DZC '68NieuwsOverige nieuwsMarktlink Fusies & Overnames blijft bordsponsor bij DZC'68

Marktlink Fusies & Overnames blijft bordsponsor bij DZC'68

Ondanks de coronacrisis heeft Marktlink Fusies & Overnames het sponsorcontract met 3 jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Marktlink Fusies & Overnames ons ook in deze tijd blijft steunen! 

Marktlink Fusies en Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is adviseur bij de aan- en verkoop van bedrijven. De onderneming is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch.

Hun partners en projectleiders hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepaling onderneming, Management Buy In- en Buy Out-trajecten in vele branches.

Bedrijf kopen of verkopen bij Marktlink
Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Marktlink Fusies & Overnames opereert zowel voor kopers als verkopers in de markt, waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden zij op als onafhankelijke adviseur voor waardebepalingen, financieringen en bij conflictbemiddeling.

Adviseur in aan- en verkoop bedrijven
Op deze terreinen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste adviesbureaus in Nederland actief in het middenbedrijf.

Bij Marktlink Fusies & Overnames heeft u een slagingskans van 95%!