DZC '68NieuwsHoofdnieuwsWin een LED TV met wasmachine schieten tijdens DZC’68 vs DZSV

Win een LED TV met wasmachine schieten tijdens DZC’68 vs DZSV

Aankomende zaterdag speelt ons eerste elftal de derby tegen DZSV uit Dinxperlo. Voor beide teams een zeer belangrijke wedstrijd. DZC’68 wil weer aanhaken bij de bovenste plaatsen terwijl DZSV de punten hard nodig heeft om weg te komen uit de degradatiezone.
Beide teams zullen dus gebrand zijn op een overwinning. Maar ook u als toeschouwer kan als winnaar naar huis gaan! Er zullen zaterdag diverse activiteiten plaats vinden waarmee u leuke prijzen kunt winnen.

Hoofdsponsor KEI-FIT, tevens balsponsor voor aankomende zaterdag, zal met een promotieteam aanwezig zijn. Tevens zullen aan het eind van de middag ook de winnaars bekend worden gemaakt van de loterij van DZC’68 vrouwen 1. 

Maar het hoogtepunt van aankomende zaterdag is wel dat u kans maakt op een 82 cm Smart LED TV beschikbaar gesteld door onze andere hoofdsponsor BoXXer! Wat moet u daarvoor doen? Nou dat is heel eenvoudig. Koop voor € 5 euro loten aan de kassa bij de ingang en schiet eenmaal op de wand met wasmachines. Schiet u raak dan komt uw naam in de hoge hoed. Een half uur na afloop van de wedstrijd DZC’68 – DZSV zal het lot van de winnaar van de smart LED TV uit deze  hoed worden getrokken. 

Alleen maar goede redenen om zaterdag onze mannen aan te moedigen dus! 

De wedstrijd op Sportpark Zuid begint om 15:00 uur. 

Tot zaterdag!