DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

Sem Smit verruilt MASV voor DZC’68

TRANSFERNIEUWS: We zien hem al regelmatig, in verband met zijn studie, bij DZC’68 rondlopen maar nu heeft hij aangegeven ook  graag de overstap te willen maken van MASV naar DZC’68. Wij heten Sem van harte welkom en wensen hem de rest van het seizoen nog heel veel succes bij MASV.
Lees meer...

't Zusje Doetinchem terug op shirt vrouwen DZC68

Jullie hadden het denk ik al gezien, maar nu ook officieel: 't Zusje Doetinchem staat weer op de shirts van de vrouwen van DZC'68! Het Bourgondische tapas restaurant aan het Simonsplein heeft zich voor drie jaar verbonden aan het vrouwenvoetbal bij onze club. Wij zijn René en zijn team enorm dankbaar voor het vertrouwen.
Lees meer...

AgriBioSource kleedt DZC'68 JO10-4

AgriBioSource heeft DZC'68 JO10-4 voorzien van prachtige presentatiepakken en sportassen. Wij danken AgriBioSource voor hun bijdrage en wensen onze JO10-4 heel veel succes en plezier met hun nieuwe outfit!
Lees meer...

Benschop Glas langer op boarding bij DZC'68

Benschop Glas heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Benschop Glas is al jarenlang als sponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer trots en verheugd dat Benschop Glas ook de aankomend drie jaar op de boarding aan ons hoofdveld en veld 1 zichtbaar is.
Lees meer...

Siem en Luuk Jongsterdag

Kom jij dit jaar ook naar de Siem en Luuk Jongsterdag op woensdag 1 mei bij DZC'68? Voetballen is het leukste dat er is. En het is nog hartstikke goed voor je gezondheid ook! Jaren geleden begonnen wij onze voetbalcarrière bij DZC'68. Toen werden er al activiteiten georganiseerd waar wij graag aan mee hebben gedaan. 
Lees meer...