DZC '68NieuwsSponsoren hoofdnieuws

Sponsoren hoofdnieuws

Voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg officieel van start

Donderdag 17 april  kwam Guido Zonnenberg langs bij DZC'68 om de voetbalplaatjesboeken te overhandigen en hiermee het startschot te geven voor deze superleuke spaaractie! Vanaf vandaag ontvang je bij een besteding van minimaal €15  bij AH Zonnenberg op Overstegen een pakje voetbalplaatjes met de sterren van DZC'68. Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier met sparen!
Lees meer...

't Zusje Doetinchem terug op shirt vrouwen DZC68

Jullie hadden het denk ik al gezien, maar nu ook officieel: 't Zusje Doetinchem staat weer op de shirts van de vrouwen van DZC'68! Het Bourgondische tapas restaurant aan het Simonsplein heeft zich voor drie jaar verbonden aan het vrouwenvoetbal bij onze club. Wij zijn René en zijn team enorm dankbaar voor het vertrouwen.
Lees meer...

Lars Terbeek Coaching nieuwe bordsponsor DZC'68

Lars Terbeek Coaching is bordsponsor geworden bij DZC'68. De leefstijlcoach, die ook gehuisgevest is in de accommodatie van DZC'68, heeft zich voor drie jaar aan zijn en onze vereniging verbonden. Lars bedankt en nu ook van harte welkom als sponsor!
Lees meer...

AgriBioSource kleedt DZC'68 JO10-4

AgriBioSource heeft DZC'68 JO10-4 voorzien van prachtige presentatiepakken en sportassen. Wij danken AgriBioSource voor hun bijdrage en wensen onze JO10-4 heel veel succes en plezier met hun nieuwe outfit!
Lees meer...

Benschop Glas langer op boarding bij DZC'68

Benschop Glas heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Benschop Glas is al jarenlang als sponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer trots en verheugd dat Benschop Glas ook de aankomend drie jaar op de boarding aan ons hoofdveld en veld 1 zichtbaar is.
Lees meer...