DZC '68 › Teams › VrouwenDZC'68 VR1

DZC'68 VR1

Spelers

Serena Frerix
Anne Hazelaar
Jodie Heijink
Jara Hoopman
Tess Horstik
Marissa Horstink
Mira Jansen
Terry Kempers
Anne Palm
Rienke Rijks
Elke Wolterinck
Sanne Wolterinck

Begeleiding

Trainer
Mike Clephas
Rob Koster  

Leider
Ton Wolterinck 

Assistent-scheidsrechter
Marco Rijks

Speelschema (importeren hoe, klik hier)

http://www.dzc68.nl/kalender/SpeelschemaVr1.ics

Trainingen

Maandag:    20.00 - 21.30 uur
Woensdag: 20.00 - 21.30 uur

Sponsor(en)

The Natural Way Of Cleaning BV

  • Verslagen
  • Nieuws
07-11-2016| Anne Hazelaar vertelt over DZC’68 VR1 – Marienberg VR1
Tegen de onderste ploegen hebben we dit seizoen nog te weinig laten zien. Mijn verwachting was dan ook dat we hard zouden moeten werken om de drie punten in Doetinchem te houden. Na een goed gesprek vooraf had ik zeker vertrouwen in strijd en daarmee de winst voor ons team
De eerste helft liep gesmeerd. De tegenstander kwam totaal niet in het spel voor en liet zich steeds verder terug zakken. Ik weet niet eens hoeveel het met rust stond, 7 of 8-0? Zelf zat ik niet top in mijn vel en kon ik het team in aanvallend opzicht te weinig bieden. Verdedigend kwamen we niet in de problemen, dat is toch mijn eerste taak centraal achterin. Toch baal ik dat me het niet lukte om meer aanwezig te zijn in aanvallend opzicht.

De tweede helft konden we de scoren ook verder uitbouwen en bleven druk zetten. In de 60ste minuut was er een dubbele wissel. Mies kwam er in voor mij en Marissa verving Rienke. Beide vielen goed in en lieten zien dat er zeker concurrentie is! De laatste 10 minuten mochten Rienke en ik nog even opwarmen en vervingen Elke en Anne Palm.

Met een eindstand van 14-0 kunnen we als team dik tevreden zijn. Niet alleen over de uitslag, maar ook het veldspel was vandaag sterk.

Ik denk dat we door het spel als team vandaag hebben laten zien dat je er niet alleen voor staat met dat je met z'n alle wint of verliest! Respect voor onze keeper Serena die 90 minuten lang heeft staan klappertanden in natte kleren, je bent een topper!

De sfeer na de wedstrijd was gelaten. Dit is geen overwinning waarbij je uitbundig staat te juichen, omdat je de drie punten hebt binnen gesleept. Toch voelde het wel als een heerlijke overwinning en hebben we s' avonds bij het teamuitje samen met vrouwen 2 een hele leuke avond gehad! Complimenten voor de organisatie de spooktocht was erg goed.

Opstelling DZC’68 VR1: Serena Frerix, Anne Palm, Elke Wolterinck, Anne Hazelaar (Mies Eggink), Rienke Rijks (Marissa Horstink), Jara Hoopman, Jodie Heijink, Maartje Bussink, Tess Horstik, Mira Jansen en Sanne Wolterinck.
08-11-2015| Vrouwen 1 op jacht naar 100ste competitiedoelpunt voor de winsterstop!
Ook met doordeweekse programma behaalt VR1 succes. Na de eenvoudige zege op DTS VR3 vorige week (10-0) werd woensdag jl. in een midweeks bekerduel, 1e ronde, ook Eibergen VR1 relatief eenvoudig opzij gezet.
Vooraf werd in de kantine gezamenlijk gegeten van de zelf gekookte spaghetti (dankjewel Jodie, Mira en Anne P). Een sportmaaltijd met een sportief en goed resultaat en zeker voor herhaling vatbaar. In de eerste helft liepen we erg eenvoudig over Eibergen VR1 heen en werd een 7-0 ruststand genoteerd. Na de rust waren we minder scherp en wist Eibergen zelfs nog een eretreffer te maken. Leuk voor hen maar dat is niet wat we willen! De uitslag werd uiteindelijk 9-1 en we zijn gewoon door naar de 2e ronde! Daarin is Sp. Eefde/AZC VR1 de tegenstander.

Afgelopen zaterdag, 7 november, speelden we uit bij de nummer drie van de ranglijst, Brakkenstein. Ook nu werd eenvoudig gewonnen met 0-8 (rust 0-4). Een echte teamprestatie waarvoor door samenwerking en coaching de basis werd gelegd.

Nu is het zaak scherp te blijven en tussentijdse doelen te stellen. Scherpte in duels, afronding, concentratie en natuurlijk ook op de trainingen. Het doel om kampioen te worden is inmiddels door iedereen aanvaard. Daar gaan we als groep dan ook vol voor! Elke wedstrijd is dan ook weer een nieuwe uitdaging, want wie wil er nu niet winnen van de koploper? Door elkaar scherp te houden, te coachen en kritisch te blijven kunnen we ons niveau vasthouden en verbeteren, samen als één team!

Samen één doel! Kampioen worden! En ondertussen? Tussentijdse doelen stellen zoals het 100ste doelpunt! Ja hoor, je leest het goed, het 100ste doelpunt voor de winsterstop.

Op dit moment hebben wij 8 competitiewedstrijden gespeeld en 24 punten. Het doelsaldo is 76 voor en 5 tegen. Met nog 4 competitiewedstrijden te gaan en een gemiddelde score van 9½ doelpunt per wedstrijd gaan wij ervoor! Met tegenstanders uit het rechterrijtje een doelstelling om scherpte te behouden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je komen kijken? Dat kan heel gemakkelijk.

Wedstrijdprogramma komende weken:
14-11-2015

21-11-2015

28-11-2015

05-12-2015

12-12-2015

*Beker
Thuis

Thuis (Hoofdveld)

Uit

Thuis

Thuis
14.30 uur

14.30 uur

12.30 uur

14.30 uur

14.30 uur
Sp. Eefde/AZC VR1 ZA

SKV VR1

Zelos VR2

ESA VR1

AZC/Sp. Eefde VR1 ZO*
Tot ziens en alvast bedankt voor jullie support!
02-11-2016 | Voorbeschouwing Vrouwen 1
Na het verlies van vorige week, moeten de vrouwen zaterdag om 15:00 uur aan de bak. Vrouwen 1 heeft tot nu toe moeite met de onderste ploegen, dus onze vrouwen moeten scherper worden en die drie punten in eigen huis houden.
Vorige week werd er verloren van de nummer 1 Heino, waardoor Heino VR1 de eerste periodetitel pakte. De vrouwen zijn nu naar plaats 4 zijn gezakt met drie punten achter de nummer 3 en vier punten achter de nummers 1 en 2. Nu de taak om met z'n allen als team te vechten om niet meer achterstand op te lopen. Als eerste jaar in de 3e klasse meedraaien met de bovenste ploegen is al een prestatie, maar seizoen is nog lang en hopelijk zit er meer in!

Deel deze pagina via: