DZC '68NieuwsHoofdnieuwsVoorbeschouwing AZSV VR1 - DZC'68 VR1

Voorbeschouwing AZSV VR1 - DZC'68 VR1

Zaterdag speelt VR1 om 15:00 uur de Achterhoekse derby in Aalten tegen AZSV VR1. AZSV heeft in tegenstelling tot de geel blauwen van DZC '68 ruime ervaring met het voetballen op dit niveau. Afgelopen seizoen konden ze via de nacompetitie promoveren naar de hoofdklasse hetgeen in de laatste ronde uiteindelijk mislukte.
De oudgedienden van DZC VR1 komen een oude bekende tegen in de persoon van Dennis Kitaman. Dennis was de trainer die aan de basis stond van de opwaartse beweging van VR1 en hen in seizoen ‘15-‘16 naar het kampioenschap in de 4e klasse leidde en de bekerwinst B categorie vrouwenvoetbal KNVB Oost.

De huidige stand op de ranglijst geeft wellicht een iets vertekend beeld. AZSV heeft al de nodige wedstrijden tegen de topploegen gespeeld daar waar DZC'68 voornamelijk tegen teams uit het rechter rijtje speelde. AZSV zal zaterdag met behulp van het thuispubliek en op basis van kwaliteit en ervaring deze wedstrijd zeker willen winnen. Omdat het natuurlijk maar een klein half uurtje rijden naar Aalten is zullen er veel Doetinchemse supporters aanwezig zijn.

Hopelijk ben jij daar ook bij!