DZC '68NieuwsHoofdnieuwsVR1 aan kop in de 2e klasse C?

VR1 aan kop in de 2e klasse C?

Op het moment dat Heren1 zaterdag 23 februari tegen asv Dronten gaat aftrappen weten we of VR1 de koppositie heeft gepakt in de 2e klasse C. Afgelopen zaterdag werd er afgerekend met de (nu nog) koploper, en winnaar van de 1e periode, Be Quick '28 VR2. In een uitstekende wedstrijd werd het 0-3.
Natuurlijk wisten zij te vertellen dat er maar acht basisspeelsters aanwezig waren, de linksback migraine had, blablabla. Dit alles deed niets af aan deze prachtige overwinning en het euforische gevoel op de terugweg richting Doetinchem. We hebben ze daar in Zwolle maar niet verteld dat wij het al maanden zonder Mies (blessure), Tess (op reis) en Anne (militaire opleiding) moeten doen en we tijdens de warming-up Mette geblesseerd zagen afhaken. Iets met geen zout ergens in strooien?

Zaterdag 23 februari staat om 11.30 uur de wedstrijd (inhaalduel) tegen ZVV'56 VR1 op Sportpark Zevenhuizen te Apeldoorn op het programma.

Op 22 mei 2016 speelden de dames van DZC'68 VR1 voor het laatst uit tegen ZVV'56 Dames 1. Beide teams kwamen toen nog uit in de 4e klasse! Dat was toen de finale van de KNVB bekercompetitie B-Categorie. Er werd na een moeizame start uiteindelijk eenvoudig gewonnen met 4-7!

De teams hebben de afgelopen jaren de weg naar boven ingezet en kwamen elkaar op 17 nov jl. weer tegen, ditmaal in de 2e klasse. Met een klinkende 7-1 overwinning werden de gasten heen gezonden. Het lijkt er dus op dat wedstrijden tegen ZVV'56 garant staan voor veel doelpunten!

Als de dames zaterdag ook alle drie de punten mee terug naar Doetinchem nemen zijn ze koploper! Wanneer de heren dan vandaag ook van Dronten weten te winnen kunnen we het samen nog lang gezellig hebben!