DZC '68NieuwsOverige nieuwsPaddy's Food & Drinks en De Afvalmakelaar op tassen VR2

Paddy's Food & Drinks en De Afvalmakelaar op tassen VR2

Paddy's Food & Drinks en De Afvalmakelaar hebben Vrouwen 2 voorzien van prachtige sporttassen. Wij danken Michiel en Henk en wensen de dames heel veel succes en plezier met hun nieuwe aanwinst.

Smakelijk toeven in Paddy's Food & Drinks

Heerlijk lunchen en dineren in een ongedwongen sfeer, midden in de binnenstad van Doetinchem doe je bij Paddy's Food en Drinks!

De roots van Paddy’s Food & Drinks liggen in Ierland, maar ze wilden meer...

Niet langer alleen een Ierse Pub zijn, maar gelegenheid bieden om lekker te eten in de Doetinchemse binnenstad. Want lekker lunchen en dineren, waarbij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding wordt gehanteerd, kan bij Paddy’s.

Neem bijvoorbeeld hun zeer aantrekkelijk geprijsde weekschotels. Elke week stelt hun kok er drie voor u samen. Of wat te denken van het driegangen keuzemenu van de favoriete gerechten op hun kaart?

En niet alleen voor lekker eten kunt u bij Paddy's terecht, maar zeker ook voor lekker drinken. Paddy’s heeft een prima wijnkaart en maar liefst tien bieren op de tap.

Maar ze wilden nóg meer zoals live muziek bieden en proeverijen houden. Het gebeurt allemaal in Paddy's Food & Drinks!

Zij wensen u een aangenaam verblijf.

Paddy's Food & Drinks
Omdraai 1
7001 BL Doetinchem
[T] 0314-361090
[E] info@paddysdoetinchem.nl

De Afvalmakelaar

Wie is De Afvalmakelaar?
Henk Beertema werkte 20 jaar als adviseur en afvalspecialist voor onder andere de gemeente Arnhem. Sinds 2005 adviseert hij grote en kleine instellingen, overheden en bedrijven in binnen- en buitenland op het gebied van hun afvalvraagstuk, omdat de inzameling en de verwerking van afval volgens hem goedkoper, duurzamer en transparanter kon.

Waarom de Afvalmakelaar?
Transparant advies
De Afvalmakelaar adviseert bedrijven niet alleen op basis van de actuele tarievenontwikkeling van vrachtautovervoer (NEA-index), maar ook aan de hand van FNOI-publicaties en publicaties in het Financieele Dagblad.

Duurzaam werkproces
Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen streeft De Afvalmakelaar altijd naar een optimale logistiek en een hogere trede op de ladder van Lansink, dé standaard op het gebied van afvalbeheer.

Financieel voordeel
De transparantie wat betreft de tarieven van afvalinzameling en -verwerking, de optimale logistiek en de ontwikkeling van maximale recyclingmogelijkheden leveren soms wel een kostenbesparing op van 10.000 euro per jaar.

De afvalmakelaar (Henk Beertema)
Brasem 25
7008 BS Doetinchem
[T] 06-38226786
[E] info@deafvalmakelaar.nl