DZC '68NieuwsOverige nieuwsSelectie DZC’68 1 21/22 krijgt vorm met komst Rik Vlutters

Selectie DZC’68 1 21/22 krijgt vorm met komst Rik Vlutters

De afgelopen periode hebben er individuele gesprekken plaatsgevonden tussen spelers van DZC'68 1 en de Technische staf m.b.t. seizoen 2021 - 2022.
Jochem Heesen en Stef Wichgers hebben aangegeven volgend seizoen geen onderdeel meer uit te willen maken van DZC'68 1. Wij hopen dat beide heren verbonden blijven aan de club en aan zullen sluiten bij JO23-1.

Daarentegen zijn wij verheugd te kunnen melden dat alle andere spelers te kennen hebben gegeven ook volgend seizoen graag onderdeel te willen zijn van DZC'68 1.

De 'vacante' plekken in de selectie proberen wij in te vullen met talentvolle eigen opgeleide spelers of kwalitatief goede spelers die zich melden bij DZC'68.

De eerste vacante plek wordt ingevuld door Rik Vlutters. De 20 jarige talentvolle , linksbenige , multifunctionele speler komt al 4 jaar uit voor het 1e elftal van FC Zutphen (za 1/3e klasse) en was op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Rik is geen onbekende in Doetinchem, hij speelde in het verleden 4 jaar in de jeugd van De Graafschap samen met o.a. Gloria Papela.

Wij verwelkomen Rik komend seizoen en wensen hem nu nog veel succes bij FC Zutphen