DZC '68NieuwsOverige nieuwsOpstart nieuwe accommodatie DZC’68

Opstart nieuwe accommodatie DZC’68

De droom is bijna verwezenlijkt: onze accommodatie is bijna klaar. Maar de nadruk is bijna. De komende weken staan in het licht van het inrichten en in gebruik nemen van de accommodatie. Dat is een heel karwei en zal zeker nog 4-6 weken in beslag nemen.
Dit betekent dat bij de start van het seizoen het in de eerste weken echt nog behelpen wordt waarbij het wel de bedoeling is dat vanaf maandag 14 augustus er getraind kan worden.

een paar feitjes op een rijtje

  •       Ballenrekken zijn nog niet geïnstalleerd: normale materiaaluitgifte kan pas plaatsvinden in de loop van augustus. Tot die tijd behelpen.·        
  • Bar wordt over 2 weken pas geplaatst en daarna pas ingericht. Vanaf 14 augustus is er echter wel barbezetting ‘s avonds die voor een kopje koffie en thee en mogelijk wat fris kan zorgen.
  • Er is nog geen internet en wifi aanwezig. Installatie pas half september! Kan dus alleen contant betaald worden. Ook voor invullen wedstrijdformulieren gaat dit problemen opleveren. Hou hier rekening mee!
  • Stoeltjes op de tribune worden in de loop van augustus bevestigd.
  • Verder inrichting van het clubhuis waar het gaat om stoelen en tafels en ander meubilair vindt plaat in de loop van augustus. vergaderen voorlopig dus staande of in de kleedkamers 

Kortom: Ja we kunnen trainen en een kopje koffie drinken vanaf 14 augustus.

Voor alle andere activiteiten is het in augustus nog echt behelpen. We vragen hiervoor jullie begrip!

Wil je meer weten stel je dan in verbinding met onze manager accommodatie: Jan Bisperink (j.bisperink@dzc68.nl of 06-55932312).

Vanaf 14 augustus is de accommodatie overdag ook regelmatig open voor de diverse werkzaamheden.

Mocht je nog een paar uurtjes tijd hebben om mee te helpen,
stel je dan ook in verbinding met Jan Bisperink.