kunnen waarmaken, ga ik eind september bij het NOC-NSF de opleiding VCP volgen. Hiermee wil ik bijdragen aan een veilige omgeving waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en waarin een ieder zich thuis voelt.

Wellicht ten overvloede, maar wel heel belangrijk om nog even te noemen: het spreekt vanzelf dat álles wat met de vertrouwenscontactpersonen gedeeld en besproken wordt, zorgvuldig en onder geheimhouding behandeld wordt. Wij hopen dat iedereen die ons nodig heeft, ons weet te vinden, zodat we naar je verhaal kunnen luisteren en samen kunnen gaan zoeken naar een passende oplossing.
Jos Schleedoorn
Ans Lepoutre