DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie

Zonder scheidsrechters geen voetbal. Dus zijn er continu activiteiten om scheidsrechters te winnen voor DZC’68 en alle actieve scheidsrechters up-to-date houden van alle wijzigingen van de spelregels – dit zelfde geldt voor alle assistent-scheidsrechters bij onze club. 
Lees meer...

Bereikbaarheid Sportpark ZUID

Van begin september tot en met eind oktober 2019 worden er reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd aan de Liemersweg, in Doetinchem, in deze periode is ons Sportpark gewoon te bezoeken, zij het met een omleiding.
Lees meer...

Oktoberfest am Super Samstag 12 Oktober

Op 12 oktober is het Super Samstag bij DZC’68. Niet alleen zijn er die dag diverse topwedstrijden te bewonderen op Sportpark Zuid. Aansluitend aan de wedstrijd van ons vlaggenschip tegen Dos '37 barst het feest los in de tot bierstube omgetoverde kantine met een groot Oktoberfest!
Lees meer...

Sportz, ontdek je sport op Sportpark Zuid

Ben jij 5 of 6 jaar oud en weet jij nog niet welke sport je leuk vindt?
Vanaf 11 Oktober 2019 gaat SportZ weer beginnen. Maak 15 weken lang kennis met verschillende sporten, zoals bijvoorbeeld voetbal, volleybal, atletiek, judo en tennis!Lees meer...

De grote Club actie is gestart, Jouw inzet is goud waard!

Zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zsveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar gaat de opbrengst naar:  Realisatie van een pannaveldje bij onze accommodatie.

Lees meer...